IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 17:04

Jee! Sain uusia lautasia ! :D
Musta on tullu joku ihme "sisustusfriikki". Pakko olis saada kaikkea ihanaa, hienoa ja nimenomaan kallista. Ja siinä ei auta sitte, jos miettii et jos sitä sais pikku hiljaa säästettyä. Ku kaikki on sitten saava heti. :D

Huomenna pitäs reissata Merikarvialle. On tää kans kummaa, ku mies rupee siellä sitte ryyppäämään ja mut pistetään pesemään mattoja. Pyh-hyh. Kummallista. Sain sit vihdoin ja viimein teetettyä kuvat tuleville isovanhemmille ja kummeille. :D JEIJ! Saa laittaa jakoon. Muutaman kuvan saa antaa nyt v.loppuna ja loput sitten luultavasti ens viikonloppuna.

On tää kanssa ku joka viikonloppu pitää reissata johonki. :) Nyt Merikarvialle, ens viikonloppuna Janakkalan ja Tervakosken rajalle -> Villen siskopuolen työ ja sit seuraavana viikonloppuna siskon työ Ylöjärvelle. :)

Pitäis vielä imuroida ja siistiä ennen ku herra saapuu kotiin, niin on sit huomenna kivempi lähtee reissuun ku tietää, et on siisti koti kun tulee takasin. :D Ja sunnuntaina saadaan vauvakrääsää! KIVAA! :DD

Jos sitä menis potemaan tätä tulevaa flensuu ja jois kuumaa kaakaoo. Ja sit alkais siivousoperaation. Pari päivää sit imuroitiin ja taas on karvapalloja lattialla, kiitos meidän karvaturrikoiran.

Mutta joo. Tiistaina aamusti neuvolaan. :)

Moffales 15+1 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.