IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Remonttikielto =/Maanantai 10.03.2008 15:47

Tuli sitten eilen oltua VAS:ssa synnärillä 4h tarkkailussa, kun koko päivän oli supistellut. =/ Makasin siellä käyrillä ja seurailtiin supistuksia ja vauvan sydänääniä ja pulssia. Siinähän tuon sydän jyskytti 100-185, keskitasoa 120-140. Eli vaavilla kaikki oli ihan ok, reagoi tosin tietenkin aina supistusten aikana. Kohdunsuu oli kovasti pehmeä, mutta kohdunkaula onneks kiinni edelleen. Sain Brihanyl-injektion supistuskipuja poistamaan ja jonkin verran tuo auttoikin. Sen verran ainakin, että suostuivat päästämään mut sieltä kotiin lepäilemään saattajan kanssa. Ehdoton remonttikielto mulle annettiin, ei kuulemma saa osallistua muuta kun esimieshommiin! Toi toinen puolisko kyllä huolehtii siitä, etten saa edes maalisutia otettua käteen... Hyvä kait niin.

Mutta heti kuulemma pitää ottaa yhteyttä Satks:n synnärille, jos jatkuvat supistelut. (Olin siis VLA:ssa käymässä vklp:na, niin siks kävin VAS:ssa) Ja sitten täytyy antaa se piikki, mikä ennenaikasen synnytyksen uhatessa annetaan nopeuttamaan vaavin keuhkojen kehitystä (nyt millään muista sen nimeä..). Pakko sanoa, että oli tosi mukava kätilö VAS:ssa! Kiitoksia hänelle! Toivottavasti Porissa sattuu olemaan yhtä mukavaa henkilökuntaa paikalla, sitten kun h-hetki koittaa!

Sen verran havahduin itekin, et tilasin tänään meille synnärille tutustumiskäynnin nyt torstaille. Ja Porissa käytiin tilaan pinnasänky. On sitten edes se valmiina. Mut toivotaan nyt, et tää lepäily auttaa, eikä "Tossu" vielä kiirehdi yksiöstään ulkomaailmaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.