IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Terveisiä maaltaKeskiviikko 30.11.2005 19:51

Täällä ihmisestä lähtee kaikki energia yhdessä aivojen kanssa. Ne vaan valuu jotenkin ihmeellisesti pois. En tie ees mistä lähtis niitä etsimään... Saunan takana on vielä tilaa, sinne kai nekin on menneet.

No jotain sentis ollaan mekin saatu aikaan. Nyt on pappi tilattu ristiäisiä varten. WAU, hyvä me. Ja herra ^Jani^:lle, kyllä mä hankin sen lehmän jos sä tuut lapioimaan sen jätöksiä, koska maalaistalo emäntää musta EI tule NEVER!!!

PohjanmaallaSunnuntai 27.11.2005 17:03

Nyt on viikko kulunut muutosta ja alkavat kaikki tavarat olla paikoillaan... Huh huh mikä työ, kun vie löytäiskin ne tavarat jostain. Kyllä täällä Pohjanmaalla onkin iltaisin pimeää ja Jan meinas eilen saada hepulin ku oli hirvi parkis pannuhuoneen oven takana. Siis ihan oikea hirvi, ihan elävä ja se kohtas kaupunkilaispojan... Tais olla karmea kokemus sillekin.

Rakas tyttäremme on täällä maalle kasvattanut ruokahaluaan ja nyt hän söisi jo varmasti yhden lehmän päivän tuotannon jos hänelle vaan kerralla annettaisiin.
- Vanhemmat »