IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 03.06.2008 16:40

Perkeleen neuvola täti. :'((
Onnistu saamaan mulle enemmän stressiä aikaseks. Ku ei taaskaan kuulunu sydänääniä. ÄRRÄRRÄRRÄRRÄÄ!! >:[
ONNEKS huomenna on se ultra jo heti aamulla, ni pääsee tästä kamalasta epätietoudesta ja stressistä. Ku siellä joko on elämää tai sitten ei oo. Välimuotoa tuskin on?
Mä sain muutenki kuulla neuvolassa, ku mun leposyke oli 90 vaikka normaalisti on 60-70. O.o Noi neuvolat on sit TOSI kivoja, ku aina saa stressiä. :(
Tosin must tulee joskus tosi hyvä tyyppi, ku luovutan vertani, ku hemoglobiini pyörii siin 130-150 välillä aina, ja ku veriryhmä on O+ ! Mä oon semmonen kaikille sopiva. :D

Ostin tänään ihanan pehmon, millä roikkuu sydän kaulassa. <3 Jos kaikki on uä:ssä hyvin, niin pehmo pääsee kuvan viereen vartioimaan :) Mutta ku tuntuu, et siihen huomiseen on niin pitkä aika. Ja neuvolassa tosin sanottii, et vaikka ne äänet ei TAASKAAN kuulunu, niin mä EN saa alkaa stressaamaan... Helpommin sanottu ku tehty. Mutta jos sitä söis kanasalaatin loppuun (<3) ja jatkais töitä.

Kyllä tämä tyttö porskii töissä, vaikka hirmusesti väsyttääkin. :(
C U!

Moffales ja vipeltäjä (?) 12+1 (OIKEAT VIIKOT: 8+5)
(En ees saanu valituksia, vaiks oli tullu 2kg lisäpainoo. Todettiin vaan, et ei se mitään, pääasia ettei tupakkaa mee. :) Tosin huijasin vähä neuvolatätiä, ku sanoin ettei pahemmin tee edes mieli. EILEN TEKI NIIN PERKELEESTI MIELI RÖÖKIÄ!! Mut joo, go go -->)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.