IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

Pure harassment!Sunnuntai 23.05.2010 23:08

Ää, huomen käyn kysyy YO-tulokset(kivaaa, mul oli lähteny psyka 24:llä pisteellä, alaraja E:hen oli 25 pinnaa :''3) ja sen pelin pitäs tullaa 8)) Oli pakko saada jotenki hillittyy itteä ni piti mennä ettimään joku video XD Ei oo animaatio ihan Disney -tasoa, mut ei kai peleissä tarvii.. 8DD

Jumankauta mua ärsyttää toi käyttäjän tunkema violetti örkki 00:14 D:<

Ompa muuten kerranki jaksettu vähä panostaa näyttelijöihin, tosin Sadwickin ajoittainen sössötys (ellei se johdu vain youtubesta) kuulostaa ärsyttävältä :' D "Oh yeshh". Hajosin tolle isoisälle, ei pelkästää puheenaiheen vaan äänenki takia XD Ja tykkään yleisesti aivan sikana tosta brittimäisestä aksentista, miten ne lausuu vokaalit ja muut. Mut jöö, toivottavasti Sad on luonteeltaan kasvava hahmo, tollane joka asiasta vinkumine voi muute alkaa pänniä... toisaalta, tykkään tosta sarkasmista :' D

Katoin myös saksankielistä versiota hetken, hajosin melko mahtavasti tolle laskuvarjokohdalle siinä, Sadwickin reaktio oli niin paljon tympeämpi, oli pakko kattoo se pariin kertaan :''D Nyyh, oiskoha pitäny opiskella sitä saksaa? Kumma kyllä tuo saksankieline naurattaa viel enemmän, Sad ei ärsytä kun sen puhetta ei ymmärrä, lolz :'D Nonii, ois paree saaha se peli, muuten mun hypetys vie multa järjen.

Ja toi musiikki on ihanaa, btw.

"Aw, what the heck! I'd better collect the note, anyway. Maybe I'll find a fire somewhere..."

"Bobbles, ruffs, small bells... *sigh* I'd be less embarrased wearing a potato sack."

"A parachute should provide a safe landing. Then there's nothing to worry about, is there!? Haha hahaha haha ha... *sigh*"

"That's my brother Ben. I'll never be able to juggle as good as him. And he keeps telling me that. Over and over again."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.