IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.05.2007 15:25

Oli maailman ihanin viikonloppu. Kiitokset Akulle, kun se tuli mun luo KOKO viikonlopuks <3 Saan taas pian Mankun mun luo, toivottavasti pian <33 Nyt jaksaa taas loistaa koko viikon, kun oli touhurikas viikonloppu ... Ja parasta oli myöskin se, ettei vituta yhtään, vaikka ei ryypänny. :DD Ei morkkista eikä krapulaa. WIHIII!! :D Kiitos Aku Taku <3 Pian taas nähdään :D *Smack!*

&lt;sydän&gt; Aku on Tuvin kuntu &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.05.2007 18:31

Sainkin tietää, että saan nauttia mankkusen tankusta jo perjantaina <3 Awwww <3 Se on mun mun mun MUN rakas <33 Olis jo perjantai <3 Kiitos nam. Pesukarhu kiittää ja kumartaa. :DD

Lauantai <3Tiistai 08.05.2007 19:42

Awwww... Nyt mulla on syytä odottaa lauantaita, kun mun rakas Mankkutankku tulee yökylään <33 Tarviikin kehittää kaikkea kivaa meille... :D Tosin veronsa se ottaa, kun tarvii selvinpäin olla, mutta ei se haittaa, Mankku on sen arvoinen <333

Kiitos nam! &lt;sydän&gt; Silli kuittaa.

Naapurikyttääjän horoskooppi:Torstai 03.05.2007 19:50

Oinas 21. 3. - 19. 4.

Kuun puolivälissä tarkkaavaisuutesi on parhaimmillaan. Tuntuu lähes siltä, että mihin tahansa katsotkin, siellä on joku naapuri tekemässä kolttosiaan. Auktoriteettien kanssa tulet sitä vastoin toimeen huonosti, joten nyt ei ole oikea aika ehdottaa isännöitsijälle kenenkään häätämistä.


Härkä 20. 4. - 20. 5.

Tässä kuussa Härän kannattaa valvoa öisin hieman pidempään. Rappukäytävästä voi kuulua monena iltana outoja ääniä, ja valpas tarkkailu ovisilmän takana palkitaan varmasti.


Kaksoset 21. 5. - 21. 6.

Alkaa olla oikea hetki ostaa se kalliinpuoleinen kyttäyslaite, josta olet kauan haaveillut. Asiat, joita laitteen avulla saat selville erityisesti alakerran asukkaasta, tulevat olemaan talossa puheenaiheena viikkotolkulla.


Rapu 22. 6. - 22. 7.

Saturnuksen pitkä viipyminen Ravun merkissä tarkoittaa suuntautumista vakaviin ja suuriin päämääriin. Olisiko nyt aika pyrkiä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaksi? Vai joko voitaisiin vähitellen kieltää pesutuvan käyttö alle 60-vuotiailta kokonaan?


Leijona 23. 7. - 22. 8.

Pitkätukkainen poika tekee talossa tuhojaan, kuten olet ehkä jo itsekin huomannut. Kaikki eivät ole kuitenkaan vielä tunnistaneet syyllistä, joten tämän tiedon levittäminen jää sinun vastuullesi.


Neitsyt 23. 8. - 22. 9.

Muista tässä kuussa eritysesti onnenpäiväsi, keskiviikko. Kyttää keskiviikkoisin ikkunan ääressä ja varmista, että kamerassa on filmiä. Et tule pettymään!


Vaaka 23. 9. - 23. 10.

Vaaka on synnynnäinen sovittelija, joten hänen vastuulleen kuuluvat luonnostaan naapuruston perheriidat. Pidä seuraavien viikkojen aikana erityisen tarkasti silmällä kaikkia pariskuntia ja muista epäillä aina pahinta.


Skorpioni 24. 10. - 22. 11.

Sinuun vetoaa nyt muissa ihmisissä erityisesti ulkonäkö. Pidä siis silmällä tatuointeja ja värjättyjä hiuksia, ne ovat lähes varma merkki huumeista ja ilkivallasta. Muista toisaalta, että joskus siistin ja asiallisen ulkokuoren alla saattaa piillä huolimattomasti pysäköivä Bemarikuski.


Jousimies 23. 11. - 22. 12.

Onnetar hymyilee sinulle harvinaisella tavalla: postinkantajan kesälomittaja pudottaa naapurin kirjeen vahingossa sinun postiluukustasi, ja näin saat tietää naapurin ystävistä jotakin sellaista, mitä hän itsekään ei tiedä.


Kauris 23. 12. - 20. 1.

Kaipaat vaihtelua ja etsit jännitystä ja vaaroja. Nyt voit harkita uutta rohkeaa kyttäysmenetelmää, kuten talon ulkotikkailla kiipeilemistä ja asuntoihin kurkkimista. Vaikka olet luonteeltasi pidättyväinen, sinulle on luvassa poikkeuksellisen avoimia välienselvittelyjä: saatat jopa päästä huutamaan naapurille päin naamaa.


Vesimies 20. 1. - 19. 2.

Kuun alku on hieman epävarmaa aikaa, mutta sen jälkeen luovat kykysi ovat huipussaan ja voit ilahduttaa koko taloyhtiötä kirjoittamalla kekseliäitä lisäyksiä järjestyssääntöihin.


Kalat 20. 2. - 20. 3.

Nyt on oikea aika luoda uusia kontakteja. Olet näyttänyt naapureille hyvää esimerkkiä kyttäämällä talon asukkaita, ja osa heistä alkaa olla valmiita liittymään kyttäysrinkiin. Kutsu heidät rohkeasti pihakeinuun istumaan ja vaihtamaan tietoja. Eväiden jakaminen auttaa voittamaan luottamuksen!

Luehan omasi ! :)

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 18:03

Taas on yksi työpäivä takana. Jesh! Enää on yksi edessä, ja sitten alkaa taas vapaa. Voipi olla, että joudun ens lauantaina töihin. HUI!! :O Noh, yks lauantai sinne tai tänne... Uusia tulee AINA lisää ;DD Nii juu, vappuki on pian ja palkkapäivä. :D Hukkaan kyllä vahingossa pankkikorttini vappuna kotio. Oli toi viime lauantai liian tuhoisa mun lompakolle :X Noh, mutta hyvät päivän jatkot. :P

- Ahma kuittaa.

Lauantai.Lauantai 14.04.2007 23:14

Todellisuus on vain raittiusliikkeen keksimä illuusio.
KIITOS NAM!

Musti kuittaa.

TUHOPOLTETAAN KELA.COM !!!!Torstai 12.04.2007 19:16

Vittu nyt kyl niin palo käämi tohon helvetin kelan toimintaan! Eihän tässä olla ku kaks viikkoo eletty ilman rahaa ja vieläkään ei näy ! Ja kun kävin "rakkaassa" Kelassa kyselemässä, niin eipä sitä varmaankaan näy siltikään PITKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN aikaan, hyvällä tuurilla saan rahaa ens vuonna, perkele! Voi vitun hienoo... Syökää saatana makaroonia !! >.<

KELA TUHOPOLTTOON, KIITOS NAM!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.04.2007 18:35

VANHENEMINEN ON PAKOLLISTA,
AIKUISTUMINEN ON VAPAAEHTOISTA,
ITSELLEEN NAURAMINEN ON TERAPEUTTISTA! &lt;virne&gt;

Vitutuksen vitutus..Keskiviikko 11.04.2007 18:06

Oli kyllä niin perseestä oleva työpäivä, ettei mitään rajaa... Ja vitutuskäyrä nousi jo heti aamusti... Prkl!! >.< Ei kyl enää yhtään kiinnostas mennä sinne perkeleeseen ottaan paskaa niskaan.. !! Onneks on pian perjantai, ja sit saa olla kaks kokonaista päivää ilman ajattelua koko työhommasta, WOHOO !! No mutta vitutus jatkukoon.. Kiitos NAM!!

[Ei aihetta]Tiistai 10.04.2007 20:54

Eka päivä töissä...Wohoo! Vanhustyöntekijä ilman koulutusta, hyvin mä vedän ;DD
Oli vaan kamala herätys, kun oli vielä kauhee krapula pääsiäisen jäljiltä :X Noh, oppipahan vaan, että vois vähän rauhallisemmin vetää seuraavalla kerralla... ^^ Kiitos nam!