IRC-Galleria

Misantrella

Misantrella

Without love, breath is just a clock ticking. ♥
Minun pikku mummomussukka! <3
Nuf

Dear Santa,Torstai 24.12.2009 01:38

I found tons of new DVDs I want...
  • Teachers [Opettajat] -sarjan koko tuotanto yhdessä boksissa
  • Queer as Folk [Älä kerro äidille] -sarjan koko (_britti_)tuotanto yhdessä boksissa
  • My so-called life [Niin sanottu elämäni] -sarjan koko tuotanto yhdessä boksissa
  • Studio 60 on the Sunset Strip -sarjan koko tuotanto yhdessä boksissa
  • Battlestar Galactica -sarjan koko tuotanto yhdessä mahtiboksissa, jossa tulee mukana cylon-figuuri (Anttilassa oli tämmöinen, I fell in love)

Olen ollut tosi kiltti (yeah, just laugh, we both know I'm just pretending..), saisinko nämä?

~Lady Cupcake~

Holy Hell O__OKeskiviikko 29.07.2009 21:24

Olipa kerran maaginen kesäinen/alkusyksyinen päivä, kun pikku-Suvi oli päässyt käymään Assjoella ja kolusi Anttilan musiikkiosaston singlehyllyä. Sattuipa sieltä sitten löytämään mielenkiintoisen lätyn, nappasi sen tassuihinsa ja tallusti kassalle.

Tuo lätty oli UnOpened-single, ja tapahtumasta on kymmenisen vuotta. Biisit kolahti kovaa, ja levykin tuli ilmestyttyään kuunneltua kaverin kanssa useaan otteeseen, lähdettiin jopa keikalle, kun tilaisuus tarjoutui.

Sen jälkeen levykokoelma on vain kasvanut, ja keikkoja on tullut kerättyä ihan kiitettävästi ikuisen rahapulani huomioon ottaen. Nimmareista puuttui 2/5, Liimataisen vaihduttua Viljaseen tuo vaihtui kolmeen puuttuvaan raapustukseen. Kuvamateriaalia löytyy vain katsojan asemasta, sillä ostin ensimmäisen kamerani vasta jouluksi 2004.

Sonata on "kulkenut mukana" hyvinä ja huonoina aikoina, ja jokainen uusi tuotos aiheuttaa malttamatonta odotusta ja perhosia masussa.

Nyt olen pitkästä aikaa (viimeksi Rockperryssä 2007) lähdössä poikia taasen katsomaan, ekaa kertaa Kemiin 8.8.2009, ja uusi levy sekä single on tilattu ennakkoon. Sama jännitys päällä, on ihanaa miten jotkut asiat ei muutu, vaikka vuodet vieriikin. ^^


Niin...jos ei vieläkään auennut, niin tajusin tässä äsken, että tämä vuosi on siis kymmenes meikän Sonata Arctica-fanitusta. O__O

Luulin torstaina olevani hedelmä,Lauantai 20.06.2009 15:25

joten koitin kuoria itseäni ja haukkasin pienen palan.

Nyt tuo sheivaamalla tullut haava ei yritäkään lähteä paranemaan, ja huuli on vielä vähän arka.

Synttärii~ 1.5. 18.00->Torstai 23.04.2009 20:10

Perjantaina 1.5. juhlistetaan miun ja Iinan synttäreitä.

Alkomahoolin [tuokaa omat, tili tulee vasta ens kuun puoles välis], kaakun [jos jaksetaan leipoa tai löydetään kaupasta kiva] ja kenties simankin [tänään pitäs tehä, saa nähä miten käy] voimin. Napostelutarjoilu löytyy paikan päältä.

Kellonaika varmaankin tuo perinteinen kasitoistnolnol (18.00), joten valukaapi paikalle!! Baariin olis tarkotus kai lähtä ja silleen.

Jos tuotte vapputorilta hattaraa niin rakastan teitä ikuisesti (ja syön kaiken sen hattaran) <3

Olen myöskin tietoinen samalle päivälle osuvasta vappumissiosta, joten uskontomyönteiset ystävämme ovat tervetulleita Birthday Encoreen sunnuntaina 3.5. iltapäivällä.

Jos Tiina-tädillä on jotain lisättävää, niin raapustaa tänne tai omaan merkintään eiks jeh?

No niin. Carry on.

(Kääk pitäny sunnuntaista lähtien kirjustaa tää tänne mut ku tööt tööt kvaak kvaak...)

Uudet naapurit, uudet hajut.Torstai 02.04.2009 02:19

Meillä haisee vaihteeksi tupakan sijasta perse! x'D

Haru 1v tänään <3Tiistai 27.01.2009 00:24

Mun pikku mussukkahan on jo "keski-ikäinen" O__o
˙ǝnן ässäʇ uäɥıǝ ɐʇʇnɯ

YARR!!Keskiviikko 24.12.2008 00:40

Hurja merirosvokapteeni Minya seilaa Atrian valtameriä perunamollallaan. Välillä hän kohtaa toisia mollia, mutta hän antaa niiden usein mennä, sillä niiden saalis ei häntä kiinnosta. Kapteeni Minya on näet erikoistunut kakkuihin ja kaakaoon. Paremman puutteessa myös sämpylät ja ananasmehu ovat toivottua saalista. Joskus Minyaa vastaan tulee utuinen aavemolla, mutta ne hän jättää heittelehtimään omaan yksinäisyyteensä Atrian valtameriin.

Kapteenimme omaperäinen pukeutuminen ei heijasta hänen ajatusmaailmaansa: kokovalkoinen univormu on pelkkää silmänlumetta ihmisten turvallisuuteen tuudittamiseksi. Pinnan alla kuitenkin kuohuu. Kapteeni Minya on lävistetty, vahva omaperäinen nainen, jota ei kannata suututtaa!

.......Jollain se päivä pitää saada kulumaan...f^^; Niin ja olin siis kipparina melkein koko päivän. xD