IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 12:51

Nyt aamulla.

Äiti: On ne miehet niin yksinkertasia. Niille ei mee mikään jakeluun! :D

Khyyyl :D

Just joo..Torstai 25.09.2008 16:58

Kajaanin poliisi otti kiinni kaksi koulu-uhkailijaa
25.9.2008 13:19

Kajaanin poliisi on aamulla ottanut kiinni kaksi koulu-uhkailijaa.

Vuonna 1990 syntynyt mies oli uhannut ampua koulussa tänään. Uhkaus tuli Kajaanin poliisin tietoon europolin kautta. Uhkaus ei kohdentunut mihinkään tiettyyn kouluun.

Toinen uhkaaja on vuonna 1985 syntynyt mies. Hän oli kertonut opettajalle kajaanilaisen koulun räjäyttämisestä sekä ampumisesta. Poliisi ei paljasta, mistä koulusta on kysymys.

:DSunnuntai 21.09.2008 05:09

TeMeZ sanoo:
hullu miia

MiuDe sanoo:
khy

TeMeZ sanoo:
kajaanin kasvatti

Ihanaa...Sunnuntai 14.09.2008 06:07

On se niin ihanaa tulla kotiin... 17tunnin paikasta toiseen matkustaminen ei oo oikein kivaa... häve ku äiti tuli phikphienis vastaan :D Joo vittujeejee eilen hävis hiekkabaarissa kamera tai joku vissiin pölli sen...mut eipä tuossa mitään, pitää tilata uus. Tänää sain aika paljon opettajilta "vittuilua" .. :D "Oot ku haudasta noussu" "Oot ihan juhlineen näkönen" , no helvetti ku olin tunnin nukkunu ja ollu juomassa ja ku heräsin ni piti äkkiä kaikki kamat kasata ja lähtee heti junalla frankfurtiin ni eipä siinä kerinny mitään tehä itelle, ja haisin kuulema ihan vanhalle viinalle, tuli vähä spurgu olo. :D Juju... Päästiin muuten Giessenin lehteen ku siellä koulussa kävi jotn lehdistöäijiä, meillä oli siellä semmonen kiva näyttely, esiteltiin mitä oltiin saatu 2viikon aikana tehdyks. Yks koulun opettajista kysy multa että onko sulla sukulaisia etelä euroopassa ku näytät joltain eteläeurooppalaiselta.eipä ole ei :D Tuli huomattua että alkoholin vaikutuksen alaisena osaan paremmin puhua englantia :D

joojeejööTorstai 11.09.2008 01:37

Kölnissä oli aika mehviläistä...hirmusesti vaatekauppoja ja sen semmosia. Hellettä tänään kivasti piisannu. Täällä ukot näköjään tykkää hirveesti huudella tyttöjen perään, ja pahimmat on ollu semmoset kunnon spurgut, hyi helv.. :DD vielä 3 yötä ja takasin kotiin, on se vaan niin ihanaa. Perjantaina koittaa viimeset barbecuepartyt, grillaillaan ja nautiskellaan alkoholia koulun jälkeen koulun pihalla vissiinki :D ja sitten jatkoille jonnekkin kivaan paikkaan. Huomenna vielä viimeset ostokset tekemään ja sitten saa levätä.. 2viikon aikana ollu jokunen päivä ettei olla shoppailtu, ja tietää missä kunnossa jalat on, kivalta tuntuu nyttenkin, täällä on vaan niin tajuttoman halpaa. :D ...Vituttaa ku ennoo nähny BBtä pitkään aikaan :( Diiih, en ossaa sanoa enään mitään ku on niin tyhjä pää.

JöööTiistai 09.09.2008 00:46

Tultiin halvempaan ja parempaan nettikahvilaan :D Perjantaina lähettiin niitten suomalaisten kitaristiäijien kans Gießenin parhaimpaan yökerhoon meidän kaikkien suomalaisten opiskelijoiden kans... ja siellä oli ihan helvetisti porukkaa. Saksalaiset miähet on aika... :P :D ..Noooh tietty piti sitten semmoset lärvit vetää että en muista paljoa loppu illasta/yöstä ja nukahin jonnekki kadun varrella olleeseen pikaruokalaan. Onneks Henna oli tukena :D Jotkut äijät luuli mua espanjalaiseksi, khiva..niin ja monet sanoo että meijän kieli kuulostaa espanjalaiselta. :D Tänää oli ihan kiva koulupäivä, päällysteltiin vaan 2 lehtikirjasta erilaisilla kankailla ja se oli siinä... Huomenna Kölniin ettimään taas kaikkee vintage höpinä jutskuja. Tekis jo mieli kotia tulla, oli vähän semmonen päivä tänään.. Lauantaita odotellessa. :P

JeppPerjantai 05.09.2008 20:24

Tänne hikiseen nettikahvilaan tultiin taas...päivä on menny loistavasti, tänään koulussa tuunailtiin t-paidasta uus lookki ja esiteltiin ne saksalaisten kanssa muotinäytöksenä..Eilen piti taas juoda, kaks suomalaista kitaristia kuttu meijät jonnekki Justus baariin ja sieltä sitten mentiin niitten kämpille ja sen jälkeen ihan outoon yökerhoon, oli kyl aika kuppanen... ja tänään taas sama rundi, mutta parempiin paikkoihin päästään tällä kertaa :D mukana oli johanna henna ja annika..käytiin myös jossain ihme intialais baarissa joka oli ihan sillä teemalla sisustettu..Siellä sitten polteltiin vesipiippua, kirsikanmakusta ja oli hyvvää :D plaaplaaplaaa...niin ja tänne kannattaa tulla shoppailemaan, kaikki on halpaa!

Saksassa...Torstai 04.09.2008 01:03

Joo.. vihdoin päästiin nettiin,joku hieltä haiseva nettikahvila,yhh. Täällä Giessenissä koulussa on ollu aika mukavata, mukavia ne saksalaiset opiskelijat :P Lämmintä on ollu yli 20astetta ja arska paistanu, mutta tänään on vaan satanu vettä. Huomenna frankfurtiin ostoksille ja etitään ryhmissä jotain ihme muoti juttuja ja vintage höpinöitä :D Joo ja kiva kun en voi soittaa kellekkään ja en tiiä tuleeko viestitkään perille.. Niin että tämmöstä täällä...Helvetin halpaa kaljaa ja viiinaa!! :D niin eli on tullu ihan pienesti otettua täällä..Jännän makusia nuo maustetut tupakit,ostinpa mango tupakkia :D lauantaina cocktailpartyt!! Joooo ei jaksa enään kirjottaa..

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 14:35

Uihh, huomenna aamuyöstä lähtö saksaan 2:ksi viikoksi. :P jeje.

:OTiistai 19.08.2008 14:52

En tiennykkää että mun syntymäkotikunta on Sonkajärvi :DD mit helv.. no kivahan tuoki oli tietää :D