IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 08.01.2008 00:57

Paluu arkeen oli kaikkea muuta kuin pehmeä. Mun päivä alko jo puoli neljän aikaan aamulla ku Jossu pisti mulle tekstarin. Raukka ei ollu saanu unta koko yönä, joten juteltiin sitte henkeviä sen kans vähä aikaa.

Nukuin mä vielä pari tuntia sen jälkeen. Oli harvinaisen pirteä aamu, mutta se pirteys ihme kyllä pakeni jonnekin heti ku pääsin koululle.

Nää jaksojen ensimmäiset päivät on aina jotenki niin mukavan hektisiä. Heti kun välitunti alkaa, on melkein juostava jo seuraavaan luokkaan jos haluaa mieleisen istumapaikan. Läksyä tuli joka aineesta. -_-

Koulusta kävelin kirjaston kautta soittotunnille. Ope oli varmaan taas todella tyytyväinen muhun kun en lomalla harjotellu soittoläksyjä kertaakaan. Ei jaksanu niin ei jaksanu. Täytyy nyt keväällä yrittää vähä enemmän..

Illalla viiden aikaan oli varmaan tän päivän jännittävin kohta - autokoulun ensimmäiset teoriatunnit! Oli ihan jees, mutta läksyjä antoivat sieltäkin. Ja nekin huomiseksi.

Loppuillan sitte tuskailin kotitehtävien kans, katsoin täykkärit ja join paaaaaljon kaakaota. :)


Niin ja tuosta kuvasta. Tommoisen kirjatornin jouduin raahaamaan aamulla koululle. Huomenna kirjoja on todennäköisesti vähemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.