IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Blogi

- Vanhemmat »

Haaste (damn you Mape...)Sunnuntai 29.01.2006 00:26

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Mun pitää aina saada saman sarjan haarukka ja veitsi ruokaillessa tai muuten mulla menee ihan pasmat sekasin, en pysty syömään ilman että vilkuilen paheksuvasti erilaista ruokailuvälinettä...

2. Lisää ruokajuttuja: Kun syön leipää mun täytyy jokaisen suupalan välillä karistaa leivästä murut pois (napautan sormella niinku tupakkaa...) jä tää tapahtuu oikeesti JOKA kerta.

3. Oon niin tottunu lähettää lentosuukon Jonille kun nousen autosta, että joskus oon lähettäny pusuja mm meidän äitille ja Karoliinalle.

4. Otan kuvat aina samalta puolelta, ja mun täytyy kuvankäsittelyohjelman kanssa kääntää ne jotta saisin vähän vaihtelua albumeihin.

5. (...ja tää on kaikista kummallisin) Bussissa matkustaessani kuvittelen (lue: oletan) että kaikki matkustajat tuijottaa mua, ja käyttäydyn sen mukaan: saatan hymyillä "ajatuksissani", puhallella purkkapalloja, huokailla ja vilkuilla ulos ja heilautella tukkaa. Näytän luultavasti ihan idiootilta...


Ja haasteen pistän eteenpäin seuraaville henkilöille:

-Rantalelu (Pasi)
-Stay^ (Santtu)
-Tintzuli (Tiina)
...vittu monta näit piti olla...eiks mul oikeesti oo kavereita?
-mIIka^ (eli Miika)
ja last but not least
-|michelin| (Miia)

:oMaanantai 05.12.2005 17:55

Kauhee miten kauan on viime entrancest... :| kohta on joulu ja aion olla ERITTÄIN itsekäs ja ostaa lahjoja vain harvoille ja valituille ihmisille (ja tietty niille ketkä ostaa mulle, se on kohteliasta!), muut saa pipareita... :D
Ei tunnu yhtään joululta kun taivas viskoo räntää niskaan minkä kerkeää, inhottavaa kun on pimeetä sekä sillon kun menen töihin ja sillon kun tulen sieltä!

Viisi minuuttia aikaa työskennellä ahkerasti (naurattaa joka kerta... :D) ja sit mennää ottaa kotivakuutus meiän telkkarin takii, aittis on niin vaarallista seutua!

nyt siis so long...

<3:llä Milka

Tiivis odotus palkitsee...Perjantai 04.11.2005 11:31

Tänään, niinkuin koko viikon oon odottanu, että kello lyö 15.30... Silloin lähtee Optimiratkaisut Oy:n pihalta linja-auto kohti Lappeenrantaa, jossa sijoitumme tapahtumakeskus Marjolaan nauttimaan illallista ja saunomaan. (Aion tosin keskittyä enemmän juomapuoleen, koska tarjolla on ainoastaan makaroonilaatikkoa ja karjalanpaistia... :P ) Jo bussissa on tarkoitus nauttia alkoholipitoisia juomia työtovereideni kanssa.

Huomenna voi olla paha olo, mut on tää ilta varmaan sitten ollu sen arvosta...<3

Taas täällä-älläät saaTTorstai 27.10.2005 11:13

Ei lopu valittamisen aiheet täällä ihmiseltä: Jos eilen oli märkää ja tuulista niin tänään oli helvetin liukasta. :| Mulla meni ihan hermot kun kävelin töihin, KOLME kertaa mä meinasin lentää perseelleni! Enkä nyt puhu mistään lievistä horjahteluista, vaan ihan vakavastiotettavista pyllähtelyistä, joiden aikana sun kädet heiluu ympäri ja jalat menee ripaskaa niinku piirretyissä...NIIN NOLOA!!

Tänään mun täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä oikeasti töitä, en kertaakaan edes avaa pallopelisaittia, koska tiiän, et jos nyt kokeilen ihan vähän niin siitä ei oo paluuta... En oo koskaan vielä nähny mitn noin addiktoivaa, ja mulle on jo kerran huomautettu siitä täällä. :o Sitä ei vaan voita mikään kun saa poksautella isoja palloryppäitä kerralla ja pyrkii aina vaan korkeampiin pisteisiin.

No mutta, nyt takaisin aikuisten maailmaan...

...joojoo kohta!


Milka

...Testing-Testing...Keskiviikko 26.10.2005 11:20

Hei Wau! <3 Kiitos ylläpitäjät tästäkin mahtavasta keinosta ilmaista itseämme myös sanallisesti! :)
AIVAN HIRVEÄ ILMA!! Oli yhtä helvettiä kävellä se yllättävän pitkä suora teatterilta Sapokkaan tossa myräkässä. Pari kertaa jouduin pysähtymää ja pitelee tiukasti hupusta kiinni kun tuntu, että merituuli pisti parastaan irrottaakseen mun pään paikaltaan.
Miä tunsin tarpoessani suunnatonta katkeruutta kun mietin syyslomaa viettäviä koululaisia, jotka varmaan tälläkin hetkellä koisaa lämpimissä sängyissään... Kyl miäki koisaisin, ei oo viel ees valosaa, ei tää oo ihmisten hommaa!

Ps. Ton profiilin mukaan mun nimi on Lapsilukko...

T: Lapsilukko <3
- Vanhemmat »