IRC-Galleria

Misora

Misora

uh huh her mew mew

Viimeistä viedään...Keskiviikko 31.12.2008 00:12

HUH HUH! Tämä päivä oli duunissa yksi hektisimpiä ikinä. IHAN kaikki oli minus 20-70% alennuksessa. Jonot oli pitkiä kuin nälkävuosi ja kaikilla oli kärryt täynnä tavaraa. Heli tosin kertoi legendaarisen tulipalomyynnin olleen pahempi. x) Nauroi paskaisesti päälle kun voivoittelin kiirettä.

Tauot tuntuivat olevan ikuisuuksien päässä ja kun niille vihdoin pääsi niin ne tuntuivat kestävän vain sekunnin. Juuri ja juuri ehdin nautiskella tupakasta ja kahvista. Oli pakko kävellä ripeästi kassalta tauolle, sillä muuten olisin joutunut asiakkaiden ja kysymyksien piirittämäksi.

Vastasin varmaan tuhansia kertoja kysymyksiin: "Onks tääääääkin alessa?", "Tuleeks tost se ale sit lopussa?" ja "Oliks tää nyt sit -70%? Ai, ei. Emmä sit sitä ota!" Päässä jyskytti hapenpuute ja numeroiden tanssi. Yhessä vaiheessa oli niin pahat niksat et imppasin salaa asiakkaan tupakka-askia etten tulisi hulluksi.

Pinnakin ehti HUOM.salaa palaa, kun asiakas jätti 0,75€ maksavan ISON nenäliinapaketin kassalle, koska se ei ollut alennuksessa.

Rosika on ihana<3 Menisköhän se mun kaa naimisiin? x)

Huomenna viimeinen työpäivä... Tulee kauhee ikävä työkavereita<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.