IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.06.2008 12:40

Ultra takana päin <3

Meidän vipeltäjä oliki pienempi, kuin mitä luultiin. Menkkojen mukaan viikkoja olis 12+2, mutta ultra vastasikin viikkoja 9+0. Että otettiin sitten vähän takapakkia :( Toivotaan edelleen, että kaikki menee hyvin, kun sillä kriittisellä kaudella elellään. 3 PITKÄÄ viikkoa, ennen ku pääsee uudelleen ultraan. Mutta ultrassa tosin lohdutteli, että koska ollaan kuitenkin "jo näin pitkällä" ja sydän on todistettavasti lyönyt pikkuisella, suurin osa vauvoista sitten selviää pidemmällekin :DD

Mutta on meille eka kuva vaavista <3 Tosin, en kyllä ottanu selvää, että kumpi pää on kumpi. O.o Mutta uusi LA -> 070109 (Tammivaavi <3)

Kiitoksia ja hei. Tämä tyttö menee nyt unille ku on "vähän" väsymystä. ZzZzZz

[Ei aihetta]Tiistai 03.06.2008 16:40

Perkeleen neuvola täti. :'((
Onnistu saamaan mulle enemmän stressiä aikaseks. Ku ei taaskaan kuulunu sydänääniä. ÄRRÄRRÄRRÄRRÄÄ!! >:[
ONNEKS huomenna on se ultra jo heti aamulla, ni pääsee tästä kamalasta epätietoudesta ja stressistä. Ku siellä joko on elämää tai sitten ei oo. Välimuotoa tuskin on?
Mä sain muutenki kuulla neuvolassa, ku mun leposyke oli 90 vaikka normaalisti on 60-70. O.o Noi neuvolat on sit TOSI kivoja, ku aina saa stressiä. :(
Tosin must tulee joskus tosi hyvä tyyppi, ku luovutan vertani, ku hemoglobiini pyörii siin 130-150 välillä aina, ja ku veriryhmä on O+ ! Mä oon semmonen kaikille sopiva. :D

Ostin tänään ihanan pehmon, millä roikkuu sydän kaulassa. <3 Jos kaikki on uä:ssä hyvin, niin pehmo pääsee kuvan viereen vartioimaan :) Mutta ku tuntuu, et siihen huomiseen on niin pitkä aika. Ja neuvolassa tosin sanottii, et vaikka ne äänet ei TAASKAAN kuulunu, niin mä EN saa alkaa stressaamaan... Helpommin sanottu ku tehty. Mutta jos sitä söis kanasalaatin loppuun (<3) ja jatkais töitä.

Kyllä tämä tyttö porskii töissä, vaikka hirmusesti väsyttääkin. :(
C U!

Moffales ja vipeltäjä (?) 12+1 (OIKEAT VIIKOT: 8+5)
(En ees saanu valituksia, vaiks oli tullu 2kg lisäpainoo. Todettiin vaan, et ei se mitään, pääasia ettei tupakkaa mee. :) Tosin huijasin vähä neuvolatätiä, ku sanoin ettei pahemmin tee edes mieli. EILEN TEKI NIIN PERKELEESTI MIELI RÖÖKIÄ!! Mut joo, go go -->)

[Ei aihetta]Maanantai 02.06.2008 16:52

ETAPPI!

Vipeltäjä 12+0 ♡
(Ei ollu etappi vielä. OIKEAT VIIKOT: 8+4)

Neuvolantäti anto mulle tämän päivän saikkua, ku oli jotain ihme rytmihäiriöitä (?). Ja huimas ja päässä pyöri niin perkeleesti. Epäili, et ois verenpaineet laskussa. Huomenna on sit tarkistuskäynti ja kattellaan, et kaikki arvot on kohillaan. Ja samalla pääsee muutenki taas valittaan voinnista. (Musta varmaan tykätään neuvolassa, ku mä vaan aina valitan joka asiasta). Mut siit sain kyl ihan suullista plussaa, et mä kyl sit soitan ja kyselen "tyhmiä", jos joku asia arveluttaa.
Nii ja sit sain sympatiaaki ku surkuttelin sitä, ku ei se läärisetä kertonu oikee mul mitää siel käynnillä, mut sano sit et voidaan huomenna käydä niit läpi jos on kysyttävää. :D JEE!!

Mutta vipeltäjän kanssa otetaan torkut ja mennään sit käymään kaupassa. :D Taas olis parin kilsan reippailu lähimpään S-markettiin. Onhan tossa Manu (K-market) ja Siwa, mut niis on kallista...

P.S. Keskiviikkona ultra ! <3

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 15:46

Сердце ♥

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 17:17

Tänään on taas NIIN energia vähissä. O.o

Nukuin joku melkein 12 tuntia yöllä ja olevinaan heräsin pirteenä. Kikkuloittin pari tuntia, surffailin mm. Helistimen sivuilla, katsoin ostos-tv:tä ja syötiin kissan kanssa kilpaa currykalkkunaleikkeleitä (njam!)- Ja kas kummaa, ku pari tuntia oli tolla meiningillä menny, ni eikös tämä tyttö simahtanu taas uudestaan. Ja sit koisittiin se pari tuntia, kunnes rakas Ville herätti "Et kai sä nukkunu ??!" "Ei kai enää yöunia ollu??"

Nut mä oon tässä jo 40min kekkuloinu hereillä. Ja täytyy myöntää, et oon kyl pihalla ku lumiukko. xDD
Tarvis ottaa ittee niskasta kiinni ja lähteä Manun ihmeelliseen maailmaan ostoksille. Tai ei sen suuremmile kuin ihan himopohjaisille. Ostaa pakkaseen jädeä ja jääkaappiin jääteetä (njam! )..
Mulla on vissii olemassa jotku himopäivät? O.o Ku on päiviä, kun ei tee mieli YHTÄÄN mitään, ja sit on päiviä kun voisi tehdä 3metrin pitusen listan, että mitä kaikkea tekee mieli (ja silloin voi pistää siihen listaa tarkan nimen, merkin jne. , ja jos sitä ei saa niin sitte alkaa huuto :D)

Hyvä, että tuli puhe himoista... Mulla onki suklaata laukussa eilisen työpäivän jäljiltä. Näytti siellä yks omani olevan. :)) Se on muuten ihan kauheeta olla karkkihyllyn ääressä jos tekee mieli vaan yleisesti karkkia. Ku sit sä mietit, et voisin ottaa vähän tota, ja sit tota ja sit viel tota. Irttarit on hyviä, ku sä voit valkkaa et mitä haluat, mutta nepä on perkeleen kalliita... Eikös ne just ollu joku keskimäärin n. 7e/kg, nyt ne on täällä keskimäärin 11e/kg.. Sairasta. :( Pitäis mennä makuuniin, siellä on suht. halpaa irttaria. ^^

Mutta jospa mä nyt oikein syvennyn tuohon suklaaseen ja keskityn ostoksille lähtöön. (Miks mulla ei vois olla taas sellasta maanantain energia päivää??)

Moffales ja vipeltäjä 11+4 &lt;sydän&gt; (OIKEAT VIIKOT: 8+2)

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 22:02

Päivä, jolloin taas pystyin hyödyntämään kaikki käyttövarani. :)

Pitkästä aikaan taas tällänen päivä, kun pystyi elämään "normaalia" elämää.
Aamulla heräsin johonkin puoli kahdeksan aikaan, ja sitten siinä makselin pari laskua ja tuijotin töllöä.
Sitten torkuin tunnin verran, ja läksin sitten 11 jälkeen kaupungille pyörimään. Ja kyllä se kannattikin, ku löysin ihanalle siskon tytölleni (<3) aivan sairaan ihanan kesäasusteen (joko se on mun mielenvikasuus mikä ajo sinne lastenvaateosastolle tai sitten se on ne hormoonit). No joo löysin mä sit jotain itelleniki. :) Co-co-nuts ;)

Siinä sit kipittelin vaatekiertueen jälkeen S-markettiin ostamaan evästä äärimmäisen rankkaa työpäivää varten, ja kyllä sitä sitten löytyki sitä ruokaa. Vielä olis 2h töitä jäljellä ja yks piltti purkki odottaa pöydällä noutajaansa. ;)

No mut edistystä elämään, vaikka vähän väsyttääkin niin tänään ei oo ollu mikään yökkö-olo, kiitos 2h välein syömisen. \o/ No mutta jos lopettais taukoilun, ja tekis vielä sen 2h töitä. :D Ja sit töiden jälkeen abc:lle ostamaan LISÄÄ ruokaa! =D

Kiitos nam!!
Vaaleanpunaista illan jatkoa <3

11+0 <3 (OIKEAT VIIKOT: 7+4)

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 14:17

Vitun ohjekirjaset ! Ei sitte pidä sanallakaan paikkaansa. "Mitä lähemmäs rv 12 mennään, sitä enemmän oloasi helpottaa." No nii justiinsa!

Tämä aamu on kyl ollu niin aallon harja/huippu, what ever. Samalla sekunnilaa, kun sä saat silmät auki, sä heräät siihen todellisuuteen että älä mieti mitään, sua yököttää. Yritäppä siinä sitten syödä jotain? "Se helpottaa oloa, kun syöt jotain ennen kuin nouset sängystä ylös."

Äläkä varsinkaan sorru torkahtamaan, ku olet siinä hereillä olon ja väsymyksen rajamailla. Kyllä ne silmät aukee hyvinki nopeesti ja jalat menee ku pika juoksijalla, ku tulee kiire vessaan.

Tää päivä on ollu niin tuskaa. Älä ajattele mitään, tunne, näe, kuule, haista ÄLÄKÄ VARSINKAAN maista. Sit on hyvä olo, sit ei tee pahaa. Mut siis mites sitte siinä onnistut ?

Ja kaikki lempi "ruoat", ei tarvi ees kuvitella et niitä suuhus pistää. Suklaa ei todellakaan, makaronilaatikon ja lasagnen voi samantien vetää pöntöstä alas jne jne. Tässä jääkin pohdittavaksi, että mitä sitä uskaltaa suuhunsa pistää, ettei tarvi juosta sinne vessaan. Ei ainakaan mitään makeeta (esim. jugurttia), mutta ei kyl mitään suolastakaan. :X

Pitäis niin 12:sta mennä töihin, mutta unelmaks jää, ellen mä nyt sitten mitään ihmeparantumista koe. Onkohan naiset hulluja, ku haluaa kokee raskauden..? Mä voisin kyl niin skipata ainaki tän väsymyksen ja huonon olon. Vähän jännityksellä ootellaan, et loppuuks tää ikinä... Mut tuntien, ku oon semmonen rajojen ulkopuolella liikuskelija niin eipä varmaan lopu vasta sitten ku joulukuussa.

WC:n posliinien astiasto on paras kaveri (ainakin tänään) ! <3

Tää olo tuottaa kyl niin kuoleman. Mut josko sitä jossain vaiheessa pääsis kauppaan ostamaan jotain mikä pysyy sisällä, ja jos sit vaiks kattos Autot-leffan, sohvalla torkkuen ja pillittäen (siis sehän ON tosi surullinen leffa) ja pitäis kivaa ämpäriä vieressä. xD

Mutta katsotaan miten tilanne edistyy. o/
P.s. 10+2 :) (OIKEAT VIIKOT: 7+0)

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 13:49

Tällä hetkellä elämässäni on kaksi päivää,
joihin odotus kohdistuu suunnattomasti: 29.5. ja 4.6. <3

Sinne asti kun päästään täydellä vauhdilla,
niin johan alkaa oloa helpottamaan :D
Kyllä vaan on kylmä ja routainen matka.
Kaasujalkaa pitää höllätä, ettei suistu ojaan.
Joten mennään pienin, mutta varmoin askelin eteenpäin. ♡

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 13:10

"Hän hymyili ja nyökkäili ympärillään oleville kuin nämä olisivat olleet juonessa mukana, olleet hänen salaisuutensa haltijoita."

Joulukuu 2008 <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 13:48

http://www.pikkupaprika.com/soppa/mtesti/mtesti.php

Pisteesi:
42/180

Olet siis
mulkku mikä mulkku.


Noh, niin noh... Kaikkihan sen jo tiesikin ? Eipä mitään uutta taivasalla.