IRC-Galleria

PikkujoulutLauantai 17.11.2007 15:58

Pikkujoulut tuli ja meni! Alkuilta meni kyrpä otsalla kun viinaa näkyny missään ja minähän en sinne syömään mennyt! Ekat juomat lyötiin pöytään niin eikö se sitten ollut punaviiniä ja valkoviiniä! Hyi vittu! No kaadoin kuitenkin valkoviiniä pahimpaan vitutukseen.

Sitten lyötiin oluet tiskille ruokajuomaksi! No minähän en olutta juo! Helvetti! Siinä alkoi kulmat olemaan niin kurtussa että joutui jo melkein tihrustamaan silmiä että näki eteenpäin! Sitten lyötiin siiderit pöytään ja bileet voi alkaa! Harmi kun ei kirkkaita tarjottu mut menipä tuokin!

Mahtoikohan olla viides siideri jonka hain, kun kaksi typykkää saatteli mut omaan pöytään. Siihen asti kaikki on suht selvää! En enää minä mutta muisti. Muisti on taas sen verran hataraa että joutuu kyllä taas ihan rapsuttelemaan päätä. Muistaakseni - jumalauta minähän tanssin siellä! Helvetti sen olis voinu olla muistamatta. Toivottavasti kukaan ei loukkaantunu! Jotain silmäpeliä mulla oli orkesterin torvensoittaja typykän kanssa, mut voi olla että sillä oli vaan roska silmässä.

Kun olimme tarpeeks päin helvettiä niin meidät saatettiin takaisin bussiin josta lähti matka takas lohjalle. Kekkerit olivat siis virkkalassa!

Möljässä muistaakseni käytiin josta hiivittiin night lifeen. Ai niin kaveri ei päässy sisään joten mentiin takas möljään! Ihme kun ne olis päästäny mut. Taisin jopa myöhemmin käydä siel... juu ja Loheen mua ei päästetty sisään.

Kyllä se viisaus vaan kasvaa lasi kädessä! Ostin, vaikka ei vittu pitäny, kebabin kioskilta ja enkö minä jumaLAUTA mene vielä kokkailemaan kananmunia. Sielä ne nyt on pitkin seiniä keittiössä! Pieni savun katku haisee ilmassa. Onneks ei ole darraa koska setit lentelis varmaan muuten koko ajan!

Ja tänään on lauantain! Tiedä et ei pitäis mut osaan arvata mihin ilta taas menee. Kohti uusia seikkailuja!

"Come Fairies, take me out of this dull world, for I would ride with you upon the wind and dance upon the mountains like a flame!" William Butler Yeats

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.