IRC-Galleria

About MeKeskiviikko 22.02.2006 05:59

Hei!

Minun nimeni on Antti. Väestörekisteristä tarkistuksen jälkeen sain selville ikäni olevan 5v. Luonteeltani olen kivis, mutta osaan myös ärsyttää ja jankuttaa. Kielenkäyttöni ei ole nuoremmille kuin minä itse tarkoitettua.

Olen myös erittäin hellävaraisen rohkea symppis, joka tykkää romantisoida pieniäkin asioita. Mutta mitä pidemmälle menen asioissa, sitä varovaisempia ihmiset saavat olla seurassani.

Lempiasiohini kuuluu muun muassa rakkauden aiheuttama kylmä hiki, ilmaa puhdistavat keskustelut ja tyhmät kysymykset.

Unelmieni partnerin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa epäkohteliaisuus, hellyys ja kusipäisyys.
Toisaalta, unelmieni partneria en vielä ole löytänytkään, joten tuskimpa menen koskaan naimisiin. Mutta, jos joskus sattuukin käymään niin, että löytyy se partneri ja menen naimisiin muuttuu partnerini häiden jälkeen teinihoroksi ja eropaperit ovat samantien vireillä. Käteen jääkin sen jälkeen alle 16 lasta, joiden nimiä ei edes itse Jumala muista.

Elämäni hienoimpiin saavutuksiin kuuluu kodin perustaminen, jonka suurena avustuksena oli Suuri Seikkailu-sarja. Ja elämäni huonoin saavutus oli se, kun sattumalta löysinkin sen työpaikan ja tienaan naapuriani enemmän! On se elämä niin väärin.

Yleensä vaadin itseltä sitä, mitä vähiten odotetaan. Ja nyt vaadin sinulta jotain rietasta.

Ja yleisten riettaiden ajatusten syytä on mielentilani päivä päivältä epävakaampi. Tästä olisi aikoinaan pitänyt keskustella kouluterveydenhoitajan kanssa, mutta parannus löytyy vihreän puun takaa.

Nyt tiedät minusta kaiken. Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin keskustellaan.
SRONSORED BY: Oraakkeli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.