IRC-Galleria

Friday Princess.Perjantai 16.03.2007 22:34

Hahhahhaa! Ensimmäinen perjantai selvinpäin sitten ööh.. kolmeen kuukauteen ? Aika legendaarista! Mutta tätäpä täytyy juhlia PepeMaken kera.

Oli tänään kyllä NIIN tuskaa istua matikan kirjotuksissa sellaset 4,5 h, ja mitään en osannu mitä luultavamminkaan. Ja jos yksikään ihminen käskee laskee mun pallon/kartion tilavuutta, niin lupaan todenteolla hirttää sen.

Lisää ylpeilyn aiheita löytyy: Tein eilen suursiivouksen kämpässäni. Nyt siellä mahtuu jopa olemaan, ku ei joka tavara tule ovella vastaan. Jos vaikka vastasuudessa pitäis sen kämpän siistinä, niin ei tarvis joka kerta varata 7 tuntia siivoukseen. Ens viikolla olis vielä kaappien siivoamiset edessä, niin sitten sopii niihinkin kattella. Paitsi ei se mun asuntoni kauaa siistinä pysy... Heti ensimmäisen ryyppyillan jälkeen on taas pyörremyrsky Suvi ettiny ittelleen vaatteita sun muuta oleellista, mutta sitä odotellessa.

Enää kaks ainetta kirjottamatta, ja sitten mun kirjotukset on ohi ! Isolla O:lla. \o/ Mutta edessä on koitoksia englannista ja yhteiskuntaopista; ja kummatki pakollisia. >.< Stressi kasvaa ! ! Mutta ei sen anneta häiritä. :P

``Get weak my friday princess. Scream as I walk by.
Seven days my friday princess scream as I walk away.
Shut your eyes for a while. Count to ten girl. ´´

HYVÄÄ PERJANTAI-ILTAA ! =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.