IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

MusicaTorstai 17.12.2009 16:41

Olin tiistaina Helsingin jäähallilla Motörheadin keikalla. Kun mies kysyy niin haluan aina lähteä mukaan. kun keikka lähenee alkaa tulla fiilis, että onko pakko..

Kun sitten keikalle menee niin fiilis on oikeastaan loistava. En niinkään kotioloissa vällää (ainakaan itse soimaan laita) kuunnella, mutta livenä kyllä.

Kiitoksia vaan kovasti Lemmylle ja Mötikän muille poitsuille. Kivaa oli ihan itekseni muun yleisön seassa seistessäni ja välillä tahdissa jalkaa nytkytellen.

Risoo kyllä ne tyypit jotka bändiä itseäni enemmän fanittaa mutta ei voi sitä tuntia ja puolikasta olla tupakkaa polttamatta P*RK*L*! Heiluttaisivat lettiä ja karjuisivat, mutta paskat, pakko on vetää savuja.
Astmaatikko kiittää! Ja kyllä, osasin vaihtaa paikkaa raikkaammalle alueelle. onneksi en ollut TOSI hyvällä paikalla, koska muuten ois vituttanu. Silloin tosin olisin varmaan avannut värkkini ja motkottanut äijille. Oliskohan turpaan tullut? Ainakin olisin kuullut olevani nalkuttava ämmä etc.

Musiikilla on ihmeellinen voima vaikuttaa tunteisiin ja mielialaan. Itse saan energiaa tietyistä biiseistä ja toiset taas saa matalan mielen kohoamaan.

Olen nyt löytänyt uuden biisin, jonka olen nimennyt VOIMA-biisikseni. Sanat kuvaavat hyvin omaa mielen myllerrystäni ja saa ajatuksen virtaamaan. Aivan loistava EPICAn Unleashed!!!

Tässä kertsiä:
"When I´m free,
When my sun has set
Released my soul forever
I´ll have no regret
To be free
I´ll exist again
No more lost endeavors
WHEN I´M FREE"

Ja the osa joka on niin mun:

"Where was I meant to be?
I feel I´m lost in a dream
Long for the day I can be myself
WHEN I´M FREE"

When will I be unleashed?
It´s not the way it should be
Yearning again only to be myself
When I´m free!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.