IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 14:05

Vauvakrääsää näyttää ilmestyvän meille joka tuutista. :) Tässä on vielä ikuisuus odottamista, ja meille tota vauvakamaa alkaa kyllä siunaantumaan aika kiitettävään tahtiin. Tosin tarvii sit viel karsii, et mitä käyttää ja mitä ei. Ne mitkä jää käyttämättä meneeki sit varastoon. :)

En voi olla nauramatta, mut meille on siunaantunu talvihaalari, joka näyttää ihan Kenny puvulta. xD "Ou nou! Who killed Kenny?" On vähä kakspiippunen juttu, et tuleeko käyttöön... :P Sunnuntaina pitäs hilpsiä Ylöjärvelle synttäreille. :) Sais vaan posti tuoda sen lahjan. :)

Mutta joo, jos menis kattomaan sydämen asialla ja sit alkas tutkimaan tota vauvakrääsinkiä. :
DD

16+5 <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 15:01

Miehet on täysiä kusipäitä.
Ei sitten muuta asiaa.

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 17:04

Jee! Sain uusia lautasia ! :D
Musta on tullu joku ihme "sisustusfriikki". Pakko olis saada kaikkea ihanaa, hienoa ja nimenomaan kallista. Ja siinä ei auta sitte, jos miettii et jos sitä sais pikku hiljaa säästettyä. Ku kaikki on sitten saava heti. :D

Huomenna pitäs reissata Merikarvialle. On tää kans kummaa, ku mies rupee siellä sitte ryyppäämään ja mut pistetään pesemään mattoja. Pyh-hyh. Kummallista. Sain sit vihdoin ja viimein teetettyä kuvat tuleville isovanhemmille ja kummeille. :D JEIJ! Saa laittaa jakoon. Muutaman kuvan saa antaa nyt v.loppuna ja loput sitten luultavasti ens viikonloppuna.

On tää kanssa ku joka viikonloppu pitää reissata johonki. :) Nyt Merikarvialle, ens viikonloppuna Janakkalan ja Tervakosken rajalle -> Villen siskopuolen työ ja sit seuraavana viikonloppuna siskon työ Ylöjärvelle. :)

Pitäis vielä imuroida ja siistiä ennen ku herra saapuu kotiin, niin on sit huomenna kivempi lähtee reissuun ku tietää, et on siisti koti kun tulee takasin. :D Ja sunnuntaina saadaan vauvakrääsää! KIVAA! :DD

Jos sitä menis potemaan tätä tulevaa flensuu ja jois kuumaa kaakaoo. Ja sit alkais siivousoperaation. Pari päivää sit imuroitiin ja taas on karvapalloja lattialla, kiitos meidän karvaturrikoiran.

Mutta joo. Tiistaina aamusti neuvolaan. :)

Moffales 15+1 <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 15:05

Outo puhelin. Lataa vaikka ei laturissa olekkaan.
Olis varmaan aika hankkia uus. :D

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 13:51

Oli ihana viikonloppu! :) Siitä saan kiittää siskoksia, ku tuli meille kylään. Säpinää kyllä löyty ku kolme pikkusta juoksi ympäri kämppää, mutta oli ihanaa nähdä siskon lapsia ihan kunnolla <3 Mankku on edelleen yhtä ihana <3

Meillä on kotikin kunnossa. Harvinaisen siistiä, mutta nyt kun sitä kaappitilaa on, niin tarvii laittaa tavarat piiloon ;) Matto ostoksille tarvis mennä, ku niitä ei oikein oo. On toi eteisen ja keittiön välinen tila vähän tyhjä, ku ei oo mattoja lattiassa. :D

Asiasta sukkahousuun, meillä on fiksu kissa. Se osas avata toisen makkarin verhot, jotta näkee paremmin pihalle :D Se kokee jonkin sortin mustasukkasuutta koiraa kohtaan. :) Enkä oikeen tajuu, et mitä se koko ajan vinkuu jaloissa ku ruokaa on ja kippo puhdas. Sit jos vahingossa yrität paijailla, niin sit ollaan kynsines kiinni. Auvii. >.<

Mutta jos sitä menis ootteleen, et tulee toi sydämen asialla (en mitenkään koukkuun oo jääny) ja sit vois siivota vaikkapa vaatekaapista turhat vaatteet pois. :DD

C U!
PS. 14+5 <3

MIEHEN KORVIKELauantai 05.07.2008 13:37

Nyt se on sitten todistettu, mies on ihan turha kapistus! Tästä löytyy
jokanaiselle sopiva miehen korvike.

ROPELOOTTORI
On vuoteeseen asetettava laite, joka aina saatuasi unen päästä kiinni alkaa väkisin tunkeutua saman peiton alle takapuolesi kohdalta.

AUTOMAATTINEN KANAVANVAIHTAJA
Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomasi ohjelman, jos toiselta kanavalta tulee toimintaleffa, formulaa, jalkapalloa tai muuta urheilua. Ellei tule, se räpsäyttää säännöttömin väliajoin auki teksti-tv:n ja selaa joka kerta läpi kaikki urheilutulokset.

PYYKINVÄRJÄÄJÄ
Haaveiletko miehestä, joka auttaa kotitöissä? Tämä on sinun laitteesi. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Patruuna ei laukea aivan joka kerta, mutta todennäköisimmin juuri silloin kun koneessa on lempipuserosi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämäänsä.

KARVAPÖLÄHDYS
Lavuaariin asennettava laite, joka 15 minuutin sisällä siitä kun olet pessyt pesualtaan, pöläyttää puhtaalle posliinille partakarvan pätkiä. Luxusmallissa on lisävarusteena hammastahnaläiskitin, joka ruiskii hammastahnaa oikein asennettuna jopa parin metrin päähän.

KAUPPAKESKUSVALITIN
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt liikkeessä yli 5 minuuttia. Lisälaitteena saatavissa myös rähisevä saldorajoitin.

OSTOSHÄLYTIN
Luotto- tai pankkikorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa lasten- tai naistenvaatteita, meikkejä, kenkiä tai muuta ruokaa kuin makkaraa. Hälytin pysyy hiljaa, kun sillä maksetaan porakonetta, työkaluja, autotarvikkeita tai tietokoneen lisäherkkuja.

ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI
Aamun lehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut ja yksi sisäsivu on ylösalaisin ja väärässä paikassa. Lehti on myös esirutattu mahdollisimman paksuksi möykyksi.

VISKIBASSO-VIESTIPALVELU
Palvelu, joka toimittaa kännykkääsi päivän mittaan viestejä, kuten: "En ehdi syömään", "Piipahdan poikien kanssa kaljalla", "Hae auto korjaamosta", "Sori en ehtinyt kauppaan", "Hae sinä lapset tarhasta", "Miksi kaikki sukkani ovat pyykissä", "Olet unohtanut silittää paitani".

MURUSTIN
Laite, joka aamulla lähdettyäsi töihin levittää leivänmuruja pöydälle ja lattialle. Tämä huokea laite on jokaisen sinkkunaisen minimivaruste.

AJANSYÖJÄ
Luxus-paketti, joka sisältää kaikki yllämainitut toiminnot ja vielä paljon muuta yllättävää. Saat anoppipalvelun, joka käy vähintään kerran viikossa silmäilemässä kotiasi halveksivasti ja joka tekee ylivoimaisesti parempia lihapullia kuin sinä. Eikä tässäkään vielä kaikki: Juuri kun alat tottua Ajansyöjääsi, se rullaa ulos ovesta ja liimautuu magneetin lailla nuorempaan sinkkunaiseen. (Anoppipalvelu jatkaa siitä huolimatta käyntejään sinun kotonasi ja kertoo pyytämättä yhä uudestaan, miksi et alun perinkään ollut sopiva omistaja Ajansyöjälle).

[Ei aihetta]Torstai 03.07.2008 13:38

Hoh hoh, kaikkea sitä ehtii viikossa tehdä. :)

Vajaassa viikossa ennätettiin sitten tehdä muuttopakkaus ja maanantaina saatiin tavarat kannettua uuteen kotiin. :D Mä olen rakastunut meidän keittiöön <3 Melkein kaikki tavarat on paikallas, jeij! Piti sit olla muutama päivä nettipimennossaki, mut nyt pelittää! :D On sit oikee usb-nettitikku ja hyvin näyttää toimivan.

Niin tosiaan, vanha kämppä on historiaa. JEE!! \o/ Nyt sitten asustellaan HELVETIN kalliissa rivarikolmiossa. :) No mut on ainaki uus asunto, ja tää tuskin on lahomätäpaska, niinku edeltäjänsä. :)

Toissapäivänä oliki neukkula. Hienosti kuulu sydänäänet <3 Syke oli 150.
Tässä on ollu pientä kikkailemista semmonen pari viikkoo. Juhannuksena onnistuin saamaan itelleni kasvohermohalvauksen ja vasen puoli kasvoista ei oikein skulaa. Lääkityksenä olis kortisonikuuri, mut sitä ei raskausaikana saa ottaa, niin sit ollaa ilman ja ootellaan et josko se itellään joskus paranis. :P

Mut jos sitä menis huilailemaan sohvalle ja oottelis että alkaa tuo sydämen asialla <3

Moffales 13+1

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 16:45

ETAPPI! 12+0 (Nyt ihan oikeasti etappi!!)

Ultra oli tänään aamulla. Siellä se meidän pikkkuinen kultapulla kovasti potki jaloillaan, ja heilutteli isille ja äitille. <3 Ultrassa löytyi hyvin sykkivä sydän, kaksi kättä ja kaksi jalkaa (jotka vispas ihan mieletöntä vauhtia). Pituutta pikkuisella oli päästä pyllyyn huimat 50mm. Jalkojen pituutta ei saatu tietoon, ku ei pikkuinen millään malttanu pitää niitä paikallaan. :) Np-mitta oli 1,3mm, mikä on erittäin hyvä. :) Siellä se pikkuinen porskii kovaa vauhtia. <3

Pakko kyllä myöntä, ettei sitä vieläkään silti osaa kuvitella olevansa raskaana. :) Mutta ehkä sitä sit pikku hiljaa alkaa hoksaamaan. Hih! Sain viikonloppuna ensimmäiset äityishousutki. Lappuhaalarit <3 Hirveesti ei tarvis mahan kasvaa, ku ne ois jo sopivat. Hyvä puoli niissä on se et, niitä pystyy sitten säätämään aina sitä mukaan, ku maha kasvaa. Ei nyt ihan mahdottomuuksiin asti, mutta kuitenkin.

Näin tossa yks päivä yhden tuttavan, jolla on n. kuukauden päivät laskettuun aikaan, ja jestas ku se maha oli pieni. Tissit oli ihan hervottomat, mut se maha oli tosi pikkunen. Huomas kyllä, että oli raskaana, mutta ei olis kyllä millään arvannu et viimesiä metrejä vetelee. :O

1.7. onki sit neuvola, jolloin sit kuulee et kuinkas pikkusen sydän toimii <3 Hihhii.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 15:36

TASAN viikko ultraan! <3

Täytyy myöntää, että kyllä se aika menee nopeemmin, kun ei ajattele hirveemmin mitään turhia, tai varsinkaan stressaile. :)

Älkää ikinä menkö asuntoesittelyyn. :P Satuin eilen käymään yhdessä, eikä hyvin käyny. Nyrjäytin sitte nilkkani kotipihassa. Että näin hyvin lähti se liikenteeseen. Tuskissani sitten linkuttelin semmosen 500m ainakin, että pääsin sinne. Sitten kun oltiin itse pääkallopaikalla oli neliöitä huimat 50,5 ! ja henkilöitä siellä joku 50-60. Pikkasen oli ahdasta. No rupespa siinä sitten pidemmän päälle ollessa ahdistamaan, tuskan hiki vaan valu ku yritin odotella kynää (joita oli huimat kolme!), no 5min pystyin olemaan mut sit alko olo menee sen verran kiemurtelevaks, et oli pakko jättää hakematta (ei se mikään erityisen kaunis ees ollukkaan).

Rupesin tässä miettimään, et ollaan oikeesti kuukauden sisään käyty kattoos balttiarallaa 6-7 asuntoa, ja aika lailla järjestänsä jokainen on sanonu, et jos sitä yhtä hakijaa ei olisi ollu, niin sitte olisitte saaneet. Hyviä kakkosia ollaan. On se kumma ettei kenenkään kiinnostus nouse siinä vaiheessa, kun sanoo että perhe olis kasvamassa ja nykynen kämppä täys homeläävä.. Mut se on se ennakkoluulo, noi on nuoria, ei ne vuokraansa maksa, siks ne sieltä toisesta kämpästä lähtee... Joo'o.

Nyt ois TAAS tänään yks kämppä. Tosin siin onki jo etulyönti asemaa, ku MULLE soitettiin eilen, et oliskos kiinnostusta siihen ja mä soitin siitä joskus 2 vko sitten, ja silloin sen oli jo joku varannu itelleen, mut ei se sit halunnukkaa sitä, niin sit meillä ois vähän niinku mahkuja. :P Mut tosin yks miinus siinä ainakin on jo heti alkuunsa. Vakuus on vaivasesti semmonen 1200e ja vuokra 860 (tuplasti sen mitä nykyisin on). No mut jos se on sellanen kämppä mistä tykätään, niin ei paljo mietitä vaan otetaan ja sit revitää ne rahat vaikka persnahasta.. :P

Mutta joo, oliskohan siinä taas viikon vuodatukset. :P Kylläpä sitä ihminen harvoin miettii kuinka paljon voi tapahtua vuoden aikana. Nyt vasta vähän aikaa sitten säpsähdin siihen mitä kaikkea voikaan vuodessa tapahtua. Viime kesänä (siis kesäkuun 4. pv vaikkapa) olin juuri valmistunut ylioppilas, sinkku, elämä hymyili jne. --- 1 VUOSI ETEENPÄIN---> Nyt ollaan NIIN kaupunkilainen, köyhä opiskelija, avoliitossa (mistä ei ikinä tule avioliittoa, sen sanon! :P), ja perhe senkun kasvaa. Niin onhan meillä jo ennestään kaksi rakasta ja idioottia "lasta"; kissa Tiuku sekä koira Minttu.

Mutta joo, eiköhän siinä ollu taas asiat. Jos sitä jatkais taas höperöitymistään ja kattois TV2:selta Mistralin tuulet (On muuten hyvä sarja!!) :D

P.s. Vipeltäjä 11+0 <3
(Äkkiä se kasvu tapahtuu, vaikkei sitä ite näekkään. :D)

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.06.2008 17:49

Tänään on 10+0 sekä vuosipäivä ! <3

Täytyy kyllä sanoo, että viikossa voi ihmisellä muuttua olo paljonki.
Olen onnistunut hallitsemaan itseeni, stressi on suurimmaksi osaksi hävinny. Paha oloki alkaa väistymään tieltä (ei se iske ku silloin tälööin, ja seki on yleensä iltaisin). Turvotuskin on laskenu ainaki suurimmaks osaks ! Jeij! Noh, sitä väsymystä riittää kyllä ihan jokaiselle päivälle, mutta ei se mua haittaa. :) Sitte nukutaan, ku on mahdollista. :D

Tällä viikolla, meillä on sitte ihan vauvan näkönen vauva (näin ainakin vau-kirjan opus väittää), joskin se on vaan vähän pienikokonen. :) En kyllä millään malttais odottaa, ku pääsee taas kattomaan juhanuksen jälkeen vaavia <3 Siellä se porskuttaa, niinku pieni ankanpoikanen. :) Meijän Alfred J. Kwak <3

Jos sitä menis taas himoitsemaan jääkaapin tyhjäks (tosin mä himoitsen spagettikastiketta, mut meil ei oo sieniä eikä jauhelihaa, niin himoiksi jää :/ )

Me asemalla ollaan vaan ja hengaillaan, ei mennä nukkumaan... ;D