IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

Pärkeleen päättötyöPerjantai 26.10.2012 20:09

Hahmonsuunnittelu alkaa viimein olla valmista, nyt pitäisi vain tehdä kuvakässäri ja animatic. Tulee kiireeeeee.

KärsikääSunnuntai 19.08.2012 20:55

tumblr_lya442M2Hx1qigxf4o1_500.gif

Laatukin ehkä paranisiLauantai 28.07.2012 22:05

Yritän nyt tosissaan saada blogspotista vakkariblogini, joten laitoin tuonne vähän uutta juttua ja päivittelin ulkoasua |'D
http://banaanikissa.blogspot.fi/

Pakko jakaa...Maanantai 11.06.2012 18:13

...tännekin.


Aivan hullua et joku jaksaa vääntää tällasta. Ilmeisesti pääasiassa kahden fanin tekosia.

Locked AwayTorstai 31.05.2012 21:02

Pff, mainostan täällä vaikka oonki jo uploadannu tän jo videona täällä näin. Koulussa ystäväisen kanssa tehty animaatioprojekti.Flashilla animoitu.

AnimaatiotsydeemimatskuaTorstai 24.05.2012 21:51


Kansikuva ja DVD-valikko/takakansi.
Hurrr. Ensi viikolla pitäisi valmistua.

Tilaustöitä Traconiin!Sunnuntai 13.05.2012 20:26

Onnistuin saamaan pöydän taidekujalta ensi syksyn Traconiin, joten jos joku sattumalta haluaisi personoidun, originellin tilaustyön, käykääpä kurkkaamassa informaatiota linkistä! 8)

http://fav.me/d4zpx1y

Tilauksen voi laittaa myös tänne jos ei satu DA:ssa olemaan.

Viddu mage gu me ollaan ahgeria :::----DKeskiviikko 09.05.2012 21:30

Kaksi kuukautta animointityön alla ollut animaatio viimeinkin valmis <3 enää pitää vain lisätä äänet, lopputekstit ja muut vastaavat, mutta suurin ja tärkein työ on jo tehty. Raaah. Laitanpa pari screenshottia mokomasta.Sydämen pakomatka.


Meitti animoi suuren osan (kaksi päähenkilöä ja kolme sivuhahmoa(sydämiä) yhessä otoksessa, plus kymmenen copypaste sydäntä jotka heiluu paikoillaan. Työparini piirsi eepiset taustat ja animoi suurimman osan sivuhahmoista, lähes kaikki, ja piirsi pari still-kuvaa.

Kahessa kuukaudessa siis vajaa kolme minuuttia animaatiota frame by frame -menetelmällä, hulluksi meinasi tulla mutta valmista on 8'D
Laah, laitan tänne heti kun ollaan saatu äänet ja musiikit tehtyä. Varasin jo päähenkilösydämen roolin. Haluan vinkua ja inistä <3

Verrataanpa taasenSunnuntai 01.04.2012 03:34

Kun nyt sattuu olemaan kaksi samankaltaista työtä tässä valmiina niin pakko verrata taas omaa kehitystä :D


Vuodelta 2008

Vuodelta 2012

Kamalaa kliseeanimua molemmat, mutta nyt ainakin sävyjä on kivemmin ja dynamiikkaa enemmän. Laa.
Uneni ova lähes poikkeuksetta häiriintyneitä, joten jaan sellaisen kanssanne nyt kun kerrankin muistan sen lähes täydellisesti. Tässä ei tule olemaan mitään järkeä.


En tiedä mistä se kissa siihen ilmestyi. Joka kerta kun jätin sen taakseni oven sulkiessani, kääntyessäni edessäni seisoi tuuheaturkkinen birma. Se ei koskaan tehnyt mitään merkittävää. Katti vain tuijotti minua, kallisteli suurisilmäistä päätään ja naukaisi hennosti. Kissa ilmestyi mitä omituisimpiin paikkoihin, vaikka minun olisi kuulunut olla siitä kilometrien päässä. Se naukaisi autoni takapenkillä, kaupan kassan takana, työtasoni alla ja lenkkeillessäni perässäni. Ajanmittaa totuin siihen. Minne tahansa meninkin, kissa oli aina mukanani, eikä kukaan muukaan enää piitannut siitä. Jotkut sanoivat sitä suojelusenkelikseni. Minusta se oli vain kummitus.

En ole varma kauanko aikaa oli kulunut. Olin matkalla jonnekin ja päämääräni oli tärkeä, mikä se ikinä olikaan. Minulla oli nauravia seuralaisia mukanani. He pilkkasivat kissaani. He yrittivät potkia sitä, läimiä sitä estääkseen sitä seuraamasta minua. Minä en piitannut. Voisin jatkaa elämääni taas normaalisti, jos kissa viimein jättäisi minut rauhaan. Mitä tahansa seuralaiseni tekivätkään, kissa ilmestyi aina kuin teleportaten minun viereeni tassuttelemaan, hennon nau'un säestämänä.

Olimme tulleet suuren valtatien viereen. Kissan aiheuttama stressi oli kohonnut yli äyräidensä yllyttävien seuralaisten vaikutuksesta odottamattomasti. Jokin naksahti päässäni. Aloin raivota kissalle, manata sille. Toivoin sen katoavan, tuhoutuvan seuraavan ohi ajavan rekan alle. Kissa kyynelehti. Kuin toiveeni orjuuttamana joka suunnasta alkoi virrata rekkoja pörröisen kissan suuntaan. Nau'unta kiihtyi. Kissoja. Kissoja alkoi tulvia joka suunnasta kymmenkertaisesti jokaista rekkaa kohden. Ne kaikki jäivät rekkojen alle, surullisesti naukuen ja huutaen. Verta ja pieniä ruumiinpalasia oli kaikkialla. Seuralaiseni kiljuivat hysteerisesti. Itkin silmät ummessa satojen kissojen kohtaloa, enkä halunnut nähdä omaani joukossa. Enkä halunnut sen jatkuvan. LOPETTAKAA.

Kaikki pysähtyi. Kissat olivat tiessään. Valtatiellä sireenien lomassa, lojui vain yksi rekka, jonka rinnalla makasi kiihkeästi nyyhkyttävä vaalea kissa. Astelin hiljaa eläinparan luokse, polvistuin sen viereen ja silittelin sen kyynelehtivää päätä. Pyysin anteeksi. Kissa katsoi minua räpytellen kiivaasti vetisiä silmiään.

"Minä halusin vain että sinä kuuntelet. Ja minä kiitän sinua, että sinä teet sen nyt. Minulta jäi unelmani tavoittamatta ja haluan että sinä autat minua sen saavuttamisessa", kissa sopersi nyyhkytystensä lomassa, rauhoittuen joka henkäisyltä. "Minä haluan että sinä tallennat tämän." En ole varma mitä tallentaminen tarkoitti. Kuvaamista? Muistamista? Kirjoittamista? Siitä huolimatta sen sanottuaan, kissa oli saanut päähänsä headsetin ja istui jo valtaisan DJ-mikserin äänessä ja ryhtyi soittamaan. Kissa lauloi. En tiedä ollenkaan mistä, mutta mitä kauemmin kuuntelin tämän musiikkia, sitä onnellisemmaksi tulin. Seuralaiseni nauroivat. Ilma oli yllättäen hyvin lämmin ja näin paljon hymyileviä kasvoja ympärilläni. Kaikki kuuntelivat kissan kappaletta. Sen esitys näkyi jokaisella televisiokanavalla, kuului jokaisella radiokanavalla ja jokainen joka sitä kuuli, ei pystynyt piilottamaan hymyään.

Lopussa näin vain maapallon. Se oli kristallinkirkas ja säteili kultaisessa valossa. Jokin kosketti sitä. Pinta mureni ja särkyi. Tuhansia palasia putosi pimeyteen kultaisten säteiden heijastuessa niistä. Sirpaleesta toiseen loikki pörröinen, vaalea kissa. Pimeyden päässä loisti valoa. Käyttäen putoavia sirpaleita siltanaan kissa loikki niitä pitkin kohti valoa. Se hyppäsi. Tuuhea häntä viuhahti valohunnun taa. Kaikki alkoi alusta.