Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

MizzLolita||

MizzLolita||

RAKASTAA ELSAA<333
biletys alkoi torstaina studio 51 Big Brotherin päätösbileistä, jotka olivat aivan mahtavat koska sain sytyttää sen yhen BB:ssä olleen tyypin tupakan siis WOW oon melkeen julkkis xD ää haluan siis niinku NÄIN paljon takasi sinne bilettämään! sen illan aikana tuli myös nähtyä paljon tuttuja omasta kulusta ja muualta :) oli siis todella hauskaa lukuunottamatta sitä kohtaa missä yks vitun vanha ukko yritti pokata mua :// hrr kylmiä väreitä xD

2.12 kaverin synttärit!!!

hahahaha tää ilta oli tosi läppä ehkis parempi ku edellinen en kyl tiiä miks mut oli vaa koska näin paljon tuttuja ala-asteelta :D ja yhtä en ees meinannu tunnistaa ollenkaan hahaha vähä läppä koska oon tuntenu sen iha sintistä saakka xD oli kyl tosi kivaa nähä häntäkin siis :)

3.12 rapula!!!!!

hrrr tää oliki sit aivan kamala päivä tai ainaki aamu oli koska oli aaaivan kamala darra edellisen kahen illan takia xD mut syytäki olla hahah. no joo mut toi onki ainoo mitä mä muistan siitä koska mä nukahdin kolmen aikaan päivällä ja seuraavan kerran ku heräsin niin kello olikin jo 9.50 sunnuntai aamuna :D:D:D:D:D eli tuli siis vähäsen nukuttua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.