IRC-Galleria

Monogatari

Monogatari

The simple lack of her is more to me than others' presence. ~Edward Thomas

[Ei aihetta]Maanantai 21.06.2010 04:59

On järkyttävää lukea kirkon tämänhetkisestä katastrofista lasten seksuaalisen hyväksikäytön suhteen. Tapausta on peitelty vuosikymmeniä. Mutta ei voi unohtaa, että ongelma ei ole ainoastaan kirkolla. Entäpä muut instituutiot, joihin ihmiset luottavat. Entäpä koulut?
Eilen tuli puheeksi Louisen radiosta kuulema haastattelu miehestä, jota oli seksuaalisesti hyväksikäytetty koulussa vuosia opettajan toimesta. Etsinkin sitten tietoa kyseisestä haastattelusta pari tuntia ja lopulta löysin mitä etsin.
Haastateltava oli Don Boyd, skotlantilainen elokuvaohjaaja, joka pidettyään asian salassa läheisimmiltäänkin kirjoitti artikkelin The Observerille kertoen tarkkaan mitä oli kokenut 10-16 vuotiaana ollessaan kuuluisassa huipputason Loretton sisäoppilaitoksessa Ja hän ei ollut ollut ainoa, jota kyseessä ollut opettaja oli hyväksikäyttänyt 16-vuotisen uransa aikana koulun ranskan opettajana. Pahemman tapuaksesta teki, että kukaan pojista ei syyttänyt opettajaa. Tapaus on 30 vuotta vanha, mutta järkyttävä. Ja valitettavasti aivan mahdollinen edelleen nykypäivänä.
Tässä artikkeli kokonaisuudessaan
http://www.guardian.co.uk/theobserver/2001/aug/19/life1.lifemagazine

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.