IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

My fuckin' life is like roller-coaster.Maanantai 30.01.2006 18:13

Semmosta.
No, eilisestä voisin jtkn kirjotella. Aamulla n.klo 9 lähdin pilkkimään ystävättäreni kanssa. Se sai kaloja, mutta mä en. Mun taidoissa on selvästikin jotain vikaa. Hemmetti. Hän kyllä lahjotti ne kalat mulle että saan syöttää ne mun kissalle. Ländin kotiin joskus 13.30.
15.45 lähettiin linkulla Tampereelle. Ei siitä sen enempää.. loppuillasta vaivuin lievään masennukseen.. syy on vielä toistaseks epäselvä. Eikä se ainakaan helpottanu että Halonen voitti presidentin vaalit. Mutta se juttu ei ollu mulle sillain kyse elämästä ja kuolemasta, se ei haitannu vittuukaan. Mä vaan en jaksanu olla ilonen. Tai ees neutraali (mitä se sitten ikinä tarkottaakaan). Kotimatkalla linkussa välillä naureskelin ittekseni (tietystä syystä, jota en aio julkistaa). Mutta päänsärky otti mut valtaansa ja .. no, sillälailla.
Tänään koko saatanan päivän on ollu pää kipee. Aika helvetin kettumaista. Ja lääkkeet ei auta. Chatte.
Ah, kyllä jotkut ihmiset on sitten vittumaisia. Ja mä vihaan pienen pieniä kakaroita! Argh, niihin menee hermo. No oonhan mäkin joo kakara, mutta tarkotan semmossiii eskari- ja ala-asteikäsiä. "Hei Tero, tiiäkkö mitä tarkottaa huora? Eksä tiiä?HAHAHA!" Tuskin ees vittu ite tietää. Ja sit niitä pitää aina välillä kestää taksissa (kun tuun koulusta kotiin). Mä hirtän ne. Ne ei kyllä oo ainoita johon menee hermo.Ei torellakaan :)
Tänään kyllä vois kinuta vanhemmilta että pääsisinhän Hanoi Rocksin Nosturin keikalle. Ja vaikka tiedän jo vastauksen (:ei) , niin kysyn silti. Josko vaikka ne tärähtäis päästään ja antais mun (ja rakkahainman isosiskoni) mennä sinne. Täytyykin laatia sotasuunnitelma.

Vaikka onkin ollu vähän väsyny ja päänsärky olo, nii oli kyl ihan kivaa jutella isosiskon kaa kun tuli koulusta. "Hei, yrittiks toi iskee sua? No, entä toi tuolla kadun toisella puolella? Tai toi joka kävelee meitin edessä?" :P Jokaisessa meissä on se hämärä puoli.

Ainii, ollaan nyt luokan kanssa päätetty että mennään toukokuussa luokkaretkelle, ja kohteenamme; järvi. Toisin sanoen Ruotsin risteily. Hah, oon taas merisairaana kajalit ja ripsarit poskilla. Hienoo. En mä ehkä tahdo. Mutta kerrankin kun ollaan koko luokka yksmielisii siitä minne mennään , niin sit kans mennään. Ehkä mä vaan hillun ittekseni jossakin sillä aikaa kun mun kaverit hilluu jossain saatanan discossa (josta ne heitetään ulos). Mua ei kiinnosta kettuukaan. Kun mä en satu rakastaan sitä ""musiikkia"" . Jotain tyyliin Crazy Froggia ja From Paris to Berliniä. Sanonpa vaan; hyi saatana. Ei siitä muuten mitään, mutta mä vaan en tykkää. Eip oo miun juttuni. Ja koska mun ainoot kaverit aikoo surrata siellä discossa, niin mä varmaankin oon yksin. Mikä ei sinänsä haittaa mua olleskaan, koska .. no ei meitin luokalla vaan oikeen oo ketään semmosta jonka kaa haluisin aikaa viettää. Kyllä mä vähän luulen siitä tulee ihan ok matka. Jos ei oo, nii mähän pistän sen oleen.
Täytyy ny kattoo..

Epäselvissä tunnelmissa lopetan tämän tähän. Mä oon ihan "¤)(#¤/(? . Tommonen.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.