IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.02.2006 20:55

Aika mitätön fiilis. Gärr.. Suomi ei sitten saanut ainuttakaan mitallia eilen mäkihypyssä :/ Kyllä harmitti. Perkele.
Mutta, perjastai oli kyllä mukava päevä. 2 h:n koulupäivä vaan, kun lähdin miun ystäväni kanssa kattoon isosiskoni wanhojen tansseja. Se oli itseasiassa ihan mielenkiintonen kokemus. Ainakin naurulihakset sai treeniä. Mutta kyllähän Marsu ja Joutsen ihan hyvin tanssi :D
Vaikka tulikin naurettua. :) Ei millään pahalla ketään osapuolta kohtaan.
Ja sit sen näytöksen jälkeen kun oli vapaata tanssia, niin ai että kun mua vietiin :D Jouduin molempien tanssien aikana meneen tanssiin, mä oon nähkääs kuumaa kamaa. Muah. Jepsistä, ja voi herran jeesus, mulla on jotain vikaa mun kunnossa ja lihaksissa (yllätys). Jo niitten kahden tanssin aikana alko tuntuun pohkeissa :l . Mut aika siistii, sitä videokuvattiin ja siihen videolle tallentu mun kauniit koikkeloinnit. Ihan selvennyksen vuoks; en mä nyt herran jumala oikeesti osaa tanssia! Täyty vähän improvisoida (mitä se ikinä tarkottaakaan). Eli siis loikin vähän miten sattu. Ja törmäsin pariin uhriinkin. Mutta oli ihan coolii vähän tanssahdella ja mennä piruetteja.
Mä oon hieman ajatellu (OU MY GOD! , mä olen a.j.a.t.e.l.l.u!) että en menis sitten kahden vuoden päästä itte tanssiin vanhanaikasesti. Mutta perjastain tapahtumat sai mut ajatteleen. Ehkä kumminkin meen tanssiin.. mutta vain EHKÄ. Sillä niinkuin jo aiemmin julkaisin totuuden; en osaa tanssia. Multa on rytmitaju varastettu jo reilu 15 vuotta sitten.. Eli mun tanssin opettelemisestakaan ei tulis ketun paskaakaan. Kattoo sitten. Saatan tärähtää päästäni pahastikin.
Hamm, mun villisikani (siis bestis) on nyt Lapissa porojen syötävänä. Huono homma sinänsä, koska olis ollu kivvoo viättäähä hiihtoloma yhressä.


No semmosta tällä ja sillä kertaa. Muistakkee hyvät ystävät ja viholliset sun muut kattoo curlingia tänään kahdeksan jälkeen. Suomi voittoon ! Mä rakastan Ruotsia ihan avoimesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.