IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Taas haaste...Maanantai 13.02.2006 21:49

Ja nyt ois kyseessä... pelot? Aika pahan taas pisti! Mut mietin nyt jotain, jos en keksi ni valehtelen loput.

1) Pelkään rumia, vanhoja, irstaita ukkoja, jotka yrittää iskeä baarissa parikymppisiä naisia, eikä tajua ettei kiinnosta - ennenkuin on varotettu kunnolla. Sit niitä vasta pelkääkin, et ne muistaa jotain siitä illasta, kun tulee selvinpäin vastaan.

2) Pelkään virkapukuja - yli kaiken. Meen ihan sekasin kun näenkin poliisin. Varmaan kaikki muutkin virkapuvut saa saman kuvotuksen päälle - jostain syystä kun en pidä yhtään tarjoilukuteista enkä kokkipuvuista, ainakaa valkosista tai pepitaruutusista kokkihousuista. Kuka hel****i edes suunnittelee niin rumia vaatteita?! Liivit on rumia, jos ne nyt ei satu olemaan nahkaliivit :)

3) Kaikki tutut ja sukulaiset, jotka tyrkkää pehmeitä paketteja kysymättä mieltymyksiä tai vaatteiden kokoa. Eräs trauma, kun sain puna-valkoisen pörröpaidan, joka olis mahtunu päälleni 10 vuotta aiemmin. Kiitos pappa ihanasta lahjasta :D

4) Siis pahimpia on nää laskujen lähettäjät ja verottaja. Saavat mukavasti verenpaineen nousemaan ja sapen kiehahtamaan. Ei auttanu laittaa oveen lappua: " Ei laskuja, kiitos!"

5) Siis ei mulla mitään muita uskonnon edustajia vastaan ole - niin kauan kun eivät tuputa uskontoaan pyytämättä muille. Enkä vihaa tai haluu haukkua tummaihosia tai romaneja - mulla on niitä ystävinäkin, mut saanu vaan joskus pieniä traumoja joistain, niin ehkä sitä hiukkasen on varuillaan.

Et sillai, nyt on sit toiki tehty. Voin jatkaa romujen roudausta toisee kämppää.
En haasta ketää ku kaikki haastetut hermostuu.

Et hyvät jatkot nääs.

Uudet viis vikaaKeskiviikko 08.02.2006 15:05

Kissanmintun tahdosta; lisää vikojani.

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen en haasta ketään ihmisiä, koska ystäväni ovat täydellisiä, eikä heissä ole outoja tapoja tai piirteitä, joten en voi. Kiva että saan tämän tehtävän uudelleen ja uudelleen, minä en onneksi oo täydellinen, sen tietää KAIKKI mun ystävätkin ilmeisesti :D Kaiken tämän jälkeen jatkan ihmisten häiriköintiä, kuten tähänkin asti :)

1.) En osaa sanoa EI, jos joku pyytää jotain. Sitä on pari kertaa tullu muuten harjoteltua. Ihmiset, joista pidän ja joihin luotan, älkää käyttäkö mua liikaa hyväksenne. Ne ihmiset, joista en pidä, niille on helppo sanoa EI.

2.) Joudun usein menemään kavereiden luo yksin, koska monet kaverini eivät tule keskenään toimeen. Siksi useinkaan kukaan ei tule meille kylään, poikkeuksena Hode, joka on kävijälistan kirkkaana ykkösenä. Sen huomaa kaljapakkien kuoristakin, et kuka on käyny, ko myö ei juua. (ainakaa paljoa)

3.) Sit yks tyhmä homma, ku aina risteykses katon oikeelle ja ilmotan tuleeko autoja, vaik kuski kuiteski joutuu kattomaa sinne itekki. Iskä opetti, siks mun veli tekee sitä samaa.

4.) Sit toinen sukuvika, ko myö tullaa kotia tai lähetää sielt ni aina katotaa postilaatikkoo, vaik tietäs ettei siel oo mitää. Sama on ku menee jääkaapista ohi. Ja yleensä sielkää ei ollu mitää. Mut mites Minttu, eiks sulki ollu joku jääkaappi-piirre? :D

5.)Sit sellai outo piirre miehien mielestä, ja monien naistenki, et jos mie juon, ni mieluiten sit viinaa ja jos on laimennettu ni sit viinan pitää maistua vähän läpi. Ja ku juomaa on menossa ni mun on aina juotava tyhjää mahaa tai tulee huono olo. Ihan päinvastasesti ko muilla, mä oon niin outo :D Enkä pysty juomaa mitää siideri yms makeaa paljo, siit tulee ällö olo.

Nonni, haluutteks viel lisää mun vikoja, vai joko riitti? :D

Kaikille :) <3Keskiviikko 08.02.2006 13:49Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :)

5 outoa tapaa/piirrettäLauantai 04.02.2006 22:24


TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) En osaa puhua puhelimeen paikallani, tämä osottautui tosi vaikeaksi piirteeksi ollessani puhelinmyyjänä.

2)En osaa juoda kylmiä juomia kupista, ne on aina pakko juoda lasista; poikkeuksena kahvi jonka juon usein kylmänä. Samoin kuumia juomia on pakko juoda kupista.

3)En pysty pitämään vaaleanpunaisia vaatteita, tai vaatteita joissa on palloja tai raitoja-YÄK! Vaatteiden on yleensä myös oltava yksivärisiä ilman mitään kuvioita tai paljetteja.

4)Olen laukku- ja kenkäfriikki, mutten osaa käyttää uusia kenkiä yleensä kuin pari kertaa. Sitten ne jää kaapin perukoille.

5)Teen välillä tutuille piloja, paljastan ne kyllä muutaman päivän päästä. On kiva kuunnella ensin, kun kaverit miettii kuka salainen ihailija on tuonut oven taakse ruusuja yms :P


Haastan teidät:

-Kiltti_Tyttö-

ebez

Anthrax-Tony

Fantasy1983

Nupo

Mie en kyl ite välitä ketjuviesteistä ja luultavasti ei kukaan haasteen saaneistakaan, mut tää on joku ihme poikkeus...
- Vanhemmat »