IRC-Galleria

Elossa ja ehjänä ollaan vielä :)Tiistai 22.01.2008 19:40

Hullu Poro <3Perjantai 11.01.2008 01:09

Välillä tulee olo et mitä ihmettä teen täällä. Yksin maailman hirveimmäs läävässä asustellen, ilman kavereita kotoa ja ilman micoa. Mutta tällästen työpäivien jälkeen muistan taas miks oon täällä ja luojan kiitos oon täällä :) en vaihtais päivääkä..

7 PäivääPerjantai 04.01.2008 18:11

seitsemän päivää viel työharjottelua jäljellä! :p sitten kyllä pidän ainakin muutaman päivän loman että ehdin rinteeseen ja rentoutuun koska oon sillon tehnyt 9 päivää putkeen töitä ilman vapaata. Piti tosiaan pitää loma tammikuun loppuun, mutta pomo just kysy et jos haluaisin tehdä sit loppu ajan palkallista työtä että että.. se siitä lomasta. :D Nyt apteekin kautta kotiin. Kyllä olen kipeenä.

Vuoden VaihdeKeskiviikko 02.01.2008 19:39

Oli ihan parasta <3 Vaikka olinki töissä yöllä yhteen. Tuli tehtyä sellanen mukava 13 tunnin työpäivä.. Joista kolme tuntia yöllä blokkasin YKSIN vielä ensimmäistä kertaa elämässäni täyttä Hullua poroa :D Baaris oli tunnelma katossa kun vuosi vaihtu ja upeet raketit kävin kattomas poron rappusilta portasin ja jonottavien ihmisten seurassa. Ens vuonna haluun tänne kans juhliin vuoden vaihdetta. Mutta loppu illasta ja yöstä ja seuraavasta päivästä tuli oikein antoisia. Suuri kiitos eräälle ihmiselle. :)

Tulin juuri moottorikelkkailemasta. On oikeesti ihan parasta puuhaa mitä talvella voi harrastaa. Samin rx kulki hyvin vaikka lähtikin vähän peräluisuun kun tunturia alas päin tulin :D

Kiitos hei. minä kuittaan ja kumarran ja siirryn ruokapöytään. Pakkasta on vitusti.

Vähän erilainen joulu..Tiistai 25.12.2007 20:49

Aatto aamuna menin kuten tavallisestikin kasiin aamulla töihin. Palvelin brittejä jotka ei ymmärtänyt jouluaatosta mitään. Sieltä siirryin kahentoista aikaan wanhaa poroo aukaseen. Töistä päästyäni lähdin kävelemään kohti 2,5 kilometrin päässä sijaitsevaa murjuamme, joka odotti tyhjänä väsynyttä työntekijää. Oli niin kova tunturituuli et meinasin oikeesti lähtee lentoon. Aatto iltaa vietin katsellen telkkaria yksin kylmässä huoneessa syöden sipsiä ja kolmea lämpökynttilää poltellen. Mutta jee onneksi kämppikseni Anna pääsi odotettua aijemmin töistä ja tuli kotiin aukaisemaan joululahjojaan, josta yhdestä paljastuikin pieni paperienkeli jonka sitten ripustimme verhoihin joulukoristeeksi :D Pienet nokoset otimme siinä ja lähdimme yhdentoista aikaan kävelemään kohti taivasta, jossa odotti hullun poron henkilökunta jouluruoka. Ruoka oli pahaa mutta paikka ja tunnelma hieno. Lähdimme kuitenkin jo aikasin kotiin koska Annalla oli aamulla töitä.

Joulupäivä aamu alkoi nukkumisella pitkään harvinaisen vapaapäivän kunniaksi. Heräsin klo 10.30 marilta tulleseen puheluun Thaimaasta. Hän oli juuri tullut rannalta pois olihan kello jo kolme päivällä siellä ja varjossakin +32 astetta lämmintä. Jotain omaa paljuakin niillä siellä terassilla on ja vaikka mitä. Puhelun jälkeen makoilin sängyssä vaan neljään asti ja lähdin puolentoista tunnin lenkille. Sieltä poroon syömään lohta ja poron käristystä :)

Kotona odottaa kai jotain joululahjojakin joita on mielenkiintosta availla helmikuun alussa. No ehkä vietän joulua sit sillon.. ripustan jouluvalot yhdeks illaks ja availen niitä lahjoja :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 13:46

Eilen eka virolaisia rasittavia känniläisiä töissä ja sit viel illalla härskejä suomalaisia yhdellä mökillä.
Viina tekee ihmisistä rasittavia :D

LeviKeskiviikko 12.12.2007 21:17

Pakkasta -20 lunta n. 60cm
Joulu menee töissä, uusvuos töissä mut sillee onneks et pääsee juhlimaan hyvin ja pari päivää sit aikaa selvitäkin. :)
Pitäs lähtee jäädyttään ittensä tonne ulos..

ps. ostakaa kaikki laskettelijat kypärät. Tänään yksi kokenut laskettelija nuorukainen kaatui rinteessä. Makaa tajuttomana sairaalassa kallo murtuneena. :/

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 19:10

Joku virhe tullut opettajalla yritysjuridiikan kokeen tarkistuksessa?
Sain 26/30 ja se väittää et se on luokan paras tulos. mitä vithua????
Ja mun kun piti lintsata siit kokeesta eka..

[Ei aihetta]Torstai 06.12.2007 13:41

Kiitos piukun isän olin puolta tuntia ajoissa töissä. Dataan vaan ja kohta laittaan tonttulakkia päähän. Eilen punkkua (yök) ja sidukkaa ja tänään illalla parit minttukaakaot :p

Ihan mukavaa on.

uppeetaKeskiviikko 05.12.2007 16:46

tääl on niin hienon näköstä. Lunta joka paikas paljon ja porukka ihan joulumielellä ja tottuja menee siel tääl ja porukka rentoo ja pojat komeita ja ja ja.. no eipä kai nyt muuta.
Takas salin puolelle hommiin ->