IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

Where to go I just don´t know..Perjantai 04.08.2006 13:34

Keskiviikko ilta mullisti mun aivoja suuresti, sain pirunmoisen iskun vasten mun tajuntaa.. kun tajusin, mitä oikeesti haluan. Kun kattelin Hanoin keikkaa telkkarista, tuli sellanen på sätt och viss pysähtyny fiilis, eikä veri kiertäny missään raajoissa. Siinä oli mies jollasen haluan. Glamrokkari, jossa on sitä jotain (enkä puhu ulkonäöstä). Pari pikku muttaa on; sellasia miehiä ei oo. Ja jos oliskin, ei mulla olis pienintäkään mahdollisuutta (koska oon ruma, fät, absolutisti, ja pirun raivostuttava ymym..). No, onhan niitä .. glamrokkareita, mutta ne on jotenkin niin pikkunättejä, silleen, et pikkusen on tupeerattu tukka ja vähän meikkiä. Nää. Täytyy kyllä myöntää, että on niitä pari tullu nähtyä joilla tukka on taivaissa ja meikinkäytössä ei rajaa, asennetta joka iskee muhun. Sen keikan jälkeen olikin tosi mahtava fiilis, million miles away soi päässä vaikka kuinka yritin saada sen mun mielestä pois. Ja, se, mitä teen toiseks parhaiten tuli kehiin; itkin. Tosi makeeta. Ja vaikka moneen kertaan mietin, miks itken, vastaus oli aina; en mä tiiä. Johtuko sitten mun tyynyn kastelu siitä, että isku mun tajuntaan oli oikeesti suuri asia mulle, en mä tiiä.
Torstai aamuna halusin aikaa ittelleni ^asian takia, mikä ei sinänsä oo iso asia ollu, mutta mulle ilmeisesti oli.. ja on edelleen. Joten päätin lähtee Tampereelle. Tarkotus oli mennä hengaileen ja selvittään ajatuksia.. mutta perseelleen meni sekin juttu. Rahaa kulu saakelisti ja en mä antanu ittelleni aikaa. Olisin edes istunu koskenrantaan hetkeks, mut ei. No ei se mitään, kivaa mulla oli.
Kävin yhdessä naamiaiskaupassa, jossa oli muuten pirun hyvä asiakaspalvelu. Se myyjä esitteli mulle (pyytämättä) kaikkee glam juttuja, koska sen mielestä olin glamrokkari. Ja se ihan innoissaan esitteli mulle kaikkia hattuja, puuhkia, takkeja sun muita mitä Andy ja Mike käyttää/on ostanu. Sit se kertoili jotain Andystä ja Mikestä, puhu niistä koko ajan. Ja ihan innoissanihan mä kuuntelin. Tuskin missään S-Marketissa kauppias tuu sanoon; "kun sä oot tommonen glamrokkari, nii tuus kattoon.. " Vingutin mun pankkikorttia lisää ja ostin samantyylisen hatun kun mikellä on ja sitten vielä rannerenkaita.
" andyllä on tämmönen ja tämmönen, ootko nähy sen mainoksen missä se mainostaa vettä, sillä on siinä tää takki, mikellä on nää kaikki puukat, meillä on tuolla varastossa takkeja mitä ne on käyttäny keikoilla ja muuten..niin nehän käy siellä turun myymälässä harvase päivä ja.... " Joo, oli ehkä paras kauppareissu mitä ikin oon kokenu. Se myyjä kehotti mua laittaan sen hatun heti päähäni (kai mun tukka oli sitten ihan perseelleen tai jotain..) ja näytti missä on peili et voin asetella sen hyvin. Sit lähin vetään sieltä. Oli aika hilpeetä, jengin päät käänty ja lapset huuteli "ÄITI KATO!!" Shellaista Tampereella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.