IRC-Galleria

Monogatari

Monogatari

The simple lack of her is more to me than others' presence. ~Edward Thomas

LievästiPerjantai 30.07.2010 22:39

On ihan pikkasen outoa olla palaamassa kotiin huomenna. Tuntuu muutenkin kuin se olis tänään kun lähdetään ajelemaan kohti Heathrow'ta joskus puol neljän aikaan yöllä Jamien kanssa ja en aio mitenkään kauheasti nukkua ennen sitä.
Huone on nyt ihan autio. Laukku on pakattu ja vähän hermoilen, että kuinkahan monta ylikiloa siinä on kun ei meillä ole vaakaa millä punnita. Noh, rahaa on tilillä melkein 300 puntaa niin eiköhän sillä saa maksettua mitä menee yli. Toinen mitä vähän hermoilen on tämä mun läppäri kun sille ei ole mitään läppärilaukkua vaan ihan repussa meinaan kuljettaa. Noh kai se pärjää. Ärsyttävää kun se pitää turvatarkastuksessa ottaa pois repusta. Menee mun pakkailut taas ihan päin persettä mutta onpahan aikaa sitten taas järjestellä ennen kuin koneeseen pääsee.
Jotenkin tosi omituista kun ei ole tän viikon aikana nähny oikein ketään kun pojat on lomalla. En ole Gillillekään voinu sanoo kunnolla hyvästejä tms. Ja en päässy jousiammuntatreeneihin tällä viikolla. Täytyy lähettää Davidille sähköpostia ja pyytää sitä välittämään kiitokset ainakin Terrylle ja Johnille kun ne on ollu niin mukavia mulle.
Mietin tässä myös että onkohan meillä tänään tulossa nuo Nikkin porukat syömään että niillekin vois vielä sanoa kiitokset sun muut.

PANIIKKI.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.