IRC-Galleria

ItsenäisyysVitunPäiväTorstai 06.12.2007 13:11

Joopa joo. Pari päivää kuunneltua Frank Sinatraa ja joululauluja alkoi jo päässä heittää. Ennen kuutta en kuitenkaan viinaan ollut vielä koskenut, mutta kun päästiin kaverin luokse niin pääsi ilta alkuun. Paska vaan että yhdet zoomaili pokeri peliä! Siis kukkuu mitä vittuu! Pistin pään pöydälle vitutukseen ja sammuin about kasilta. Hetken nukuin ja taisin herätä puhelimen pirinään. Hemmetin tekstiviestit! No muistin että mullahan on MP3 soitin mukana niin pääsin vihdoin.... VIHDOIN nauttimaan musiikista!

Baariin rymistiin kuin lauma vihaisia karhuja! Päästiin vielä jonottamaan ja meno oli kuin vuoristoradalla! Onneks päästiin tavallaan kärkipäähän koska kun päästiin jonoon niin eikö siihen sit ilmestyny lauma tonttuja taakse! Että tultiinkin hyvään aikaan!

Baarissa rymisin tiskille ja vittu mitkä hinnat! Ei tietenkään 2€ ilta kuin normaalisti, vitun raha ahneet paskat, vaan kun sain laskun eteen niin jäin suu auki möllöttämään että mitä vittua!

No siinä kunnossa taisin olla että liikuin paikasta a paikkaan b ja sekoita siihen vielä kaikki aakkoset mukaan niin meno tuntuu jo kuin olisin tanssinut baarin läpi. Ei vain kavereita näkynyt paljoa joten sujahdin johonkin kellon aikaan himaan. Harvinaista sinänsä että kännykkä sammui aikaisemmin kuin minä mutta nyt ladattuna laulaa tuossa kuin Pavarotti! Olisi sinne sit näköjään tullut kavereita ja piti meillä olla näköjään jatkotkin. Ehkä parempi näin, ehkä ei mutta hail suomi!

Pieni lisäys - jännä juttu tämä muisti ja varsinkin nimimuisti. Muistaakseni kahteen ihmiseen tutustuin mutta en kuitenkaan enää muista nimiä. Voi koitua ongelmaksi joku kerta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.