IRC-Galleria

Mirrorball

Mirrorball

sano mua pormestariks
Otsikko kertoo enemmän kun kymmenen sanaa.
Tarvis olla jotain mitä odottaa että jaksaa koulu-helvetin loppuun saakka. Kesää olis ihan jees odottaa, mutta siihen on niin saatanan pitkä aika. Olis ees joku pieni juttu, vaikka et menisin kaverille käymään tai toisin päin. Mut ei. Ja kaiken lisäks tuntuu kettumaisen yksinäiseltä. Vaikka en mä kyllä itseasiassa seuraa kaipaakaan. Vittu kun koulussakin vaan kaikki fuckin' samat naamat ja samat jutut, joka päivä. Ja nyt oon jo aika täynnä sitä, ensimmäisen kerran.
Painaa ihan mukava väsymys, sekä henkinen että fyysinen. Koulussa alkaa taas oleen kokeita ihan vitusti.
Mutta toisaalta, oon mä onnellinenkin. Eilen The Darknessin keikalla oli HIRRRMU KIVAA! Ens kesänä pääsen Lappiin reiluks kolmeks viikoks. Noin vuoden päästä saatan muuttaa pois täältä.
Olishan se ihan jees että olis joku joka vähän tukis kun on vaikeeta.. mutta se on yllättävän monimutkasta. Kun en mä tiiä itekkään mitä haluun ja millon, miks . Joten mun ei ees kannata pyytää ketään tukeen mua..

:P mutta paskaako aina vaan valitan. Saatana ryhdistäydy ny.
Ainii, vielä yks juttu mistä vois valittaa, on se että mun hampaat on niin kuninkaat, että ne on kuluttanu mun posken rikki. Jippiaijee! Fuckin' cool. Jeah. Jeijei.

She was only 15.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.