IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

Uneni ova lähes poikkeuksetta häiriintyneitä, joten jaan sellaisen kanssanne nyt kun kerrankin muistan sen lähes täydellisesti. Tässä ei tule olemaan mitään järkeä.


En tiedä mistä se kissa siihen ilmestyi. Joka kerta kun jätin sen taakseni oven sulkiessani, kääntyessäni edessäni seisoi tuuheaturkkinen birma. Se ei koskaan tehnyt mitään merkittävää. Katti vain tuijotti minua, kallisteli suurisilmäistä päätään ja naukaisi hennosti. Kissa ilmestyi mitä omituisimpiin paikkoihin, vaikka minun olisi kuulunut olla siitä kilometrien päässä. Se naukaisi autoni takapenkillä, kaupan kassan takana, työtasoni alla ja lenkkeillessäni perässäni. Ajanmittaa totuin siihen. Minne tahansa meninkin, kissa oli aina mukanani, eikä kukaan muukaan enää piitannut siitä. Jotkut sanoivat sitä suojelusenkelikseni. Minusta se oli vain kummitus.

En ole varma kauanko aikaa oli kulunut. Olin matkalla jonnekin ja päämääräni oli tärkeä, mikä se ikinä olikaan. Minulla oli nauravia seuralaisia mukanani. He pilkkasivat kissaani. He yrittivät potkia sitä, läimiä sitä estääkseen sitä seuraamasta minua. Minä en piitannut. Voisin jatkaa elämääni taas normaalisti, jos kissa viimein jättäisi minut rauhaan. Mitä tahansa seuralaiseni tekivätkään, kissa ilmestyi aina kuin teleportaten minun viereeni tassuttelemaan, hennon nau'un säestämänä.

Olimme tulleet suuren valtatien viereen. Kissan aiheuttama stressi oli kohonnut yli äyräidensä yllyttävien seuralaisten vaikutuksesta odottamattomasti. Jokin naksahti päässäni. Aloin raivota kissalle, manata sille. Toivoin sen katoavan, tuhoutuvan seuraavan ohi ajavan rekan alle. Kissa kyynelehti. Kuin toiveeni orjuuttamana joka suunnasta alkoi virrata rekkoja pörröisen kissan suuntaan. Nau'unta kiihtyi. Kissoja. Kissoja alkoi tulvia joka suunnasta kymmenkertaisesti jokaista rekkaa kohden. Ne kaikki jäivät rekkojen alle, surullisesti naukuen ja huutaen. Verta ja pieniä ruumiinpalasia oli kaikkialla. Seuralaiseni kiljuivat hysteerisesti. Itkin silmät ummessa satojen kissojen kohtaloa, enkä halunnut nähdä omaani joukossa. Enkä halunnut sen jatkuvan. LOPETTAKAA.

Kaikki pysähtyi. Kissat olivat tiessään. Valtatiellä sireenien lomassa, lojui vain yksi rekka, jonka rinnalla makasi kiihkeästi nyyhkyttävä vaalea kissa. Astelin hiljaa eläinparan luokse, polvistuin sen viereen ja silittelin sen kyynelehtivää päätä. Pyysin anteeksi. Kissa katsoi minua räpytellen kiivaasti vetisiä silmiään.

"Minä halusin vain että sinä kuuntelet. Ja minä kiitän sinua, että sinä teet sen nyt. Minulta jäi unelmani tavoittamatta ja haluan että sinä autat minua sen saavuttamisessa", kissa sopersi nyyhkytystensä lomassa, rauhoittuen joka henkäisyltä. "Minä haluan että sinä tallennat tämän." En ole varma mitä tallentaminen tarkoitti. Kuvaamista? Muistamista? Kirjoittamista? Siitä huolimatta sen sanottuaan, kissa oli saanut päähänsä headsetin ja istui jo valtaisan DJ-mikserin äänessä ja ryhtyi soittamaan. Kissa lauloi. En tiedä ollenkaan mistä, mutta mitä kauemmin kuuntelin tämän musiikkia, sitä onnellisemmaksi tulin. Seuralaiseni nauroivat. Ilma oli yllättäen hyvin lämmin ja näin paljon hymyileviä kasvoja ympärilläni. Kaikki kuuntelivat kissan kappaletta. Sen esitys näkyi jokaisella televisiokanavalla, kuului jokaisella radiokanavalla ja jokainen joka sitä kuuli, ei pystynyt piilottamaan hymyään.

Lopussa näin vain maapallon. Se oli kristallinkirkas ja säteili kultaisessa valossa. Jokin kosketti sitä. Pinta mureni ja särkyi. Tuhansia palasia putosi pimeyteen kultaisten säteiden heijastuessa niistä. Sirpaleesta toiseen loikki pörröinen, vaalea kissa. Pimeyden päässä loisti valoa. Käyttäen putoavia sirpaleita siltanaan kissa loikki niitä pitkin kohti valoa. Se hyppäsi. Tuuhea häntä viuhahti valohunnun taa. Kaikki alkoi alusta.

Suherran jälleenMaanantai 06.02.2012 15:58

Ei sitä varsinaista blogia jaksa päivittää :::--D

Mudda joo, immeistä kokeilen suttailla vaihteeksi.

..päivän kuva?Perjantai 25.11.2011 13:54

Sain paskahalvauksen >__>

Sitten vielä kuvaan joka on ikivanha ja jossa on hirveä modaus, jonka olemassaoloa hädintuskin muistin.

Söpöö.

Kaikkeen on ratkaisuSunnuntai 03.07.2011 02:45

Tämä sarjakuva on laadittu suurella taidolla
ja kärsivällisyydellä. Köh.

Oikeasti menin pelaamaan Zack and Wikiä
enkä pleikkaa tai vastaavaa, mitä nyt ohjaimesta
voi päätellä. Yritän saada surkeimmat pisteet
kentissä nähdäkseni vain hahmojen reaktiot o/

Nyyh, olen piirtänyt liikaa Lunia kun
tein silmistäni samanmuotoiset ku sillä.

TunnistustehtäväLauantai 23.04.2011 19:17

Yhyy, pengoin huonetta ja löysin tämän. Nyyh, en muistanut että olin joskus saanut tämmöisen piirrettyä ;__;

Pitäisi piirtää kaiketi aiheesta enemmän, traagisin sivutehtävä ikinä 8 D
RANDOMSUTTULÄJÄ KOSKA EN JAKSA HANKKIA TILIÄ MISSÄÄN LUONNOS/SARJAKUVABLOGISSA. CAPS LOCK.

TÄSSÄ (tavallaan) ALASTON LUN KOSKA EN OSAA


Ajattelin uusia Electran profiilin tajuttuani että kaikilla hahmoillani on samanlaiset nenät ja sain ahdistuksia

Kukaan ei arvaa mitä suunnittelen! HAHAHA! (paitsi ehkä letsi)

AminaatioooMaanantai 14.02.2011 19:34

http://s477.photobucket.com/albums/rr136/Kiizuh/?action=view&current=lundun.gif

Äää, sain sen jotakuinkin valmiiksi, skannasin äskettäin ja asettelin oikein photarilla ja tein gifiksi :''D En jaksanut tehdä mitään siistimismuokkauksia ni taustaki vaihtaa väriä, mut ainaki se kävelee ;W;

17 piirrosta, kaksi askelta, loopattu
Miusta tuntuu, ettei se artblocki ole vieläkään lähtenyt...

Stalkkaajia, stalkkaajia kaikkialla.Sunnuntai 26.12.2010 23:56

looloolooigotsomeappleslooloolooyougotsometoo

REVETKÄÄ SIIHEN, NIIHTorstai 02.12.2010 17:17

http://kageuchi.org/eih/eih_index.html

Onneksi tämä on olemassa, melkein kuolin : DD Omat lapsuudensarjakuvat oli ihan yhtä laadukkaita, pitäs kai kaivaa ne jostaaaaaan XDD