IRC-Galleria

Mordeth

Mordeth

Ehkä nämäkin murhaajan käddet etsicväy päätä. jota silittää..

NHL 2008Perjantai 23.11.2007 18:45

Uusinta yritys oli hetki sitten! Voitin Calgaryn 9-3! Oli kaks tavoitetta. Voittaa puhtaasti - ei tietokoneen huijauksia ja nolata Kiprusoff. Mission completed! Et J-1 ole hiljaa siel! Jätkä tanssii lätkämailalla kuin pikkulapsi leikkihevosella! Paska olet itse!

Se siitä! Vitun lätkä! Tänään pitäis mennä hesaan ottaa viinaa. Onneks voitin matsin et ei tosiaan tartte irvistellä vastaantulijoille!

Alkoi päivä hyvin, asiasta viidenteen. Puhelin pirisee koko ajan jotain tuutilaulua, herätys, ja löin sen aina yhä uudelleen kiinni. Lopulta heräsin sen verran että pystyin tihrustamaan kelloa. Sovin serkun kanssa et salille klo 14 - no kello oli 14 että helvetti ylös ja nopeasti. Päässä heitti aivan helvetissä ja en - en ollut dokannut edellisenä yönä. Aina sitä ajatellaan pahinta. Tihrustin itseni huoneen poikki ja vartin päästä haukottelin salilla. Enhän minä ehtiny tehdä ku olkapäät yhdessä laitteessa ja sit huoneessa leijaili pien paskan haju. Ajattelin et ei kai joku ole likistäny paskoja housuun! Käänsin päätä ja siel on se saatanan Peltomaan auto ulkona ja serkku kävelee vastaan dollarin hymy naamalla. Kyllä se hymy siitä hyytyi - hyi helvetti en ole eläessäni sellaista hajua päässy todistamaan ja loppui treenit muuten siihen! Että kiitos vaan Peltomaa! Ja jos mun vanha naapuri sattuu lukemaan tämän niin en tarkoittanut sinua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.