IRC-Galleria

MinttuKinttu

MinttuKinttu

I used to be an adventurer like you, but then I took an arrow in the knee.

Tyhjä cola-lasi ja muita mukavuuksiaTorstai 10.08.2006 01:05

Tänään tapahtui seuraavaa: Laskin töissä tapettirullia ja jäin vahingossa vartiksi ylitöihin enkä kerennyt bussiini, ja seuraava tulisi vasta 40min päästä.
Tästä suivaantuneena lähdin talsimaan Koivukylänväylän viertä
armottomassa paahteessa autojen suhaillessa ohitseni ja kuskien katsoessa rumasti.

20-30 minuuttia käveltyäni saavuin vanhan yläasteeni pihaan,jossa meidän oli tänää määrä pitää Morson bossen piknik. Morso on hyvä ystäväni ja hänen "bosseaan" ovat kaikki jotka sillä tietyllä nurmikkoläntillä välituntisin yläasteella istuskelivat.
Saavuin siis sinne,ja jengiähän oli jo mukavasti paikalla.
Ja tehdään nyt vinoilujen varalta tiedettäväksi että tiedän kyllä sen että "posse" kirjoitetaan kovalla peellä. Meillä se vaan tässä tapauksessa on "bosse".

Se on hassua miten kaikkien kanssa juttu luisti taas kuin ennen vanhaan,vaikkei kehenkään ole pitänyt yhteyttä. Nekin joiden kanssa on viettänyt 9 vuotta samalla luokalla ovat jääneet, mutta sitten kun tapaa taas kaikki on kuten ennen.
Miksi se on niin vaikeaa pitää yhteyttä?

Ehkä pohdin näitä asioita liikaakin näinä päivinä.
En tiedä..
Välillä on vaan niin tyhjä olo.

Eräs ystäväni pyysi tänään tiuskimistaan anteeksi. Annoin. Tietysti,enhän minä ole sen parempi.
Toinen ystäväni kertoi luottamuksellisen asiani eteenpäin, ja se pisti kyrsimään.
Ja eräs toinen henkilö taas herätti minut viime yönä yhden jälkeen kännisellä puhelulla että hän haluaa naida minua joskus ja että meidän pitää mennä hänen kevarillaan ajelulle,kuten kesän alusta asti on aikomus ollut.
Seksuaalisesti yliaktiiviset teinipojat ovat yleensä hauskoja, mutta keskelä yötä ei noita puheluita jaksaisi saada, varsinkin kun on herättävä aikaisin töihin.


Joku asiakas halusi tänään Teho Öljymaalia sävyllä omena. Sävykoodia ei tietysti ollut, ja vaikka löysin sävytyskoneelta "omena" sävyn kun kirjoitin sanan sävykoodin tilalle, asiakas ei silti uskonut, vaan halusi paikalle vakituisen työntekijän.
Miksei kesätyöläisiin luoteta lainkaan?
Enhän minä kaikkea tiedäkkään, mutta mitä siinä häviää jos kysyy? Korkeintaan joutuu kysymaan toiselta tai odottamaan että kesätyöläinen hakee toisen myyjän paikalle.
Mikään ei töissä kyrsi enempää kuin henkilö joka tulee viereen ja aloittaa kysymyksen,mutta nimilappuni "harjoittelija" teksin huomatessaan katsoo tylsistyynenä ja tokaisee " Tai mä kysynkin tolta toiselta"


En taas jaksaisi ylläpitää msn keskustelua, mutta kuten jo viime kirjoituksessa sanoin, olisi töykeää olla vastaamatta.
Rannettakin särkee,kuten aika usein. Otsassa on outo näppy ja ystäväni värjäsi kaistaleen etummaisia hiuksiani tänään vihreäksi.

Taidan sulkea koneen ja hakea lisää colaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.