IRC-Galleria

Moondancer

Moondancer

Kadi PÅRIKTIGT

[Ei aihetta]Torstai 23.04.2009 15:58

Pilluralli runt brusaby.


Jeij.

Boo!Keskiviikko 21.01.2009 19:56

Vintern sku nog kunna va över nu ren.
Ja e helt trött på den.

Dagens dikt.*host, de e så synd om mig* ;)

IIIIIIIIK!

Vet ni va ja tycker? Sunnuntai 16.11.2008 17:00

Ja tycker att Carrie, i slutet av sex&the city filmen likna en hippi.
De e va ja tycker.
Ja titta på den ti klockan 5 på moron. Jee.

Ok. Nu ska ja packa o sen ska ja ti bruusa.
"yey".kikkeli.

FanLauantai 05.07.2008 13:58

Borde verkligen sätta en eller två nya bilder :P

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETorstai 20.09.2007 00:39

Gulle kommer hem på LÖÖÖÖRDAAA! Yess! Underbart! <3

OjojMaanantai 03.09.2007 18:51

Inte så länge kvar tills skolan slutar. Apskönt tycker jag.
Man märker ju att man klämmer ut de sista dropparna av ork.

Vem har "ilmiantaa" min bild på Börje? Satt tillbaka den nu, jag tycker det är den finaste bilden någonsin tagen på honom.

"12.06.07 07:58 <Ylläpito> Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvien julkaisemiseen. Ilman lupaa laitetut kuvat on poistettu."

Sånt meddelande. Tycker att man kan be mig först att ta bort den istället. :( Blev lite ledsen över det där.
Det här är nu en tid sen, men tänkte ändå ta upp det. Varför, mänskor?

ArghLauantai 28.04.2007 13:44

Jag har huvudvärk. Och very bad dessutom. O ja brukar aldrig ha!!!!!!!!!!! ZOMg!

HehheMaanantai 19.02.2007 01:52

Jag har kritiserat Sebastian Nybergs serie i Huvudstadsbladet på söndagar, Psyko-pojken, för att jag tycker att den är dålig. Sebastian slutade svara på mina mail, jag skrev att hans serier saknar personlighet och djup, och han tolkade det på sitt eget sätt och tyckte att jag var för ung för djupa serier och att hans serie inte var "menat att ha personlighet" (tolkar jag det som). Nå men här är den iallafall:

http://i12.photobucket.com/albums/a239/littleponysunbright/img004.jpg?t=1171835472

Haha, underbart!

Edit: Alltså det där är Psyko-pojken, Sebastian Nybergs serie, och han sådär småmobbar mig i den för att jag mailade och kritiserade honom. :D Roligt tycker jag.

[Ei aihetta]Torstai 08.02.2007 19:50

Jag vill inte leva utan dig.

Kom tillbaka!Torstai 04.01.2007 13:30

Snälla, bara en gång till! Låt mig få åka i din bil en gång till och lyssna på musik och se dig vända dig mot mig i förarsätet och göra den där gulliga minen och skicka en puss åt mig. Snälla låt mig en gång till få stå där med dig i verkstan och ha jättetråkigt och se dig jobba. Låt mig en gång till få höradig prata i telefon med någon du känner, så att du kan slappna av och vara di själv, eller med någon du egentligen hatar, så att bara jag ser av dina miner att det är sågon störande som ringer. Snälla låt mig en gång till få krypa ner bredvid dig och känna din varma kropp mot min och känna trygghet. Låt mig få somna bredvid dig och glömma släcka lampan och sedan vakna för att märka att den är på. Låt mig få en gång till slockna bredvid dig efter att ha druckit, så att vi på morgonen kan klaga på vilken huvudvärk man har (eller så att jag kan klaga, riktiga män har ingen krapula). Låt mig en gång tilll få se dig klä på dig och klä av dig, så att du tar av dig kläderna så att de inte blir avigt och låt mig få skratta och vika dom avigt och få se din förskräckta min och låt mig få vända dom rätt igen och få se din nöjda min. Låt mig få höra dina mysljud då jag kliar dig på ryggen och du sträcker på dig och makar dig närmare intill mig. Låt mig få en gång till älska med dig och låta känslorna komma ut och synas, ingenting kan då döljas. Låt mig en gång till få kyssa dig långt och mjukt så att man ryser. Låt mig få en gång till gå i duschen med dig och låta dig skvätta vatten på mig. Låt mig en gång till få höra hur din bil kör upp på vägen och se ljusena från fönstret efter en lyckad jakt. Låt mig en gång till få ens se dig, känna hur du känns och prata med dig. Snälla, bara en gång.