IRC-Galleria

Jipii, sukukokous xDTorstai 08.06.2006 12:06

Jes, tänään saa pitkästä aikaa nähdä serkkua ja sen tytärtä, viime tapaamisesta on kaks vuotta. (Saman verran mitä oon Jeren kans seukannu) Saa taas lisää vauvanvaatteita, vähän isommalle muksulle tosin, mä aavistelinkin et noi vaatteet mitä kaapissa nyt on jää pieneks aika nopeasti.
Broidi (sukulaisten kesken aivo) roudaa mulle pinnasängyn, täällähän on sitte kaikki valmista, kaivan vaan vaunut häkkikellarista ja puhdistan ne. Tietysti pitää vähän jotain killuttimia hommata vaunuihin ja sänkyy.

Ja siihen ne hyvät uutiset sitten loppu... Neiti mun masussa ei meinaan jaksanutkaan olla pää alaspäin, se vähän pyörähti eilen. Tosin kyllähän sitä ruvetaan sitten kääntämään jos se ei itse käänny kun viimeinen kuukausi alkaa. Neuvolakäynnit on nykyää parin viikon välein ja mun ois tänää varattava aika synnytyssairaalaan tutustumiseen. tosi kivaa niinku... pikkasen alkaa tulemaan sellai hassu olo vatsan pohjalle...-juu se potkii taas ja kovaa. Ja jänskättää..

Joo mie lähen käymää tikkien poistossa ja sit tuun kotia takas ja kaivetaa noi virvelit tuolta jostain-jos vaikka iltapäivällä ois taas uus katastrofi valmiina- tipun veneestä tai jotain -mitäs oon näin tapaturma-altis yksilö. Heissan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.