IRC-Galleria

Mix-u

Mix-u

Mies vailla menestystä

Vivá la MexícoLauantai 07.07.2007 08:20

5 päivää takana Meksikon keikkaa \o/
Kaupunkia ei oo paremmin kerenny kattelemaan ku töissä on mennyt pitkään tai illalla on satanut niin pirusti. Eilen käytiin ekaa kertaa vetämässä oikeeta meksikolaista safkaa jossain paikallisessa ravintolassa/pubissa/räkälässä. Jotain ihme tortilla mössöä missä oli vähän kaikkea välissä. Paikka oli ihan täynnä meksikaanoja kun siihen aikaan alko just Copa Americanan turnaus, Mexico vs. Paraguay. Mietittiin et pitäis hurraa siin kohtaa ku Paraguay (tai joku mikä mahto olla..) tekee maalin muttei aateltiin että ehkä sitä haluis viel Suomeenki takas.

Eilen meni hommat tehtaalla ihan päin persettä ja tänään tehtaan pomo kävi vähän kovistelemassa ja Suomesta kovisteltiin kanssa. Tämän takia en ole juuri nyt koneessa kohti Frankfurtia vaan edelleen hotellissa. Noh, käytiin sentään hommaamassa tequilaa tuliaisiks. Halvimmat pullot oli ~50 pesoa eli jotain 3,5e luokkaa. Ite rahamiehenä otin jotain parempaa laatua joka makso jopa 10e. Hienoa oli se että kaupassa oli tarjolla maistiaisia - tapa jonka soisi yleistyvän myös Alkossa ;)

Ulkona sataa taas ja hotellissa ei oo raflaa --> iltapalaksi sipsejä ja kaljaa. Vois sitä varmaan asiat olla huonomminkin =)

Täältä tähän... ¡Hasta luego, amigos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.