IRC-Galleria

Mko85

Mko85

"I'm not crazy, I had it tested."

Blogimerkintä

« Uudempi -

Suomi-minä-Suomi sanakirjaMaanantai 18.08.2008 02:19

Pöh= Asialla joko ei ole merkitystä juuri nyt, tai koskaa, eikä siitä murehtimiseen ole tällä kertaa syytä hukata aikaa. Katso, maailmassa on paljon mielenkiintoisempiakin asioita jotka tekevät sinulle hyvän olon.

Plargh!= Tähän asiaan on nyt turhauduttu niin perinpohjin että pelkkä ajatteleminenkin alkaa itkettämään (raivosta).

mrhp= Tällä hetkellä en pysty ajattelemaan selkeästi, mutta jos annat tovin, n.2h, aikaa niin ajatus kulkea paremmin, puhe artikuloidaan sekä huomattavasti ystävälllisemmin että selkeämmin.

Aha= Kuulin asian, varmistan että tiedät minun kuulleen ja nyt odotan lisä tietoa joka auttaa minua päättämään halusitko minun tekevän tai sanovan jotain muuta.

MMmmMM= En tällä hetkellä satu tietämään asiasta yhtään mitään, mutta mikäli jotain parempaa ja mielenkiintoisempaa satu eteen niin voin ottaa selvää.

Ha!= Todistit juuri itse sen asian mitä yritin todistaa sinulle.

Tes/tenkäs menee?= Hei ystäväiseni,näytät väsyneeltä ja hieman surulliselta. Ei ollakaan nähty pitkään aikaan, ja ehdin jo huolestua sinusta. Onko sinulla kaikki hyvin?

Hihihhii= Tällä hetkellä olo on hieman levoton, joten mikäli sinulle sopii, puran hieman liika energiaa, mutta mahdollisesti se sinusta voi tuntua hieman oudolta ja häiritsevältä.

Ei/en mä leiki niiden/hänen kaa= Jostain syystä minulla ei ole kanssakäymistä ko. henkilön kanssa. Tämä ei välttämättä johdu yrityksen puutteesta, vaan esimerkiksi siitä ettei hän halua olla minun kanssani missään tekemisissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.