IRC-Galleria

"Kiitos että hyväksyt minut sellaisena kuin olen. Minun ei tarvitse esittää mitään.
Tiedät virheeni, ja silti olet vierelläni,ystäväni."

Kiitos kaikille ihmisille jotka on ollu mun elämässä tavalla tai toisella.jokane on vaikuttanu eri tavalla muhun.siihen mikä mä olen.mikä musta on tullu.
joka päivä muutun toivottavasti paremmaksi ihmiseks kaikkie virheitten ja epäonnistumisten kautta. anteeks joutuu pyytään joistain töppäilyistä mut ilman virheitä ei oppis.

sen oon oppinu et hyvät ystävät on ja pysyy,on sitte välimatkaa tai muuten vaan ollu pitämättä yhteyksii. ystävä on juuri sillon siinä vieressä ku eniten sitä tarvii.
ikinä ei enää mies pääse sotkee mun kaverisuhteita.sen päätän.ystävät ja perhe menee kaiken edelle sillä ilman niitä en olis täällä.

hyvä ystävä voi olla se jonka on tuntenu kymmenii vuosii mutta myös se johon tutustunu muutama vuosi tai kuukausi sitten.

ihmiset joihin oon tutustunu vuosien kulues on jääny mun mieleen,jokane omal taval,jokasessa ihmisessä on hyvää ja yleensä sen löydän.ja siksi arvostan jokasta ihmistä eri tavalla koska ne on erilaisia. ketään en vihaa tai ole kellekkään katkera tai kateellinen.
kaikki jotka mut tuntee tai tietää ni muistakaa et mä muistan teiät.kiitos että ootte poikennu tuomaa mu elämään sisältöö.

kiitos vielä.kaikille.nähdään

:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.