IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

Edistyn, hahaa!Perjantai 02.11.2012 21:51

... Opinnäytteessä, todella vähän mutta kuitenkin.

Alunperin piti tehdä osaksi photarilla ja osaksi flashilla, mutta päädyin sittenkin kokonaan flashiin koska photarissa animointi oli kamalampaa kuin luulin. En todellakaan muistanut että se oli toteutettu niin kömpelösti, aina kun piirsi jotain uutta se näkyi joka ikisellä framella. Että ei sitten. Tämän verran jaksoin tapella photarissa.


rumaaa.gif Ihan kuin sillä olisi hikka.

Länttään tähän pienen pätkän tänään aikaiseksi saatua animaatiota, olisi tarkoitus työskennellä vielä pari tuntia lisää. Niin juu, nää animaatiot näkyy normaalisti ainakin Chromella, Explorer näyttää aivan liian hitaasti, Firefoxista en tiedä, jos näyttää menevän liian nopeasti tai hitaasti niin syy on selaimessa. :>

testiii.gif
Tämon oikeastaan vielä kesken, loppuun tulee vielä pätkä, jossa se kallistaa päätään hieman. Itse lopputulos näyttää tuolta tuossa alla, en voinut laittaa tuota taustaa animoituun versioon kun gifinä se näyttää aika hemmetin rumalta. Tein tuohon perusbrushiin tekstuurin niin se näyttää vähän enemmän lyijykynänjäljeltä. Oksettavan söpöhän tästä koko animaatiosta taitaa tulla. D':

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.