IRC-Galleria

Nothing Else Matters.Perjantai 01.09.2006 00:08

``Let it go, I`ll let it go
and I hope that you can understand
when there´s you and I
nothing else matters. ´´

Siellä missä sydän vaeltaa, siellä on myös koti. <3
Kiitos Nam ! : >

The End Of This Chapter.Keskiviikko 30.08.2006 23:20

``You have new love and
It looks good on you.
I have never wished you dead, yet.

You can now have all the things I could never give to you.
Look out the window "c'est moi"... ´´

Sonata Arcticaa on pakko kuunnella aina välillä ! <3 Ne on hyvin mielenkiintosia sanoituksiltaan ehkä kaipuuta huokuvia, mutta kuitenkin jollakin tapaa kieroja (?). Itse kuitenkin koen sanoituksien osuvan juuri minulle. :) Säälin niitä, jotka eivät kuuntele sanoituksia, jäävät paljosta paitsi. xD "You're better of dead."
Autch! Nyt meni kuulo :/ -> puhelin soi kajarin vieressä ja kuuntelen nappiksilla. Prkl! Kukas soitti?! o.O ... Muffe ! =D <3 Awww, ei ollakkaan hetkiin puhuttu :) Pitääpä siis keskustella! C ya! <3

``Now this is the end,
One rose for the memory of the innocence...´´

Tu me manques ! <3
All of you, my love(s) !

``When Death wants to kiss you and you want to kiss Him back...´´

The End Of This Chapter.

Sunnuntaikirjeitä Suomesta.Maanantai 28.08.2006 19:23

Ote kirjasta, johon olen aivan rakastunut:

"Saunassa suomalaiset ruoskivat itseään iloisesti koivun oksilla. He eivät ole tehneet mitään pahaa edellisenä päivänä, mutta koska he ovat hyvin käytännöllisiä, he esittävät perusteluksi koivun lehtien puhdistavan vaikutuksen. Todellisen syyn peittäminen itse asiassa paljastaa myytin entistä selvemmin: niin kuin suomalaisilla muka olisi tarvetta puhdistautua joistakin epäpuhtauksista. Olen nähnyt heidän jopa heittävän kiukaalle enemmän vettä kuin tarpeen, jotta infernaalinen tunnelma olisi täydellinen.

No, suomalaisessa helvetissä olisi kiva viipyä pidempäänkin, mutta on jo myöhä ja sänky kutsuu. Vielä viimeinen tunnustus: viime lauantaina saunassa kokeilin moraalista krapulaa. Suljin silmäni ja ajattelin tiiviisti Jaria ja Bloody Marya. Kun viimein tuntui siltä, että olin täynnä katumusta, aloin paukuttaa päätäni shamppoopullolla - lähettyvillä ei ollut puhdistavia koivunoksia.

Ei se auttanut. Ehkä en hakannut tarpeeksi lujaa..."

Aivan ihana kirja &lt;sydän&gt; Maantiedon tunnilla oli paras tunnelma lukea, muutamaan kertaan repeilinkin, kun kirjaa lueskelin. Etenkin yllämainittua kohtaa lueskellessani. &lt;virne&gt; Pakko taas jatkaa lukemista, josko löytäisin taas aarteita kyseisestä kirjasta. Ah! I`m lovin` it ! &lt;sydän&gt;

Thought.Torstai 24.08.2006 16:09

Just saying: "Eat my tiikerimunkularinkki!" &lt;virne&gt;

Anagrammi.Tiistai 22.08.2006 19:35

Oli vähän "pakko" leikitellä anagrammeilla ja tuttujen ihmisten nimillä:
Ensin toki oma nimi:
Suvi K. -> Nukkeni Värikäs

Sukulaisia ensin:
Anu H. -> Hänen Ku Kani
Päivi K. -> Yöt Vai Piit Kävi
Heidi K. -> Anagrammia ei saatu generoitua. Höhlä :(
Johanna S. -> Enon Ostosharjan
Satu T. -> Sanottu Oveni
(Kaikkia sukulaisia EI KIITOS! Läheisimmät vaan <3)

Sitte tuttuja huttuja:
Salla S. -> Normaalissa Nalle
Jenny H. -> Early John Nut (vähän englantia mukaan)
Tiia K. -> Anagrammia ei saatu generoitua. PRKL!
Heid R. -> Sama juttusen huttu :(
Teija S. -> Aisteja Ruuaksi
Ville A. -> Talvena Tilli
Aki T. -> Neito Kaivon
Aleksi K. -> Ilma Kiviä Keksi
Pasi E. -> Ainon Perse
Mika E. -> Kenen Aromi
Riku E. -> Irenen Koru
Silja S. -> Läjä Lasiset
jne. jne. Lista on loputon <3


Fuck.Maanantai 21.08.2006 21:03

"I love the way you undress now.
Baby begin.
Do your caress, honey, my heart's in a mess.
I love your blue-eyed voice,
like Tiny Tim shines through.
How do you do?"

Masentava päivä. Ukkosti, sato vettä ja yksinäistä, kun kukaan ei vastaa puhelimeen. :( Kapkamakkarallekkin yritin soittaa, mutta sillä näyttää olevan NIIN kiire, ettei koskaan ehdi puhumaan puhelimessa tai sitten se ei halua jutella ja välttelee mua. &lt;suru&gt; Olkoon! mä pärjään kyllä yksinkin, ku mä oon kato yksilö! Vituttaa vaan ! No what ever, ollaan vähän angstia! &lt;virne&gt; Ikävä on kova Mankkua ja Koopaa &lt;sydän&gt; Pusseakin kovasti odottelen. &lt;sydän&gt;

Totaalinen repeäminen.Torstai 17.08.2006 18:55

Olipas taas tänään päivä. Ainakin silloin kun koulusta oli kotiinlähdön paikka. On ne kakkoset sitten NIIN hauskoja, tänäänkin sai nauraa erään Helin kustannuksella. HAH! Varmasti muistamme lämpimästi, ja niin että mitäs nauroin, noh.

*Heli haistelee jonkun hiuksia (oikeastaan näyttää siltä, kuin se kiskois ne irti :o)*
"Sun hiukset!!!!"
*Haistelee vähän lisää*
"Ooks sä pessy ne jollain ?!?"
**TOTAALINEN REPEÄMINEN**

Ehkei se nyt näin kerrottuna kuulosta niin humoristiselta, mutta itse koko tilanne oli niin humoristinen, koska se ämmä roikku ja repi jonku hiuksia o.O Vitun älyvamma aivoton blondi. Ah! On se niin ihanaa olla abi !

School=Shit!Maanantai 14.08.2006 16:25

Ensimmäinen päivä abiturienttina ohi, ja kirjoituksiin on 29 pv (eli siis ruotsin kuunteluihin). Muah! Vituiks menee sekin. Mutta sopii odotella. ABIT 2oo7 ROCKS ! \m/ (Itsekehu haisee. )

Yöllisiä elämän mietteitä:Torstai 10.08.2006 16:07

"Kun makaa yöllä sängyssä ja joku hajottaa kujalla pullon, se voi kuulostaa herkältä, lähes musikaaliselta, kuin kulkusilta. Joskus sitä kuulee sisällään samanlaisen äänen."

"Ihmiset olivat aina jossain, joukkoina, iho marsipaanivärisenä vetisessä auringonpaisteessa, ja tuijottavat kuin näkisivät friikkisirkuksen vetonaulan."

"Hän tuijotti verhojen välistä rakoa, joka kapeni alhaalla. Hän tuijotti aukkoa, kunnes siitä tuli pitkä, suora tie, joka halkoi pimeää maaseutua ja katosi rauhalliselta ja kutsuvalta näyttävään kaukaisuuteen."

"Olet kova, mutta hän on kovempi. Eikä se lopu koskaan."

"Hän hymyili ja nyökkäili ympärillään oleville kuin nämä olisivat olleet juonessa mukana, olleet hänen salaisuutensa haltijoita."

"Kuin valkeus, jonka näkee, kun leikkaa mansikan kahtia. Kuin se ainutlaatuinen valkeus mansikan keskellä..."

"On ihmisiä, jotka tuntuvat heräävän eloon kun tulee paikalle ja kuolevan pois, kun lähtee pois. On kuin he olisivat koneita ja itse olisi sähköä."

"Nimen sointi sai seinät pyörimään. Huone hajosi kuin vaahdoksi. Yht' äkkiä hän ei voinut enää ajatella mitään tuntematta itseään huonovointiseksi. Tuntui kuin putoaisi huoneesta pää edellä. Kuin ovi olisi ollut maassa oleva reikä. Jalat rämisivät portaita alas. Jaloisssa ei ollut voimaa, ei luuta."

"Hänen päätään särki karmeasti - pehmeä, tylsä jyskytys. Sen lisäksi hänellä oli epämiellyttävä pehmustettu olo, kuin klaustrofobia. Hänestä tuntui, kuin hänen aivonsa olisi pakattu pumpuliin ja niitä oltaisiin postittamassa jonnekkin. Paketin kylkeen oli kirjoitettu TÄMÄ PUOLI YLÖSPÄIN."

"Ehkä vihdoin pystyy nukkumaan. Ja sitten jostain kuului ääni. Ei kovaa. Liian kaukaa, että se olisi kuulunut kovaa. Se olisi voinut olla joku tallaamassa pahvilaatikkoa."

© MOFFALES. Kopioiminen ilman lupaa on tekijänoikeusrikos!!

Säälittävää.Keskiviikko 09.08.2006 16:59

Karu aamu. TODELLA karu. >.< On vähän angst, angst meininki. HUOH!
Kerrataanpa "päivän tapahtumat";

Klo. 07:09 ---> HERÄSIN (prkl!) Oli sitten kaamee jysäri päällänsä, kiitos crocodile rock-punkun. Krapulakin oli siinä vaiheessa iskeny, joten kehoni tarvitsi nestettä, vaikka sitä eilen oltiinkin jo runsaalla kädellä nautittu. Huh, huh! Nukahdin uudelleen.

Klo. 09:36 ---> Heräsin uudelleen, nyt "kirkkain" silmin. Yeah Right! Oikeesti oli kyllä sumee aamu. Brrrr! Piti hakea taas juotavaa krapulaan, jysärin aina vaan opiskellessa peltisepän koulutusta päässäni. TV:n olisin siinä vaiheessa pitää kiinni, koska se vain saastutti lähestulkoon terveen mieleni. ARGH! Salatut elämät. My brains are melting !!! Säälittävää! sanon minä.

Klo. 10:47 ---> Piti mennä tekemään "krapulamässyleipää". NAMSK! :> Niitä syödessäni katsoin samalla Cast Away [Tuuliajolla; n00b, jos et tiedä!] Äh! Mikä täyteläinen hetki, ruokaa ja järkiperäistä katseltavaa ja voi vain maata. No joo, krapula pilasi tunnelman. :/ Aina väärässä paikassa, väärään aikaan kolmantena pyöränä.

Klo. 13:30 ---> Nousin ylös, menin krapula-asioitani hoitelemaan. Ja pium! Kuin salama kirkkaalta taivaalta, iski hervoton särky mahaan. UAH! Karu kohtalo karulla ihmisellä. Ja nyt pitäisi suihkussa käydä, harrastaa liikuntaa ---> pyöräillä kaupan kautta Tiialle. Rakas partneri, jonka kanssa olen taivaltanut pitkän alkoholin täytteisen matkan, eilen tulikin päätös, teemme elämänkerta kirjan. HAH! Nimeksi tulee "Elämäni kaljasta whiskipulloon." Lopetus on täydellisin! <3 "Nyt istun vain baarin tiskillä ja sanon tarjoilijalle: ¨Yksi kalja ja yksi viskikola, kiitos!¨"
Olipas helpottavaa purkaa oloaan näin. Ah! Nyt siis suihkuun, sitten Tiialle. Kiitosnam!

P.S. On mankkusen tankun syntymäpäivä! <3 That's the reason why I have DARRA ! :
DD
Joten PALJON ONNEA VAAN MANKKUSEN TANKKU! <33 Nyt suihkuun ja sitten puhelin kouraan ja rimpautetaan Muffelle olotila kertomusta.. Ja kysellään eilisistä puheluhetkistä. Oon aika pr0 sähläämään --> polvi auki. Mutta ei sitten muuta asiaa. Thnx bye ! <3