IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Life sucks n' then u fuckin' die!Torstai 03.11.2005 19:19

Vituttaa.. Tai jos haluamme käyttää oikeaa aikamuotoa, niin vitutti. :P Vitutus alkoi tappelusta, johon oli syynä mun synttärit. (TAAS kerran.) Enkä TAASKAAN ole tyytyväinen lopputulokseen. Sain mitä sillä hetkellä hain, mutta en sitä mitä oikeasti haluaisin. ): Kun ei oikeastaan tiedä mitä haluaisin.
Toisaalta haluaisin viettää synttäreitä niinku yleensäkki kaikki tekee, mutta toisaalta taas tekis mieli skipata koko helvetin päivä. Örgh!! Mitä vittua mä teen??! Ku tekis mieli juoda ja etc. mutta siinä on se että yksin on ERITTÄIN kamalaa juoda. Kun Pasi ei suostu juomaan (vaikka sen synttäreillä kyllä juotiin, olen erittäin katkera tästä) ja kun kaikki kaverit on ympäri Suomea ja ne ei varmaankaan suostu juomaan (tai tiedä sitten onko niitä kavereita enää, kun ei enään tyyliin koskaan näe niitä ja muutenki tuntuu että mua vältellään(?). Tiedä sitten onko mielikuvituksen puutetta vai ei.).
Synttärit on kyllä haitannollisia, ne tuo mieleen ajatuksia, onko elämällä mitään merkitystä? Välillä kyllä tuntuu, että olis voinu jättää syntymättä. Toisaalta, ehkäpä elämä helpottuu kun täyttää sen maagisen 18 ja pääsee täältä vitun peräkylä paskasta vittuun!!(Toivotaan ainaki, että elämä paranee.)
No joo, se vitutus palas taas, kun alko kirjottamaan tästä aiheesta. Mutta enää ei suututa, tai en mä tie suututtaako. Kyllä muuten suututtaa. Mua nyt ärsyttää yks "nössykkä" (sori vaan, mut niin se on) joka ei ymmärrä mua. Joskus sitä vaan haluaa käyttää käänteistä psykologiaa, jotta sais huomioo, mutta ei se sitten oikeen johda mihinkään muuhun ku tappelemiseen ja mun tappioon(vaikka mukamas "voitan"). ): Ei se kyllä mitenkään voitolta tunnu, jos ei voitakkaan.
Joskus sitä oikeesti haluais tietää, että miltä tuntuu viettää synttäreitä, kun joku muistais ilman mitään ennakkovarotuksia tyyliin: "mullapa onki lahja sulle". Toisaalta en mä niiden lahjojen perässä ole, ei mua ne kiinnosta. Jotenki parin viime vuoden aikana oppinu, että niitä ei saa, vaikka haluais (elämä opettaa). ):
Ehkä sitä vaan pitäis häipyä jonneki indokiinaan ja pysyä siellä synttäreiden ajan. Ei tarvis miettiä mitään...
Kaiken lisäks kun tossa rupesin lueskelemaan vanhoja viestejä, löysin yhden niin ihanan: "lets smail tugeter"-viestin. <3 Tilanteen, jossa sen sain, muistan niin hyvin, henkilön, jolta sen sain, on koko ajan mielessä (<3). Sitten ropsahti tippa linssiin, ja tuli ikävä, eikä enää tehny mieli tapella/kinastella. Päätin sitten vaan ikuistaa viestissä olleen lauseen yhteen sattumalta löytyneeseen kuvaan(joka on erittäin dorka kuva) ja samalla sitten tuli kaikkea mieleen englanniksi, mitkä liittyy jotenki siihen lauseeseen. On se niin väärin rakastaan. Tai ei se väärin ole, mutta se on väärin, kun joutuu kärsimään erosta ja kaipuusta. :'( Ehkä se pikku hiljaa tästä...Ei muuta sitten tällä erää...Luv u<3 (Tiedät kyllä kuka)

Kyllä Suomi tietää...Keskiviikko 02.11.2005 18:35

Hehah!! Helsingin matkasta selvittiin. :D Ja jopa jonkin sortin kunnialla. :P Kunniaa ja mainetta, ei kyllä mitenkään tullu, vihamielisiä katseita kyllä.. Johtuneeko sitten mun kommenteista?! xD

Keskustelua Heurekan pihassa:

Rytinä : "Bussit näyttäis olevan tuolla jo, voitte kyllä kävellä sinne jo ja nauttia samalla raittiista ilmasta"
Mä : "*melkein kuiskaten* ...niin filtterin läpi..."

Sudia-messuilla pitikin sitten keskittyä olennaiseen, eli kerätä kaikkea turhaa. Löyty jopa hammasharjaki??! :o Olis muka pitäny kysellä kaikkee niiltä ukkeleilta, mutta mitä suotta kun paljo kivempaa oli juosta eri kojuissa. :P
Ottakaamme esimerkki:
"Osallistutteko arvontaan?"
"Ei me taideta"
"Arvontaan osallistuneet saa heijastimen heti mukaansa..."
"TÄH??!Lappu tänne, kyllä me osallistutaan!! =D"

Heijastin saatiin..ja kaiken lisäks hieno sellanen.. =D Jee, jee!! Oranssi ukko. xD Nyt näkyy pimeälläkin. =D

Nyt olen sitten eilis illasta asti kinastellu Pasin kanssa viikonlopusta,jolloin on mun synttärit:
a) Ryypätäänkö viikonloppuna
b) vai juhlitaanko niitä ollenkaan?

Aika kauan kestäneen "kinastelun" jälkeen (joka aina välillä haarautu sivuraiteille) sain sellasen päätöksen että ei niitä juhlita. Ottakaan huomioon että eilen ei käyny ku ehdotin ryyppäämistä (herra ei muistanu, että mulla on synttärit). Nyt sitten mietin, että olenko tyytyväinen loppupäätökseen, ja toisaalta se ei oo yhtään kivaa, kun ei synttäreitä juhlita(toisaalta koska mä olisin niitä hirveemmin juhlinu??!) ja toisaalta taas on häpi-häpi kun niitä ei juhlita. Prklö, kun on vaikeeta.

Sunnuntaina olis toinenki juhla: Mun ja Pasin 6kk, mutta ties sitte mitä siitäki tulee. Mulla OLI (huomioikaa sana OLI) hienot suunnitelmat, mutta ne päätti sitten kaatua. ): Kyseisessä suunnitelmassa oli 4 kohtaa, ensimmäinen kaatu iän puutteeseen (todellaki vituttaa olla alaikänen) ja loput siihen ku rahat loppu (perkeleen Helsinki!!)

Mutta nyt lähden, ja rupean tappelemaan "ihanan" koneen kanssa, joka ei suostu toimimaan kunnolla, joka sekoo eheti, kun poistelee tiedostoja ja sitten vielä, kun tulostin perkele on päättänyt poistaa asennuksensa koneen muistista ja pitäis terveystiedon juttu tulostaa. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! :'(

Mutta palailemisiin... :P

P.S. Viesti sinulle rakas Pasini: Kyllä mä sulle päätin vähän luokkaantua, kun
a) et muistanu mun synttäreitä. ):
b) et halua ryypätä silloin
c) sä luovutit siinä juhlimis kinastelussa liian helposti(syy tähän löytyy mun fifty-fifty kertomuskohdassa. Josset ymmärrä, ei sitten edes kannata yrittää). (Ai niin, neuvo: Kumoa perustelut, niin me äikässäkin tehdään. (VAIN siten voi voittaa väittelyn) =D)

Mutta ei siinä sitten mitää. Nyt go, go --->

Mahtavaa... PASKAA!!Maanantai 31.10.2005 19:02

Prklö, nyt ottaa päähän, mun mIRC vittuilee mulle. Ei yhdistä eikä anna kattoo aseuksista että missä mättää. ): En mä sitten voi nörtteillä. Iha paskaa. Syysloman jälkeen oli muuten vittumaista mennä kouluun, VAIKKA oliki kymmenen aamu. Ei millää olis jaksanu nousta ylös. Ja muutenki huomenna varsinki tulee olemaan tuskaan, kun herätys on viimeistään viiden aikaan, kun meidän ihana lukio paskat päätti että lähdetään Helsinkiin Studia-messuille JO kello kuus! Mä voisin NIIN mielelläni jäädä kotiin nukkumaan, tai sitte jäädä Helsingissä kyydistä pois (ihan vahingossa siis) ja mennä jotenki Klaukkalaan. :P <3

Tänään koulussa totesin, että mulla on jonkin sortin aivovamma. Rupes vituttamaan saman tien, kun sain englannin kotiaineen tarkistettuna käteeni. Vittu ku tekis mieli lopettaa lukio, mutta ku EI. Perkele soikoon...!!! ): Menee NIIN vituralles kun olla ja voi. Loppujen lopuks se aivovamma päätti niin, että kiinnostus kaikkeen lopahti. Musiikin tunnillakin vaan kuuntelin ämpärillä heviä ja podin jonkin sortin asenneongelmaa opettajan "loistavaan" klassiseen musiikkiin, joka pilas mun makunautinnon.

Miks koulua pitää olla 5 päivää??! Miks vaikka ei kahta päivää...? Viikko on NIIN pitkä, kun olen koulussa, mutta jos on lomaa, niin aika juoksee ja tuntuu että se menee sekunnissa ohi. ): Jos presidentille lähettäis muutosehdotuksen...? Olis viikon pitunen viikonloppu ja viikonlopun pitunen kouluviikko. Kuulostais mahtavalta, ei paskalta. :D

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 18:31

Vituttaa....!!! Aattelin, jos piirrustelu olis auttanu vitutukseen (niin ku se on aina tehny) ja vitut se mitään auttanu... Rupes vaan enemmän vituttamaan, ku ei sitten yhtään onnistunu. :( Masentavaa. Sitte löyty lääke, joka melkein tepsi: Siivoominen. Mutta siivoomisen aikana alko lisää vituttamaan kun en siivonnu omaa huonettani, vaan Pasin (kultani) huonetta ja prkl on NIIN vitusti NIIN turhaa tavarra, eikä niitä sitten uskalla heittää roskiin. Siivoominen muuttuki järjestelyks perkele!! :( Nyt sitten vaan olen enkä tee YHTÄÄN mitään, no joo, kuuntelen musiikkia tietysti. Se onneks vähän lievittää kaikkea vitutusta. :) Ehkä tästä selviää. :) Onhan kaikilla mustilla pilvillä kultaset reunat ja paistaa se aurinko sinne risukasaanki. :) Pitkin päivää parempaan suuntaan. :P Palaamisiin. :D
- Vanhemmat »