IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 01.06.2007 01:19

Elämän nautintaa.
Webbari toimii.
Ilmeitä kehiin naiset ;D

Thnx. :D

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 17:47

Tunnelmallista päivää teille jokaiselle.
Nauttikaa elämästä. <virne> <sydän>

SkorpioniSunnuntai 20.05.2007 17:50

Skorpioni juo vain
vaarallisia juomia, kuten
viskiä. Kaikkialla hän näkee
mahdollisen seksikumppanin
eikä unohda tehdä sitä
selväksi, olipa kyseessä
varattu tai vapaa saalis.
Loppuillasta hän saattaa
jopa laittaa rähinän
pystyyn, mikäli samaa
tyyppiä onkin saapunut
iskemään kilpailija

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 18:34

Oi tätä onnea, oi tätä autuutta! =D
Voi tätä ylioppineiden riemua.

Virallisten tulosten mukaan minusta todellakin tulee ylioppilas =D
http://www.satakunnankansa.fi/blogit/yokevat07/2007/05/merikarvian_lukio.html#more

HYVÄ ME ! \o/

Pohdintaa:Torstai 17.05.2007 21:57

Täytyi oikein alkaa miettimään tässä ajankuluksi, että miksi se onkaan niin, että iltasella kun alkaa kittaamaan jotain olusta tms. on tukka ja meikit ihan perfecto, mutta sitten loppu illasta käy niin että tukka on takussa ja silmillä, meikit on poskilla, mutta meno huipussaa.. Miksiköhän se on niin...?
Ja kuitenkin sillä lookilla saa bongattua miehen baarista. Tosin seuraavana aamuna yleensä potee morkkista ja miettii, että mitäköhän TAAS tuli tehtyä... ? <virne>
Lieneeköhän tukan takkuuntuminen ja meikkien leviäminen aiheutunut harjoituksen puuttesta ? <ihme> Täytyypi harjoitella lisää, josko vaikka se auttais. Ei muuta kuin huomista odotellessa..

VIINAKTIIVINEN BAILATIUM kuittaa. =D

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.05.2007 22:18

Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. <virne>

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.05.2007 15:25

Oli maailman ihanin viikonloppu. Kiitokset Akulle, kun se tuli mun luo KOKO viikonlopuks <3 Saan taas pian Mankun mun luo, toivottavasti pian <33 Nyt jaksaa taas loistaa koko viikon, kun oli touhurikas viikonloppu ... Ja parasta oli myöskin se, ettei vituta yhtään, vaikka ei ryypänny. :DD Ei morkkista eikä krapulaa. WIHIII!! :D Kiitos Aku Taku <3 Pian taas nähdään :D *Smack!*

&lt;sydän&gt; Aku on Tuvin kuntu &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.05.2007 18:31

Sainkin tietää, että saan nauttia mankkusen tankusta jo perjantaina <3 Awwww <3 Se on mun mun mun MUN rakas <33 Olis jo perjantai <3 Kiitos nam. Pesukarhu kiittää ja kumartaa. :DD

Lauantai <3Tiistai 08.05.2007 19:42

Awwww... Nyt mulla on syytä odottaa lauantaita, kun mun rakas Mankkutankku tulee yökylään <33 Tarviikin kehittää kaikkea kivaa meille... :D Tosin veronsa se ottaa, kun tarvii selvinpäin olla, mutta ei se haittaa, Mankku on sen arvoinen <333

Kiitos nam! &lt;sydän&gt; Silli kuittaa.

Naapurikyttääjän horoskooppi:Torstai 03.05.2007 19:50

Oinas 21. 3. - 19. 4.

Kuun puolivälissä tarkkaavaisuutesi on parhaimmillaan. Tuntuu lähes siltä, että mihin tahansa katsotkin, siellä on joku naapuri tekemässä kolttosiaan. Auktoriteettien kanssa tulet sitä vastoin toimeen huonosti, joten nyt ei ole oikea aika ehdottaa isännöitsijälle kenenkään häätämistä.


Härkä 20. 4. - 20. 5.

Tässä kuussa Härän kannattaa valvoa öisin hieman pidempään. Rappukäytävästä voi kuulua monena iltana outoja ääniä, ja valpas tarkkailu ovisilmän takana palkitaan varmasti.


Kaksoset 21. 5. - 21. 6.

Alkaa olla oikea hetki ostaa se kalliinpuoleinen kyttäyslaite, josta olet kauan haaveillut. Asiat, joita laitteen avulla saat selville erityisesti alakerran asukkaasta, tulevat olemaan talossa puheenaiheena viikkotolkulla.


Rapu 22. 6. - 22. 7.

Saturnuksen pitkä viipyminen Ravun merkissä tarkoittaa suuntautumista vakaviin ja suuriin päämääriin. Olisiko nyt aika pyrkiä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaksi? Vai joko voitaisiin vähitellen kieltää pesutuvan käyttö alle 60-vuotiailta kokonaan?


Leijona 23. 7. - 22. 8.

Pitkätukkainen poika tekee talossa tuhojaan, kuten olet ehkä jo itsekin huomannut. Kaikki eivät ole kuitenkaan vielä tunnistaneet syyllistä, joten tämän tiedon levittäminen jää sinun vastuullesi.


Neitsyt 23. 8. - 22. 9.

Muista tässä kuussa eritysesti onnenpäiväsi, keskiviikko. Kyttää keskiviikkoisin ikkunan ääressä ja varmista, että kamerassa on filmiä. Et tule pettymään!


Vaaka 23. 9. - 23. 10.

Vaaka on synnynnäinen sovittelija, joten hänen vastuulleen kuuluvat luonnostaan naapuruston perheriidat. Pidä seuraavien viikkojen aikana erityisen tarkasti silmällä kaikkia pariskuntia ja muista epäillä aina pahinta.


Skorpioni 24. 10. - 22. 11.

Sinuun vetoaa nyt muissa ihmisissä erityisesti ulkonäkö. Pidä siis silmällä tatuointeja ja värjättyjä hiuksia, ne ovat lähes varma merkki huumeista ja ilkivallasta. Muista toisaalta, että joskus siistin ja asiallisen ulkokuoren alla saattaa piillä huolimattomasti pysäköivä Bemarikuski.


Jousimies 23. 11. - 22. 12.

Onnetar hymyilee sinulle harvinaisella tavalla: postinkantajan kesälomittaja pudottaa naapurin kirjeen vahingossa sinun postiluukustasi, ja näin saat tietää naapurin ystävistä jotakin sellaista, mitä hän itsekään ei tiedä.


Kauris 23. 12. - 20. 1.

Kaipaat vaihtelua ja etsit jännitystä ja vaaroja. Nyt voit harkita uutta rohkeaa kyttäysmenetelmää, kuten talon ulkotikkailla kiipeilemistä ja asuntoihin kurkkimista. Vaikka olet luonteeltasi pidättyväinen, sinulle on luvassa poikkeuksellisen avoimia välienselvittelyjä: saatat jopa päästä huutamaan naapurille päin naamaa.


Vesimies 20. 1. - 19. 2.

Kuun alku on hieman epävarmaa aikaa, mutta sen jälkeen luovat kykysi ovat huipussaan ja voit ilahduttaa koko taloyhtiötä kirjoittamalla kekseliäitä lisäyksiä järjestyssääntöihin.


Kalat 20. 2. - 20. 3.

Nyt on oikea aika luoda uusia kontakteja. Olet näyttänyt naapureille hyvää esimerkkiä kyttäämällä talon asukkaita, ja osa heistä alkaa olla valmiita liittymään kyttäysrinkiin. Kutsu heidät rohkeasti pihakeinuun istumaan ja vaihtamaan tietoja. Eväiden jakaminen auttaa voittamaan luottamuksen!

Luehan omasi ! :)