IRC-Galleria

Hyvä Turku!Sunnuntai 27.11.2005 12:30

Oli tarkoitus eilen rustailla tänne jotain, mutta enpä sitten kerinnyt auton rassaamiselta yms. Tässä siis vähän lauantaita:

Heräsin aamulla kurkku turvoksissa ja olkapään lihakset jumissa. Heh, mainio alku keikkapäivälle. Pelko perseessä availin päivän mittaan ääntä ja huomasin ettei se mihinkään aukea, päinvastoin. Lähdimme kitaristin (spewed) hänen vaimokkeensa (pink pussy) ja oman honeyn (miraellen) kanssa kohti Turkua erittäin miellyttävässä ajosäässä. Miellyttävässä jos haluaa testailla miten uudet talvirenkaat käyttäytyvät sohjoisella tiellä. Pääsimme ehjin nahoin Turkuun. Keikkapaikka oli hienoinen pettymys, todella pieni, lähinna kooltaan lähipubia muistuttava keskiolutjuottola. Meininki oli kyllä todella hevi tai metal, sillä ämyreistä pauhasi laatumusaa biisi biisin jälkeen. Omakin fiilis nousi vaikka soundchekissä volumerajat mitattiin desibelimittarilla ja taso ei saanut nousta yli 95 Db:n! Eihän sellaisilla volumeilla heviä veivata! Ei ollenkaan!
Päivällä ollut pelko perseessä ei kadonnut minnekään, sillä ääneni kuulosti tosi munattomalta ja tuntui kuin joku olisi tunkenut kurkkuuni tulisen hiilen.
Aloitimme soittamaan puoli yksitoista ja baari täyttyi parissa minuutissa hevidiggareista. Yleisö oli todella hyvin mukana ja heilutti tukkaa heille tuntemattomien biisien tahdissa. Hyvä Turku!
Keikan jälkeen hiili kurkussa oli kasvanut juhannuskokoksi, enkä pystynyt puhumaan. Linimenttikään ei maistunut, vaikka yleensä sitä kuluu suhteellisen suuri määrä keikan jälkeen. Hyvä näin. Pääsimme kolmen aikaan kotiin, miraellenin ajaessa urheasti energiajuoman voimalla Tampereelle.

Tänään:

Heräsin jostain kumman syystä jo ysiltä purkamaan digikameraa. Katsellaan jos sieltä löytyy hyviä otoksia tänne lisättäväksi. Kurkku tuntuu ihmeellisen "normaalilta" vaikka eilen vakuutin hakevani maanataina sairaslomaa töistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.