IRC-Galleria

Miss_Nazi

Miss_Nazi

pienen pojan ylpeä äiti :)

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.05.2006 20:59

huoh :D ja taas ei ole mitään kehittävää tekemistä ku pitää tänne kirjottaa.. tulin justiin tallilta.. kamala sade! kaikki paikat aivan mudas, mun autoki muistuttaa lähinnä jotain maastonakkia ku nissania.. eihän tolla kehtaa enää kylällä kiertää :D
Sain just kuulla että meidän hoidokeiksi tuloo vielä Tuuli ja Claussu. Tuuli oli meillä silloin varsana ja se myytii sitte tutuille. Claussulla mäki oon joskus ratsastellu enemmänki... kivaa.. sit on Poju,Ville,Hopia,Tuuli ja Claussu koko kesän :D Villen tappotuomio on vielä kyseenalainen.. ite en tykkää siitä heposta yhtään.. se on niin äksy ja vaikeasti lähestyttävä. en oo koskaan nähny sellasta vastaavaa.. vaikka sillä oonki ratsastanu. ja silloon siitä huomas ettei sillä oo kaikki kohallaan.. mutta noo... saa ny nähä.. kesällä on ainaki paljon heppoja, mitä ratsastaa :D ja nyt ku sain vielä sen esteenki tehtyä niin wipiiiii!!! :Dmennään taas tukka putkella metikköön!

Pitäis vielä korjata isoimman laitumen toinen sivusta kokonaan. siellä ei oo aitaa ollenkaa ja parin viikon päästä pitäis heppojen päästä sinne :D kääk.
no eiköhän siitäki selviä. jollaki tapaa.. :D

mutta nyt mä taidan lähteä kattomaan kavereita... :D oon himas porukoita kiusaamas, ku itellä ei oo enää konetta. nyyh.

muuten kaikki on paremmin ku hyvin ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.