IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

.Lollolloordi.Sunnuntai 06.04.2008 02:39

Kävinpä eilen kattomassa Lordi-lehvan Elmo Ankan, Annan ja Sannan kanssa. Näin myös muuan puppelin ja suorastaan repesin.

Niin leffasta. Mii ootin koko ajan että se olisi jotaa järkkyä toiminta paksaa, mutta se mokoma olikin parempi kuin olin odottanut, vaikka se kyllä jätti liikaa kysymyksiä ja tuli tunne, että kun selitystä ei keksitty lopetukselle/mysteerille niin tungetaan mukaan yksi dramaattinen, syvällinen lause ja leffa jättää jälkeensä surullisen tunteen deus ex machinasta.

Hirviöt eivät olleet pelottavia, "Kirkujakuningatar"-nimi sain Moonin repeilemään entisestään ja melkein tukehtumaan popcorniin ja Kita oli enemmänkin hellyttävän koomisen pöhkö kuin pelottava. PIkkutytön ja hoitsun näyttelijät olivat kaameita, stereotypioitakin mahtui mukaan melkoisesti. Ennalta arvattavuutta oli myös.

Mutta idea oli Moonista mainio. Suomalaisten kehittämäksi kauhuelokuvaksi tämä yllätti minut enimmäkseen positiivisesti. Parasta tässä on, että voi vilpittömästi sanoa etten ole Lordi-fani, ja silti myöntää että tuo lehva ei ollut edes huonoimmasta päästä. Selvisi kyllä mitä käytännössä tapahtui, muttei se miten ja miksi. Toistuvuus oli oikeastaan mainio idea, mutten siitä nyt enempää puhu etten kaamiasti spoilaa.

Toisin kuin tiukkapipokriitikot, jotka antavat kerpeleesti miinusta leffan lopussa olleesta epäuskottavasta huonosti selittävästä lopusta antaen vain kaksi tähteä, Mooni on kyllä niin kiltti että voisi antaa jopa 3½ tähteä tälle. Tai äh, ei liioitella. Ehkä vain 3 ja plussa perään. Ensimmäiseksi suomalaiseksi kauhuksi mainio, odotellaan tulevaa ja toivotaan vielä parempaa. Go Finland!

WTF, sateellittejako???Keskiviikko 13.02.2008 22:46

Olin kävelyllä koiran kanssa kun satuin vilkaisemaan taivaalle ihastellakseni tähtiä joista niin kovasti pidän. Sitten siinä kävellessäni tuli tunne että yksi tähti liikkui taivaalla. Oli pakko pysähtyä. Niitä liikkuvia tähtiä olikin kolme. Ne liisivät siististi peräkanaa taivaalla, näin (1) ->

Vaikka en tähtien/satelliittien liikkeistä paljoa tiedäkään, minä harvemmin näen niitä liikkumassa noin montaa noin siististi asettuneina. Hetken kuluttua nuo kolme kimaltajaa pysähtyivät erään tähden viereen (2) ->


Ne olivat hetken paikallaan. Sitten yksi tähdistä lähti erkanemaan, kaksi niistä kiersi toistensa ympäri ja muodostivat kolmannen kanssa kolmion (3) ->


Näin ne etenivät vielä hetken, kun huomasin auton valot takanani ja keskittymiseni herpaantui. Kauimmaisin tähti oli kadonnut pilven taa ja kolmiomuodostelma oli piilotumassa metsän taa.
En sen jälkeen enää nähnyt niitä.


Voiko satelliitit mennä noin? Eihän niillä pitäisi olla "omaa tahtoa". Mitä helkkaria ne oli?


[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 21:11

MÄ REPEILEN MUN LIMUUN! *kuplii*
Moonin perusääntelyitä.

Valitettavasti äänenlaatu on melko huono :''D Mutta ei kai se tätä paljoo muuta x'''D
SAATTE LAITTAA VOLAT TÄYSILLE! x''''D

We <3 KatamariKeskiviikko 17.10.2007 01:33

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, menin tämän pelin Dinchinin kannustuksella hankkimaan ja nyt on pakko tehdä arvostelu.
So here we go.

Elikkäs lyhyesti, mikäli nyt olen oikein käsittänyt tämä peli on jatkoa "Katamari Damacy"-pelille ja tässä King of the All Cosmos toteuttaa faniensa pyyntöjä katamarin pyörittelyyn liittyen.
Ja mikä on katamari? Kyseessä on jonkin sortin magneettista vetovoimaa omaava pallo, jota pyöriteltäessä siihen tarttuu kaikenlaiset esineet, tietenkin katamarin koosta riippuen; pieneen katamariin tarttuu palapelinpalat, nastat, ruuvit ja muut pienet esineet, mutta kun näitä pieniä esineitä kiertyy katamarin ympärille tarpeeksi, katamarin halkaisija luonnollisesti kasvaa, jolloin siihen tarttuu jo suuremmat esineet; lopulta katamarin alle jäävät jo eläimet, ihmiset, jopa rakennuksetkin! Ja pelin ainoa tarkoitus on pyöritellä tätä katamaria. Mitä, kuulostaako yksitoikkoiselta?

Ostaessani pelin, tuijottelin sitä vähän epäilevästi. Takakannessa luki "Roll up anything and everything". Siis pelkkää pyörittelyä? Miten tylsältä se kuulostikaan. Kotiin päästyäni olin edelleen epävarma aloittaessani pelin.. yksinkertaiset, oikeastaan melko säälittävät grafiikat saivat minut epäilemään entistä enemmän, eikä harjoittelutasokaan vaikuttanut kovin lupaavalta. Mutta heti seuraavaksi päädyin huoneeseen, tavalliseen, kenen tahansa tarpeeksi sotkuisen ihmisen huoneeseen, pienen, muutaman sentin katamarini kanssa, ainoana tarkoituksena pyörittää 15 cm:n katamaripallo. Pimahdin täysin. Todellakin "Roll up anything and everything" piti paikkansa, mietiskelin kun pyörittelin donitseja katamariini. Miten niin yksinkertainen voi olla niin hauskaa?

Vastaus on melko yksinkertainen, kaikessa monimutkaisuudessaan; Se missä Nintendo vuodesta toiseen onnistuu yllättämällä pelattavuudellaan ja uusilla ideoillaan, on myös Namcon Katamarin etu. Yksinkertainen grafiikka unohtuu hetkessä kun koko peli alkaa mennä jo sen verran hullunkuriseksi. Kuinka monessa pelissä voit irrottaa kiinanmuureja jättimäisellä pallolla johon on tarttunut epämääräisiä rakennuksia, puita, sillanpalasia jopa pari dinosaurusta? Lukuisat yksityiskohdat pakottavat tutkimaan samaa tasoa yhä uudestaan ja uudestaan, varsinkin kun maailmaa voi katamarin avulla katsella niin hiiren kuin linnunkin näkökulmasta, vedenpohjalta, avaruudesta tai karkkimaasta. Myös musiikit miellyttivät korvaa. Aitoja laulajia, soittimia, biisejä... nyt alko soundtrack kiinnostaa.

Pakko myöntää, että näinkin viihdyttävästä pelistä löytyy omat huonot puolensa; We <3 Katamarin tarinamoden pelaa hyvinkin läpi jo parissa tunnissa, ei tietenkään sataprosenttisesti, mutta uusia maita on varsin turha haikailla.. Vaikka tekemistä riittää, saat touhuta ne niissä samoissa maissa, joten pieni kyllästymisen riski voi olla.
TUOMIO

Plussat
+Pelattavuus
+Musiikki
+Yksityiskohdat
+Omaperäisyys

Miinukset
- Monipuolisuudestaan huolimatta, maita olisi saanut olla lisää. Hupi loppui turhan pian
-Graffat aiheuttavat alkujärkytyksen

YHTEENVETO

Jälleen mainio persoonallinen peli Namcolta, jota todennäköisesti pelaa monta viikkoa vielä ensimmäisen läpipeluun jälkeen. Näin viihdyttävää sen pelaamisen pitääkin olla.

ARVOSANA 10-

[Ei aihetta]Tiistai 19.06.2007 20:00

Mooni-woonie sai kaksi gerbiilipoikaa. Toinen on musta ja pitää ihmislihan mausta, toinen on väriltään beige ja jokapaikan nuuskuttelija. Mustan nimeksi tulee todennäköisesti Noir (Lakuksi kutsutaan myös xD), mutta beigelle en ole keksinyt mitään järkevää... se on alustavasti Toffee xD

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.06.2007 00:08

Koska LOL on niiiin kulunut teiniäksdee sana, kehitimme Klonoanekon kanssa vastaavia suomenkielisiä vastikkeita:

PN=PaljonNaurua

NSI= NauranSukkaniIrti

KNLK=KuolenNauruunLattiallaKierien


Ainut ongelma mikä tässä tuli on: MITEN HEMMETISSÄ NUO LAUSUTAAN!? XDD

POTKIAISET!Torstai 31.05.2007 18:47

Nyyh, Moon loilotti potkiaisissa Celine Dionin My heart will go on-biisun... se olisi voinut mennä paremminkin :'D

Jouduimme tanssimaan Ukrainan euroviisuedustajan biisin tahdissa.. OLISIVAT KEKSINET JOTAIN PAHEMPAA!!! XD

Jah, sain "vuoden piirtäjä"-tittelin 8D Wuut \,,/

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 01:17

Oi, minusta on selvästikin tehty flash- video http://www.albinoblacksheep.com/flash/hampster

[Ei aihetta]Torstai 10.05.2007 20:39

Moontear oli nukkumassa. Hän näki unta. Ensin hän oli metsässä ja taustalla alkoi soida musiikki joka toisti Moonin kissan nimeä. Sitten hän oli yllättäen talossa pianomusiikin säestämänä. Huoneet olivat niin pieniä että niissä piti ryömiä, vinojakin ne olivat. Mutta Moonia vedettiin joka suuntaan. Hän ei nähnyt kuka Moonia veti, mutta hän liukui huoneesta toiseen. Yht'äkkiä Moon oli jossakin maanalaisessa paikassa. Jossakin tippui vesi, tuuli humisi jossakin, muuten oli hiljaista. Sitten kuului kamala rysähdys ja maan alta alkoi nousta vihreää limaa. Moon juoksi karkuun. Hän näki ihmisiä. Moon juoksi heidän ohitse, mutta kun vihreä lima osui heihin, se alkoi hiljaa syövyttää heitä. Moonia haukuttiin tunkeilijaksi ja häntä alettiin jahdata. Moon vaan juoksi. Lopulta hän oli turvassa. Hän oli ahtaassa huoneessa. Siellä oli limaisia ruumiita. Ja Moon oli kiukkuinen. Viimeisenä mitä Moon muistaa, on kun Mr.Smith hyppäsi avaruusalukseen ja totuus on jossain tuolla. Sitten Moon päätti herätä.