IRC-Galleria

Minet^^

Minet^^

Vittuile vasta kun osaat vittuilla. ★★★★★

Uusimmat blogimerkinnät

-.-Maanantai 25.01.2010 03:25

Oon koko illan ja no yön miettiny, että olenko mä vaan tosi tyhmä vai täys idiootti. Vahvasti oon kallistunu jälkimmäiseen.
Miks tän elämän pitää sitten ollakkin vaikeeta? Ja Suomi on paska paikka.
Tosin kerran me täällä vaan eletään, että kai sitä mielummin elää täysillä koko elämän, eikä rupee nysväilee. Mutta olis se varmaan hyvä josks pysähtyy miettimään, että mitä vittua sitä oikein tekee.
Fuck what I said it dont mean shit now.
Mä teen elämässäni jatkuvasti vääriä valintoja,vuodesta toiseen, päivästä toiseen. Mä kadun niin monia asioita, mutta kun tehtyä ei saa tekemättömäks. Mä voisin ottaa vaikka viimesen kuukauden pois, se kuulostais hyvältä, ja jättäsin tekemästä niin monet asiat, jotka nyt aiheuttaa mulle suurta vitutusta.

Eikö se riitä,
siellä aukeavat
kultaiset portit päivään uuteen
ja vielä pyörii Maa?
Eikö se riitä,
sinua rakastetaan
paljon ja aina enemmän
ja sinuun luotetaan?
Eikö se riitä,
että joskus harvoin
kätesi piirtää rajan kestävän ja
todellisen?

...Valo viipyy matkallaan.
...Päivät vaihtaa kasvojaan,
...ja sinä kuljet läpi hehkuvan maailman.

Eikö se riitä,
vielä pakahtuvat
tunteesi monta kertaa rikkinäisen kauneuden edessä?
Eikö se riitä,
aina kohoavat
hohtavat uudet reitit aamupäivään matkasi tiellä?

...Aika vyöryy radallaan.
...Tuimat tuulet pettää maan,
...ja sinä kuljet läpi hehkuvan maailman.

On joskus kasvoillasi kivun kartta
ja joskus auringon seitti,
ja tiedät olevasi vielä täällä.
Ei mikään tapahdu huomenna.

...Valo viipyy matkallaan.
...Päivät vaihtaa kasvojaan.
...Aika vyöryy radallaan,
...ja sinä kuljet läpi hehkuvan maailman.

Meidät kaikki on tuomittu kuolemaan, jo syntyessä, näin luin, kiitos sinulle jonka sen kirjoitit, heräsin. Tosiaan, ei pidä unohtaa, että kukaan meistä ei elä ikuisesti, en edes minä, vaikka haluaisin. Elämä on liian lyhyt, aika menee liian nopeasti. En ehdi nauttia elämästä.
Unikin on liian yliarvostettua. Mä en ole kohta kahteen kuukauteen nukkunu hyvin, mutta ehdinhän mä haudassakin levätä, niin miksi mä kuluttaisin nyt kallisarvoista aikaa moiseen turhuuteen, tunti sillon ja tunti tällön, ja toisinaan sitten taas koko päivä peiton alla.
Kauneuskin on yliarvostettua, mä katson joka päivä peiliin, vitsi että on kivaa ku naama on ku sotalinnun perse aamupaskan jälkeen, joka ikinen päivä.
Saati sitten laihuus, joku hullu on keksiny että se on niin saatanan kaunista, olishan se kaunista, mutta on niin helvetin hienoo todellakin kattoo sinne peiliin joka päivä ja tajuta olevansa tonni keiju, jeah. Eli silloin mennään takaisin peiton alle ja mietitään että mitäs vittua sitten.
Ja ai että musta on niin hauskaa kirjottaa valitus virsi irc-galleriaan, omaan blogiin, mutta eikö kaikki ihmiset nykypäivnä valita netissä kurjuuttaan, niin miksen sitten minäkin?

Ja tiesittekö mitä: "Saku sammakko kosio matkallaan, ahaa, Saku sammakko kosio matkallaan, ahaa, Saku sammakko kosio matkallaa, lauleli kauniita laulujaan, ahaa. Hän Hillevi hiiren tavatessaan, ahaa, hän Hillevi hiiren tavatessaan, pyysi mukanaan tulemaan pappilaan, ahaa. Mikset kultasein kosinut aikanaan?ahaa. Mikset kultasein kosinut aikanaa, minut Matias myyrälle naitetaan, ahaa. Sulle Matias sovi ei ollenkaan, ahaa, sulle Matias sovi ei ollenkaan,on hänellä multaa varpaissaan, ahaa. Mutta Hillevi hiirestä huomataan, ahaa. Mutta Hillevi hiirestä huomataan, että nainen on nainen aina vaan!!! Ahaa.Häitä Hillevi hiiren soitetaan,ahaa,häitä Hillevi hiren soitetaan, mutta hepokatti Heikki on sulhasenaan.Ahaa. Ei kelvannut Saku ei Matiaskaan,ahaa,ei kelvannut Saku i Matiaskaan, silläpä Heikki soitteli viuluaan."

Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.