IRC-Galleria

Säälittävää.Keskiviikko 09.08.2006 16:59

Karu aamu. TODELLA karu. >.< On vähän angst, angst meininki. HUOH!
Kerrataanpa "päivän tapahtumat";

Klo. 07:09 ---> HERÄSIN (prkl!) Oli sitten kaamee jysäri päällänsä, kiitos crocodile rock-punkun. Krapulakin oli siinä vaiheessa iskeny, joten kehoni tarvitsi nestettä, vaikka sitä eilen oltiinkin jo runsaalla kädellä nautittu. Huh, huh! Nukahdin uudelleen.

Klo. 09:36 ---> Heräsin uudelleen, nyt "kirkkain" silmin. Yeah Right! Oikeesti oli kyllä sumee aamu. Brrrr! Piti hakea taas juotavaa krapulaan, jysärin aina vaan opiskellessa peltisepän koulutusta päässäni. TV:n olisin siinä vaiheessa pitää kiinni, koska se vain saastutti lähestulkoon terveen mieleni. ARGH! Salatut elämät. My brains are melting !!! Säälittävää! sanon minä.

Klo. 10:47 ---> Piti mennä tekemään "krapulamässyleipää". NAMSK! :> Niitä syödessäni katsoin samalla Cast Away [Tuuliajolla; n00b, jos et tiedä!] Äh! Mikä täyteläinen hetki, ruokaa ja järkiperäistä katseltavaa ja voi vain maata. No joo, krapula pilasi tunnelman. :/ Aina väärässä paikassa, väärään aikaan kolmantena pyöränä.

Klo. 13:30 ---> Nousin ylös, menin krapula-asioitani hoitelemaan. Ja pium! Kuin salama kirkkaalta taivaalta, iski hervoton särky mahaan. UAH! Karu kohtalo karulla ihmisellä. Ja nyt pitäisi suihkussa käydä, harrastaa liikuntaa ---> pyöräillä kaupan kautta Tiialle. Rakas partneri, jonka kanssa olen taivaltanut pitkän alkoholin täytteisen matkan, eilen tulikin päätös, teemme elämänkerta kirjan. HAH! Nimeksi tulee "Elämäni kaljasta whiskipulloon." Lopetus on täydellisin! <3 "Nyt istun vain baarin tiskillä ja sanon tarjoilijalle: ¨Yksi kalja ja yksi viskikola, kiitos!¨"
Olipas helpottavaa purkaa oloaan näin. Ah! Nyt siis suihkuun, sitten Tiialle. Kiitosnam!

P.S. On mankkusen tankun syntymäpäivä! <3 That's the reason why I have DARRA ! :
DD
Joten PALJON ONNEA VAAN MANKKUSEN TANKKU! <33 Nyt suihkuun ja sitten puhelin kouraan ja rimpautetaan Muffelle olotila kertomusta.. Ja kysellään eilisistä puheluhetkistä. Oon aika pr0 sähläämään --> polvi auki. Mutta ei sitten muuta asiaa. Thnx bye ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.