IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 15:37

Hmm - Työ päivä meni helvetin jouhevasti keskiviikkona! Pari tuntia istuttiin ja ihmeteltiin koska oli ollut huolto päivä! Kun koneet saatiin käyntiin - kone pamahti niin että tupakkakoppi tärisi - että siihen loppui duuni. Muutaman tunnin istuttua huoltomies hiipi koppiin ja sano että ei muuten koneet toimi ainakaan päivään!

Viis kertaa kone pamahteli mutta ei toimi!

Ja torstai muutenkin joten karaoke ilta! Viis biisiä varmaan lauloin ja aplodit olivat huumaavia. Varmaan viis ihmistä meidän lisäksi istui baarin hämärissä nurkissa : )

Perjantai:

En ymmärrä miksi darra vaivaa mieltäni useimmin nyt. Perjantai aamu oli taas sellainen 'Legendaarinen' herätys. Kello lähestyi 14 ja töihin oli mentävä. Pääkipu ei ollut aivan niin järkyttävä kuin viimeksi, eikä ollut muutenkaan kovin paha olo mutta tarpeeks et ei ollu kiva tehdä duunia!

Koska koneet oli paskana niin jouduin rispalle jatkojalostukseen. Voi niitä muistoja koska olin ollut sielä aikaisemmin muutama vuosi takaperin ennen "ylennystä". Kaveri siinä kertoi tarinan minkä olin kokonaan unohtanut. Siihen aikaan paiskin töitä kuin hullu. Olin kerran saanut päähänpiston että; hei, mitä jos kokeiltais montako pakettia saatais maximissaan aikaan. Tulihan niitä aivan helvetisti enemmän kuin koskaan. Hanskat oli ollut riekaleina työpäivän päätyttyä ja oli muilla kivaa.

Siihen aikaan pääsi myös ajelemaan trukilla mikä on lystiä. Muistan yhden yövuoron kun ei ollut mitään tekemistä koska ei ollut tilauksia. Sain taas ajatuksen ja ajettiin kaverin kanssa trukilla aika-ajoja tehdasta ympäri. Nyt en muista kumpi voitti, mutta taisin kerran melkein ajaa trukin nurin.

Ilta:

Ei pitänyt mennä minnekään, mutta... Kaveri lähetti yhden txt viestin ja se yks oli liikaa. Jotain tapahtui mutta en muista kovin selvästi mitä. Möljästä No lifeen kävi matka... . ... . . . ..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.