IRC-Galleria

NII SAATANA PARTA-APINATiistai 06.11.2007 23:49

Tappara oli vajaan sekunnin päässä iloisesta lähdöstä maaottelutauolle, kun se oli kaatamassa Kärppiä kotonaan maalein 2-1. Ajassa 59.59 maailma kuitenkin mustui, kun Kärpät sai kiekon maaliin ja osuma vielä hyväksyttiinkin. Masennuksen kruunuksi vieraat tekivät sitten vielä jatkoaikamaalinkin, ja veivät kaksi pistettä lukemin 3-2.

Kärppien viime sekunnin tasoitusmaali olisi pitänyt hylätä – paitsi kaikki tapparalaiset, myös ottelun puolueeton erotuomaritarkkailija oli sitä mieltä. Ilkka Mikkolan laukoessa siniviivalta jo kaksi vierasjoukkueen pelaajaa kansoitti Tapparan maalialuetta ja häiritsi maalivahti Tommi Nikkilän työskentelyä. Täysin käsittämättömällä tavalla ottelun päätuomari Sami Partanen ei sitä havainnut. Lopulta kiekko pomppi maalialueella olleista Kärppäpelaajista maaliin saakka. Osuman tekijäksi saatiin Jukka-Pekka Laamanen.

Mutta ei Partanen ollut tuomareista ainoa mokaaja. Väärin hyväksytty tasoitusmaali syntyi hyökkäyspäädyn aloituksesta, jonka Kärpät sai ajassa 59.56, kun Tapparalle vihellettiin pitkä kiekko. Pitkä kiekko vain oli sekin väärin vihelletty, sillä kiekko osui punaviivan jälkeen Jonas Enlundin mailaan ja meni vasta siitä päätyyn. Ilmeisesti kaikki kolme tuomaria jäivät katsomaan Hannes Hyvösen makoilua jäässä ja se varsinainen työ jäi tekemättä.

Tappara maksoi tuomarien mokista kalliin hinnan. Kolme pistettä vaihtui yhdeksi ja maaottelutauon ajaksi suuhun jäi todella paha maku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.