IRC-Galleria

Mokuso

Mokuso

Huomista ei ole luvattu.

teatterileiri oli jotain mahtavuutta!Sunnuntai 14.06.2009 02:28

Okei.. Eli! Olin teatterileirillä sunnuntaista tohon lauantaihin asti ja oli siis ihan helkutin ihanaa taas <3___<3 Ei tosin niin mahtavaa ku viime vuonna, mutta ei niitä voi verrata oikeestaan.. Tällä kertaa leirin aiheena oli vähän media eli tehtiin lyhytelokuvia ja biisejä ja sanotuksia.

pelotti eniten se roolipeli juttu joka on aina joka leirillä. Ja kestää tunnin DDX Iiiks! SE on pelottavaa ku ei tiedä mitä tuleman pitää. Tällä kerta aiheena oli Häät ja roolit jaattiin lappusina ihan randomisti. Olin morsiamen paras ystävä ja samalla sen kaaso. Mun oli kummiskin pakko käydä suihkussa sitä ennen ja mulla oli viis minsaa aikaa ennen ku se alko. No tulin häihin sitten pyyhe päällä ja hiukset märkinä. Esitin sit että olin asunu siellä siskon luona ja ollu aamusta asti jossain saunassa ja suihkussa ja että olin unohtanu häät ja luulin että siellä oli harjoitukset päällä. Kaikki vaa repes.. No sit menin sinne mun huoneeseen kuivaa ja pukee ja pyysin jotain näyttelijää meikkaa ja ansku tuli ja ahhh. Tuli hyvää jälkee! Mun piti myös näytellä ujoa ja mun piti juoda itseni känniin. Sit esitin känniläistä ja aloin vetää kunnon draamaa.. aloin itkee :D Esitin kunnon angstii. Kaikki tuli vaan halailee ja jotku kysy sillee salaa sen leikin aikana että miten mä pystyin siihen mutta se on vaan taito<3 Meikit levis kivasti: Mokuso

Yks ohjaaja joka oli tekemässä meidän kanssa siellä lyhyt elokuvia kanssamme niin se pyys mua että saan ensi kesänä luultavasti roolin kolmi osaiseen elokuvaan joka tulee teeveestä. tai siis osittain sarja, tavallaan silti leffa~

Sit vika ilta koitti! sinne sai kutsuu yleisöö ja sillee katsoo esityksii ja kaikkii töitä jota oltiin saatu aikaan. Mä ja iina esitettiin impro tanssi ja olin ihan fiilareissa koska olin just saanu kuulla että pääsin sinne valintakokeisiin.

Viime kesän leirin vika yö oli ihan tuskaa ku kaikki valvo ja härnäs nukkujia, mutta tämän vuoden leiri yö oli kiva yö :] Kaikki jäi bilettää ja sit mentiin valokuvaamaan jalmarin(joka oli apu ohjaajana keittiössä tosin enimäkseen tai ulkona kuvaamassa(Oloneuvos)) ja joitain muita tuli mukaan. No sit mentiin takas talolle. Mä ja Jalmari päätettiin samantien että lähdetään takas ulos ja oltiin rannalla kuvaamassa ja juttelemassa koko yön ja oli nastaa<33 Puhuttiin kaikkee kivaa :]] Mentiin sit joskus puoli kuusi aamulla talolle ja kuiskuteltiin sekä hihiteltiin kaikkee nastaa ja nukahdettiin siinä varttia vaille seitsemän lattian patjalle. Heräsin sitten yhdeksältä :) Mutta oli sen arvoinen yö! Kiitis Jalmari.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.