IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Siis tähän pyritään!Torstai 22.03.2007 17:50

Sir_Ratti#blogcomments

Anteeksi nyt vaan, mutta...Keskiviikko 07.03.2007 12:41

Verinäytteen otto on kyllä vitullista paskaa (pahoittelen kielenkäyttöä)!! Mun Stockerin ihana valkoinen huppari on nyt taipeen kohdalta aivan veressä! Mä en käsitä mummoja ketkä menee verikokeisiin jotta pääsee valittamaan jostain ja juttelemaan odotushuoneessa ilmaisen vesikupposen ääressä toisten yhtälailla luulosairaiden vanhusten kanssa. Tietysti, onhan se helpotus aina huomata, että elossa ollaan kun neula lävistää ihon ja se nipistää. Minä en siitä pitänyt, en oo koskaan oikein voinu nähdä omaa vertani, mulla tulee pakottava tarve menettää tajuntani siinä vaiheessa (ältsin kiusallista aina kerran kuussa kun Martha tulee nostamaan mut vessan lattialta..). <vink>

Olen pyörtynyt mm. yläasteella koulussa kun sahasin tyylikkäästi vannesahalla peukaloa enkä lautaa, veri roiskahti, minä kirosin kuin merimies ja kaaduin tajuttomana lattialle. Opettaja ei ois varmaan muuten huomannu, mutta se tuli moittimaan minua k*rpä-sanan käyttämisestä julkisilla paikoilla.
Eka kerta taisi olla nuorempana, kun oltiin Lappeenrannassa serkuilla käymässä ja mulla oli jalassa ihan uudet ja vissiin ensimmäiset korkokengät mitä ikinä olin omistanut. Juoksenneltiin ympäri satamaa serkkutytön kanssa ja päätettiin oikaista yhden järkyttävän jyrkän rinteen kautta alemmalle kadulle. Koitin tulla tosi varovaisesti alas niiden kenkien kanssa, mutta onnistuin röntyämään niin, että kierin mukkelismakkelis suoraan rikkoutuneen pullon päältä, joka sitten leikkasi jalkapöytäni viiden sentin pituudelta auki. Verta tuli paljon ja mansikkajäätelöt mahassa sai kyytiä. Muistan vieläkin sen tunteen kun huomasin että se jäätelö oli vielä viileää kun se tuli kurkusta ylös. <nam>

Nykyään minua heikottaa kaikki pienimmätkin paperiviillot ja annas olla, kun viime vuoden keväällä kävin exäni kanssa makuunissa hakemassa torstai-illan rattoa, ja astuessani ulos autosta ja lyödessäni oven kiinni (kovaa!) tajusin liian myöhään et mun sormet oli vielä sisällä. No, se iskeyty kaameella voimalla mun oikean käden etusormen kynteen se ovi ja mä luulin et mä kuolen siihen kipuun. Sit vihdoin kun sain irrotettua litistyneen sormen oven tiivisteistä ja mentyä sisälle, niin uutuus-hyllyn kohdalla sanoin eksälle et "ota mitä haluat, nyt lentää laatta". Ja lensi. Makuunin kulmalle. Kaikki tämä sen takia et se mustu se kynsi, sinne tuli verta sinne alle ja se oli mun mielestä sit sietämätöntä.

Onhan tää vähän neitiä, mut puolustelen asiaa seuraavilla faktoilla: mä uskallan pitää käärmettä kädessä ja laittaa madon koukkuun kun mennään kalaan. Lisäksi mä pystyn nykyään kuuntelemaan Tonnon, Mikon ja kumppaneiden juttuja punastumatta ja nyppimään itse kulmakarvani. Oon ylpeä itsestäni, oon aika kova jätkä! <tuuletus>

Perjantai.Perjantai 02.02.2007 13:00

Minä en käsitä miten päivät juoksee näin nopeasti nykyään. Sunnuntaina ajattelin, että eeih, huomenna on maanantai ja koko pitkä duuniviikko edessä! Yhtäkkiä on kuitenkin jo perjantai ja yritän muistella mitä ihmettä tein esimerkiksi tiistaina? (Keskiviikon blackoutit on ymmärrettäviä...) Kun aika menee näin nopeasti, meneekö se hukkaan?

Eri asia olisi jos tekisin jotain mielekästä ja merkittävää viikolla; opiskelisin iltaisin jotain, harrastaisin jotakin joukkuelajia tai vaikkapa valokuvaisin enemmän, mutta kun tulen töistä kotiin niin ainut mahdollinen vaihtoehto on käydä jääkaapilla ja hautautua himahousuissa peittojen alle lämpimään. Nyt varsinkin kun sitä ei tarvitse tehdä yksin! Vapaa-aikani vaakakupissa kainalo on aina painavampi kuin urheilu, kielikurssi tai muu aktiviteetti.

Arkena väsymys työpäivän jälkeen on myös suuri syy saamattomuuteen. Kun istut ensin kahdeksan tuntia näyttöpäätteen edessä ja vastailet tekopirteästi puhelimeen tyhjänpäiväisille asiakkaille, on lähes poikkeuksetta aivan loppu kun pääset kotiin. Nyt varmaan joku fyysisen työn tekijä mutisee partaansa, että "Mitä sinä toimistorotta rankasta tiedät?", mutta KOKEILEPPA ITE! Ole nokkimisjärjestyksen viimeisenä, huonoiten palkattuna, käskyläisenä ja juoksupoikana ylpistyneille, vastuuta pakoileville ja paskahommat delegoiville myyjille, ole iloinen ja miellyttävä puhelimessa kahdeksan tuntia vaikkei oikeasti nappaisi paskaakaan, ja kaikista pahinta: Kuuntele vikaselostuksia ihmisiltä jotka huohottavat, maiskuttavat tai muuten puhuvat ällöttävästi puhelimeen! Artikulointi kunniaan!

Noinkin vähäpätöisiltä kuulostavat asiat ovat äärimmäisen väsyttäviä pitkällä aikavälillä. Perjantait ovat siksi tässä työssä aivan omaa luokkaansa. Kun kello lyö perjantaina neljä, naamalle paiskautuvan vapauden tunne on niin voimallinen, että tunnet poikkeuksetta pakottavaa tarvetta tehdä pari meksikolaista aaltoa ja tanssia pienen voitontanssin. Jälleen yksi viikko ohi tätä kuraa!! Whoopee!!

Perjantait ovat nykyään minulle koti-iltoja. Teen ruokaa tai käyn jossain syömässä hyvin, katselen telkkaria, käyn ennen puoltayötä nukkumaan ja herään lauantaihin levänneenä, pirteänä ja viinanhimoisena. Lauantait ovatkin sen takia minulle aina niitä päiviä jolloin lapasesta lähtemisen riski on suurin.
En kotona asuessani ymmärtänyt koskaan äitini kantaa myöhään nukkumisesta. Hän kävi lauantaisin viimeistään kahdeltatoista kopistelemassa ja mekkaloimassa huoneeni oven takana tahallaan, vaikka olisin tullut kaksi tuntia sitten etukenossa kotiin joltain venähtäneiltä jatkoilta. Kerran vielä seurustellessani exäni kanssa nukuimme viileässä ja pilkkopimeässä kellarihuoneessani iltapäiväneljään. Päivä meni ohi niin että hujahti, rytmi oli sekaisin vielä seuraavana päivänäkin, eikä siinä sitten kerennyt tekemään mitään suunniteltua...

Nykyään herään viikonloppuna yleensä yhdeksän jälkeen, ja käyn mekastamaan sillä seurauksella etteivät muutkaan asunnossa saa nukkua. Markon yleisimmät sanat eivät hänen herätessään ole "Huomenta, pupu", vaan "Et voi olla noin AD/HD!?". Hän yrittää tuloksetta iltaisin sopia, että nukutaanhan huomenna ainakin yhteentoista, jooko? Ei käy.
Se, että herään aikaisin ei kuitenkaan tarkoita, että nousisin ylös! Ehei, lötsin vällyjen välissä ainakin kolmeen asti, ja sitten hyvässä lykyssä laitan vähän enemmän päälle ja palaan asemiin. Ja se on ihanaa.

Loppujen lopuksi yhteenvetoni tästä kaikesta on, että ihmisillä on hyvin erilaiset käsitykset siitä, mikä on mielekästä. Saatat paheksua hedonistista elämäntyyliäni, mutta se sopii minulle enkä vaihtaisi sitä hyperaktiiviseen suorittamiseen mistään hinnasta.
Viikonloput on keksitty, jotta työn raskaan raatajat saisivat nollata viikkonsa kukin tavallaan. Tämä on minun tapani.

KirjainmatskuuKeskiviikko 31.01.2007 17:51

Kuulemma jokainen juttu pitäisi alkaa oman nimen ensimmäisellä kirjaimella...

-Olen: Multitalentti
-Haluan: Mäiskiä jotain.
-Minulla on: Mahaa
-Vihaan: Marinaa turhasta
-Rakastan: Markoa
-Kuulen: Musiikkia
-Näen: Muita ihmisiä
-Minuun koskee: Maatessani kauan käteni päällä
-Itken: Mahdollisimman harvoin
-Minä en ole: Mitenkään erikoisen viisas...
-Minä aina: Muistan ostaa juustoa.
-En ole aina: Muita ymmärtävä.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 14:19

Kuinka paljon hyvää on liikaa,
kuinka paljon on vielä aikaa?
Onko hellyydelle rajoja,
saako huomiota ahmia?

Voiko toisen syliin sulaa,
voiko rutistaa liian lujaa?
Saako nähdä pelkkiä ruusuja,
Voiko liikaa hehkua?

Täytyykö kaiken loppua?
Olenko kylmältä turvassa?
Miksi niin paljon voi menettää,
jos tunnustaa että välittää?

Naamiaiset 20-01-2007Sunnuntai 21.01.2007 13:24

Lämmin kiitos kaikille jotka ottivat osaa eilisiin MAHTAVIIN kemuihin! Omasta puolesta voin sanoa että bileet onnistuivat tunnelman osalta yli odotusten, toivottavasti kaikki ovat samaa mieltä.
Kiitos erityisesti DH:n tytöille upeasta showsta!!

Ja sitten niille jotka marisevat aina ettei mitään järjestetä koskaan ja että tylsää aina mennä vaan baariin, ja sitten ei kuitenkaan vaivaudu paikalle: Eipä järjestetä enää, kiitos teidän!<toru>Pablo Francisco - EcstacyMaanantai 15.01.2007 19:23

http://www.youtube.com/watch?v=F4vST6_clnA


Even the guys in the pornmovie think I'm weird...
KUKA

Kuka on viime aikoina satuttanut sinua henkisesti?
No, eikai tahallaan kukaan...

Kuka on viime aikoina satuttanut sinua fyysisesti?
Väiski veti nenästä risteilyllä!!! :D

Kuka on viime aikoina tehnyt tyhmästi?
Ite.

Kuka on viime aikoina yllättänyt sinut?
Leimu, mä arvostan sitä enemmän nyt...

Kuka on viime aikoina ollut sinulle erityisen mukava?
Äiti, ja yks J... :)

MIKSI:
Miksi olit viimeksi surullinen?
Eilen yhden biisin takia...

Miksi olet olemassa?
Koska äiti huijasi iskää ja jätti pillerit syömättä. Iskä luuli et äitin toinen lääkitys heikens niitten tehoa ja siks kävi vahinko, olen siis oveluuden ja juonittelun tulos...

Miksi teet tätä testiä?
Että ihmiset, jotka tän jaksaa lukee oppis musta vähän enemmän...

Miksi taivas on sininen?
Se heijasta jotain...vettä? :D hahahaa vittu oon bimbo?!

Miksi et ole ulkona?
Siel on harmaata ja sateista ja mullei oo housuja.

MILLOIN:
Milloin viimeksi nauroit?
Eilen olin yhen kaverin 18v synttäreillä ja siel oli hauskaa... :)

Milloin olit viimeksi autossa?
Eilen kahdentoista pintaan ku Sämmy heitti mut kotiin Kymistä...

Milloin olet viimeksi syönyt leipää?
Toissapäivänä kai...

Milloin olet viimeksi opiskellut?
hmm...lukiossa, mut minäs vuonna se oli...yo 2005.

Milloin olet viimeksi pelännyt pimeää?
En pelkää pimeää, nukuin kellarissa viimiset 6 vuotta ku asuin viel himas...

ONKO:
Onko sinulla mp3?
ei

Onko sinulla joku sydämessäsi, ketä et saa millään pois (ei koske perheenjäseniä)?
On...Mut oon sen verran masokisti et en ehkä haluakkaan sitä pois sieltä...virheist oppii.

Onko sinulla juuri nyt musiikkia soimassa?
Coldplayn Fix you...

Onko sinulla salaisuuksia jotka voisivat kauhistuttaa muita ihmisiä?
On kai... :)

Onko sinulla ollut montaa ihastusta samaan aikaan?
Ei oikeastaan, ihastun aika harvoin...

OLISIKO:
Olisiko elämä helpompaa, jos maapallo olisi litteä?
ei, pyöreä on hyvä :)

Olisiko elämä helpompaa/parempaa ilman rakkautta?
Ei todellakaan vaikka joskus tuntuisikin siltä...

Olisiko kamalaa kieltäytyä kosinnasta?
Olisi, hirveää...

Olisiko se katastrofi, jos toimisit lastenhoitajana päivän?
Ei olis, oon tehny sitäkin duunia pienestä pitäen...

Olisiko maailma parempi ilman sotia?
Ehdottomasti.

OLETKO:
Oletko ollut ihastunut yli kolmeen henkilöön yhtä aikaa?
en

Oletko valehdellut rakkaallesi?
Olen, shoot me...

Oletko valehdellut vanhemmillesi?
joo

SINÄ:
Monta kirjainta on nimessäsi?
viisi

Missä kuussa olet syntynyt?
Toukokuussa.

Oletko allerginen jollekin?
Alan pikkuhiljaa kehittelee sellast lievää maitoallergiaa...

Onko sinulla mitään sairautta?
eip.

Kuinka pitkä olet?
164cm

Onko sinulla hyvä/huono/siltä väliltä itsetunto?
Siltä väliltä...

Mitä harrastat?
Laulua, valokuvausta ja möhläilyä.

PERHE:
Ketä kuuluu perheeseesi?
Äiti, Valtteri ja Iiro sekä iskä, Maiju ja Antti.

Ovatko vanhempasi eronneet?
Jep, traumatraumatrauma... :D

Riiteletkö usein vanhempiesi ja sisarustesi kanssa?
No Valtterin kanssa joskus, muiden en.

Kumpi laittaa paremmin ruokaa, äitisi vai isäsi?
Iskä.

Onko perheessänne jotain perinteitä?
No, jouluaatto kymissä ja joulupäivä Hovilassa.

Kenen kanssa tulet parhaiten toimeen perheestäsi?
äitin ja iskän tietysti, äitille voin kertoo kaiken.

ULKONÄKÖ:

Kuvaile hiuksiasi?
Nyt tummanruskeat ja pitkät, perusleikkaus...

Silmiesi väri?
Siniharmaat

Käytätkö silmälaseja/piilolinssejä?
En

Pukeudutko jonkun tietyn tyylin mukaan?
En oikeestaa...tai no nyt on isken toi toimistovaatehimo pahasti...

Koska ostit vaatteita?
Viime keskiviikkona kai...Virhe...

Käytätkö korkokenkiä?
Joka päivä.

Onko pukeutumistasi koskaan haukuttu?
Kai joskus nuorempana, mä en oikein osannu :S

Käytätkö talvella pipoa?
En, mun tukka menee länää...

Minkä väristä kaulahuivia käytät?
Mustaa

Kuinka monta kenkäparia sinulla on?
Voi luoja...joku 14?

KOULU:
Mitä koulua käyt?
Elämän koulua.

Huonoin viime syksyn koenumero?
En saa numeroita

Onko sinua koskaan koulukiusattu?
eeei, jotain pientä, mut se mikä ei tapa se vahvistaa.

Tuletko huonosti toimeen jonkun opettajan kanssa?
Inhosin yhtä psykologian opettajaa lukiossa, se naris ku vanha sarana...

Lempiaineesi?
Musiikki, ehdottomasti.

Paras numero todistuksessasi?
10 lukiossa

Onko sinulla paljon kavereita koulussa?
Joo, olin sellanen ryhmästä ryhmään-tyyppi, I mingled... :D

OnKo sinulla erikseen kouluvaatteet?
ei

Miten kuljet kouluun?
Menin bussilla ja autolla.

Syötkö kouluruokaa?
Söin, se oli suurimmaks osaks hyvää... :)

YSTÄVÄT:
Onko sinulla paljon ystäviä/kavereita?
On, tosi paljon...

Onko joku ystävistäsi pettänyt sinut joskus?
No kyl niinki vois sanoo...

Monta HYVÄÄ YSTÄVÄÄ sinulla on?
Kymmenisen...Love you guys!<3

Riiteletkö usein kavereidesi kanssa?
en, en oo riitelevää tyyppiä.

Kauan olet tuntenut "vanhimman" kaverisi/ystäväsi?
no, mä olin kaks ku se synty... :) ja siit se läks...

Mitä teet kavereidesi/ystäviesi kanssa?
Käyn kahvilla, syömässä, shoppailemassa, juttelen, juon, urheilen...

Onko sinulla parasta ystävää?
Ei voi eritellä...

Mitä arvostat ystävässä?
Huumori, luottamus, asenne, kärsivällisyys...

Pystytkö puhumaan kavereillesi/ystävillesi kaikesta?
Parille.

Missä olet tutustunut kavereihisi/ystäviisi?
No koulussa, skidinä, nyt sit yhteisten tuttujen kautta, töissä...

ENSIMMÄISET

Ensimmäinen lävistys/tatuointi:
korvikset pienenä...

Ensimmäinen luottokortti:
Ei mul oo, eikä varmaan tulekkaan...

Ensimmäinen vihollinen:
Yläasteella yks mulkku äijä meidän luokalta...vihasin sitä, sylen vieläki... :D

VIIMEISIMMÄT

Viimeisin pitkä automatka:
Kymistä saarelle :D No ei. Helsingistä Kotkaan keskiviikkona...

Viimeisin lukemasi kirjaston kirja:
Valokuvauksen maailma

Viimeisin nähty elokuva:
Eilen Kalenteritytöt... :) Loistava.

Viimeisin syöty ruoka:
Jugurttipiltti...

Viimeisin puhelu:
Toni soitti aamulla...

Viimeisin soitettu CD:
oi voi, koskahan viimeks ois soitettu cditä... :o

Viimeisin ärsytys:
Eilen ku ei ollu fiilistä juoda....

Viimeisin juotu juoma:
Kaljasta hörppy eilen illalla...

Viimeisin nalkutus:
Äiti kai...tai sit mä nalkutin Marthalle :D

Viimeisin vierailtu nettisivu:
Galleria :)

SEKALAISIA

Oletko ihastunut?:
Olen.

Kärsitkö matkapahoinvoinnista?:
En ollenkaan :)

Oletko terveysintoilija?:
en todellakaan, elän tosi paskasti :DD

Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?:
Tulen :)

Pidätkö ukkosmyrskyistä?:
En yksin.

Tämänhetkinen hiustesi väri?:
Tummanruskea

Syntymäpaikka?:
Kotka

LEMPI-

Numero:
24

Väri:
Suklaanruskea

Päivä:
lauantai

Kuukausi:
Heinäkuu

Laulu:
Tällä hetkellä Julie London - Come on a my house

Vuodenaika:
kesä

Juoma:
Maito

Puu:
Riippakoivu tai sit joku ihana palmu :D

VIIMEISEN PÄIVÄN AIKANA, OLETKO...

Itkenyt?:
en

Auttanut jotakuta?
Marthaa, imuroin sen huoneen...

Ostanut jotain?
En

Ollut sairas?
En

Käynyt elokuvissa?
En

Kirjoittanut oikean kirjeen?
En

Puhunut entiselle tyttö-/poikaystävälle?
Nöyp...

Ikävöinyt entistä tyttö-/poikaystävää?
En kyllä. Näin sen baarissa perjantaina ihan pleksit ja tajusin et tein oikean päätöksen..

Puhunut vakavia?
En, kello on 15 vaille yks

Ikävöinyt jotakuta?
Koko ajan...

Halannut jotakuta?:
No itseasiassa oli se jo yli kakstoista, Villua ja Miikaa halasin... :)


R-E-S-P-E-C-P-A Kaikille jotka jakso lukee loppuu asti :) <3

Miäki kert Mikkoki...Torstai 07.12.2006 22:07

0. Kovaäänisin? Julita, ehdottomasti.

1. Kaunein/Komein? No kaikki on niin tyrmäävän hyvännäkösiä et oikee pyörryttää.

2. Ujoin? Varmaan...hmm...Oisko vaikka Tinja? Tai sit se on vaa kylmä... :D

3. Paras koulussa? Luultavimmin Orponen.

4. Hiljasin nukkuja? Sirkka

5. Paras Norjassa? Sama jätkä.

6. Hoikin? Liisa on aika hoikka...Tikkinen on ja.

7. Huolellisin? Liisa tai Karoliina

8. Musikaalisin? Toni

9. Lyhyin? noo, Nelli...

10. Pisin? Melleri

11. Paras tanssimaan? Dädi

12. Hulluin? Kouki taitaa vetää pisimmän korren...Karoliina on kyl kans...

Kenellä on...?

13. Paras musiikkimaku? En pysty sanoo, varmaan Tonilla...

14. Kauneimmat silmät? Liisalla.

15. Kivoimmat hiukset? Leimulla.

16. Paras lauluääni? Saako ittensä sanoa? no ei... Tonilla on, tai Seppälän Antilla

17. Kivoimmat vanhemmat? Tinjalla, ainaki hassuimmat... Sit Miikal on kans kiva äiti...

18. Kivoin auto? Mä tykkään Rattopakusta, eli Mishuulla.

19. Aina kivoimmat bileet? Karoliinan kanssa on parasta, mut Mikol on aina tykeimmät jatkot...

20. Paras tyylitaju? No Vellulla tietenkin. Se liivi ja kaikki...

21. Parhaat vitsit? Mishuulla tai Jimmyllä...

22. Sekopäisimmät ideat? En kyllä tiedä, ehkäpä Tonilla...ainaki lennokkaimmat.

23. Älykkäimmät ajatukset? Mahdotonta vastata.

Ystävistäsi se...?

24. Jota haluaisit nähdä enemmän? Liisaa ja Miiaa

25. Jota ajattelet eniten? Varmaan Toni ku oon niin usein huolissani siitä...

26. Jonka kanssa puhut eniten? Karoliinan ja Tonin

27. Johon luotat kaikista eniten? Karoliinaan.

28. Jonka kanssa teet hulluimmat jutut? Karoliinan.

29. Joka tekee sinut hulluksi? Ei kukaan tee...en muuten olis kaveri sellasen kanssa.

30. Ja se joka ei onnistu siinä millään? Väiski...

31. Joka urheilee eniten? Mishuu.

32. Joka juoruaa eniten? Liisa on vakio ku se soittaa aina jos se kuulee jotain mehevää...

33. Joka puhuu koko ajan? Tuukka ja Julita

34. Jonka kanssa voisit elää ikuisesti? Ei kenenkään kanssa voi, mut pisimpään varmaan Karoliinan kanssa...

35. Jonka kanssa olet/voisit rikkoa lakia? Ei tarvis lähtä valitsee...Liisa ei välttämättä rikkois mun kanssa sitä...

36. Johon voisit rakastua/olet rakastunut? Jätän vastaamatta.

37. Jonka jutut ovat aika usein samoja? Leinonen, rrrrravihevonen...

38. Jonka juttuja et ikinä unohda? Yritän olla unohtamatta mitään juttuja jos ne on tärkeitä.

39. Jonka kanssa riitelet eniten? Tonin kai ku nähää niin paljo...

40. Bilettäjä? Ehdottomasti Dädi...

41. Kuinka monta ystävää luulet sinulla olevan? Hyviä ystäviä on luultavasti joku viitisentoista.


Tykkään teistä kaikista <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Mä aion myös haastaa: Karoliina, Toni ja myös Tinja...

Mä olen...Keskiviikko 29.11.2006 13:58

Tänään päättänyt mitä alaa lähden opiskelemaan kun tästä lafkasta heinäkuussa lähden!

T: Milke Rantot - Truly yours.