IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Tylsää o_OKeskiviikko 23.11.2005 19:43

Otsikko kertoo kaiken. Ei vaan oo mitää tekemistä!

Mun kieli palo tänään. Kävin (vihdoin ja viimein, hip hurraa) testaamassa sitä koulun kahviautomaattia. Vähän siinä mietin et mites tätä käytetään mut kyl mä sit tajusin (pitkän pähkäilyn jälkeen), mut se ei oo se pointti vaan se, että mä otin kaakaota (0,70 euroa >:D) ja se oli ihan sairaan kuumaa! >:p Ja otin viel veteen keitettyä ku en tajunnu et siel oli erikseen "maitokaakao" -.-' Voi minua tyhmää xD

Ähh... Eipä täs mitää... Marjolle "juttelen" mesessä. Koeviikko alkaa huomenna, tosin mul ei oo mitää koetta ku en ottanu mitään kieltä tai muuta turhanpäiväistä. Eli kouluun meen vasta klo 12.00 ^o^ eka koe onkin ruotsia, sen taidankin reputtaa... Mut ei mitää, mantun koe se pelottavin on o_O

Mut en jaksa stressata vielä >:D

Delete... Delete... Delete... o_OMaanantai 21.11.2005 19:27

Poistelen tässä vanhoja juttuja vanhalta koneelta, kun nyt saatiin tää uusi, ja iskä sano, et kaikki entiset jutut pitää poistaa... Luin äskenki joitai mun ja Marjon vanhoja lokitiedostoja... Meil oli kyl joskus jännät jutut... xDD Lol.

Tuntuu ku elämäntyö ois menny hukkaan, kun poistin kaikki lataamani musiikin/videot ynnä muut rojut siltä koneelta o_O iha weirdiä, en meinannu ees uskaltaa painaa "tyhjennä roskakoria". Oonko mä tulossa hulluks tai jotai? xD Mut oikeesti... Kauhee työ on ollu niitä ladatessa. Ja nyt ne on poissa... (toisin puolet niistä on tungettu tälle uudelle koneelle >:D)

Ääh... Tylsää, tulis se Marjo tai Laura tai joku muu pahaa aavistamaton tänne Galleriaan tai Meseen niin vois höpöttää niille kaikkee jännää xD ÄÄÄÄ, mahaanki koskee jostai kumman syystä >:/ pitäis varmaan syödä jotain... Mut en jaksa lähtee täst koneen äärestä minnekää >:D Moon laiska. -.-' Mut joo... Jännää on.
- Vanhemmat »